Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה עד 5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב לקנות מערכת חדשה לרכב (יש לי את המערכת הסטוק של קורולה 2005)

מידות:

6.5" מקדימה

6X9 אחוריים

הידע שלי בנושא לא גדול אז אני אשמח להמלצות מכם על דגמים

התקציב שלי הוא 5000~

חשבתי על קומפוננט מורד היבריד

וסאב וופר מורל פרימו 12"

ומגבר אין לי מושג איך לבחור ואיך להתאים

רדיו דיסק אני קונה שבוע הבא DEH-X4750BT של פיוניר האם הוא יתאים לי?

אם תוכלו תביאו לי בבקשה חוות דעת על הקומפוננט ועל הסאב ותתאימו לי מגבר בהתאם אם תוכלו

בנוסף אין לי איטום

תודה מראש

פורסם

מה המטרה במערכת?

מה אתה רוצה להשיג? יותר חשובה לך האיכות מאשר העוצמה שלה?

סגנונות מוזיקה שאתה שומע?

איזה סוג סאונד אתה מחפש? (קר, חם, קראנצ'י פלקס בלי סוכר, נעים ועמוק ומלטף או פטיש אוויר מהיר וחסר רחמים - כל דרך אפשרית שעולה לך בראש לתאר את האורגזמה הסונית שלך)

למה חשובים לך רמקולים אחוריים? האם זה באמת נחוץ לך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה המטרה במערכת?

מה אתה רוצה להשיג? יותר חשובה לך האיכות מאשר העוצמה שלה?

סגנונות מוזיקה שאתה שומע?

איזה סוג סאונד אתה מחפש? (קר, חם, קראנצ'י פלקס בלי סוכר, נעים ועמוק ומלטף או פטיש אוויר מהיר וחסר רחמים - כל דרך אפשרית שעולה לך בראש לתאר את האורגזמה הסונית שלך)

למה חשובים לך רמקולים אחוריים? האם זה באמת נחוץ לך?

רמקולים אחוריים לא ממש חשובים רק הבאתי את המידה שלהם שיהיה נתונים

אני מחפש סאונד איכותי אבל שיהיה לו גם עוצמה שישמעו אותי מבחוץ

מוזיקה בעיקר היפ הופ

פורסם

הכוון שלי הוא לרדיו דיסק עם יכולת TC - סינגל דין בשביל להוריד עלויות - אולי אפילו מיד 2 כאן.

סאב וופר 12 או אפילו 15 אינטש וסט קומפוננט סדרת ביניים טובה כלשהוא

כאשר שאר הכסף להגברה ואני הייתי מנסה להביא מגבר 2 ערוצים מספיק חזק ואת עיקר התקציב להשקיע במונובלוק חזק בעבור הסאב.

אני לא מאמין שאתה תעשה שיפורי מערכת חשמל כלשהן ולכן תתבסס בעיקר על הקוטר של הסאב אם אתה רוצה שישמעו קצת מחוץ לרכב - יחד עם זאת אני מאוד סולד מהתכונה הזו.

גם חברי הSPL הכי חזקים כאן - דואגים לשמור על השקט בשכונות מגורים ועיקר ההפגזות מתבצעות באזורים בהם אין הפרעה למהלך חייהם של דיירים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הכוון שלי הוא לרדיו דיסק עם יכולת TC - סינגל דין בשביל להוריד עלויות - אולי אפילו מיד 2 כאן.

סאב וופר 12 או אפילו 15 אינטש וסט קומפוננט סדרת ביניים טובה כלשהוא

כאשר שאר הכסף להגברה ואני הייתי מנסה להביא מגבר 2 ערוצים מספיק חזק ואת עיקר התקציב להשקיע במונובלוק חזק בעבור הסאב.

אני לא מאמין שאתה תעשה שיפורי מערכת חשמל כלשהן ולכן תתבסס בעיקר על הקוטר של הסאב אם אתה רוצה שישמעו קצת מחוץ לרכב - יחד עם זאת אני מאוד סולד מהתכונה הזו.

גם חברי הSPL הכי חזקים כאן - דואגים לשמור על השקט בשכונות מגורים ועיקר ההפגזות מתבצעות באזורים בהם אין הפרעה למהלך חייהם של דיירים.

מה זאת אומרת יכולת TC לרדיו דיסק?

אז מה שאתה אומר לרדת מההיבריד ולהביא משהו בטווח מחירים של הוירטוס?

ולגבי הסאב האם פרימו 12" יהיה בסדר?

ולגבי המגברים האם אתה יכול להביא לי דגמים ספציפיים? אני ממש אודה לך

פורסם

אכן - תקרא את המידע אשר דיוויד סיפק לך.

תנסה למצוא מגבר כאן מיד2 שני ערוצים שמספק באזור ה100-150 וואט לערוץ ב4 אוהם.

מונובלוקים לדעתי יש כאן מבחר עצום ביד2 של מונובלוקים חזקים מאוד - בתקציב של 5K הייתי מנסה למצוא כל דבר שיחסית בטוח לרכוש כציוד משומש - ורוכש. יש כאן ביד2 סחורה מטורפת, אנשים מוכרים את החלומות שלהם בעבור פרוטות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...