Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה מורידים MP3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שיש youtube וכאלו, אבל אני מעדיף לשמוע דרך דיסק או BT אבל לא אונליין, מעדיף ממה שיש על המכשיר באופליין.

מחפש איכות גבוהה, ולא גירסאות DJ.

מכיר את כל האתרי המרה מ youtube, השאלה אם יש משהו איכותי יותר.

גם אופציה תשלום שקלים בודדים לשיר פתוחה (כל עוד זה PAYPAL)

תודה,

ליאור.

פורסם

שירים בלועזית אני בדרך כלל שולף מכל מני top 100 billboards, שם ניתן למצוא קבצים באיכות גבוהה ולא "הקלטות מיוטיוב".

שירים בעברית לצערי קצת יותר קשה, כמעט בכל מקום ההורדות זה בעצם ריפים של יוטיוב, לצערי לזה לא מצאתי פתרון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא מוריד, מאז איי דונקי לא יצאו שירים יפים אז אני מאז עדיין עם השירים שהורדתי בזמנו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאחר והמערכת הנוכחית שלי ברכב לא כל כך איכותית, אני מסכים לעצמי להשתמש בזה

הכל זמין והכל קיים, מעבר לזה שיש לי מערכת אנדרואיד ברכב אז כל שיר שאהבתי אני יכול להוריד אותו במיידית למערכת באותו הרגע.

והאיכות לא מזעזעת כן? היא אפילו טובה..

פורסם

אני אהבתי את הבאנר שם מתחת לשורת שם השיר ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מאחר והמערכת הנוכחית שלי ברכב לא כל כך איכותית, אני מסכים לעצמי להשתמש בזה

הכל זמין והכל קיים, מעבר לזה שיש לי מערכת אנדרואיד ברכב אז כל שיר שאהבתי אני יכול להוריד אותו במיידית למערכת באותו הרגע.

נראה נחמד רק ה EAST מזהה לי את זה כוירוס משום מה.

פורסם

מחפש איכות גבוהה, ולא גירסאות DJ.

אני משתמש בשירות הסטרימינג של Tidal.

בבית באיכות CD (לזה נדרש המנוי היקר יותר, אבל זה לפיינשמקרים).

בסלולרי באיכות 360kbps.

ככה גם יש לי הרגשה טובה שאני משלם על המוסיקה שאני צורך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא מוריד, מאז איי דונקי לא יצאו שירים יפים אז אני מאז עדיין עם השירים שהורדתי בזמנו

כלכך נכון פתאום הבנתי שכבר כמה שנים לא הורדתי מוזיקה

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מקשיב רק למוסיקה בעברית.

אין צורך בהורדות פשוט ניכנסים לאפ' של ג' או גלי צהל,

מתחברים דרך הבלוטוס לרכב,

ושומעים תוכניות (זמר)מוקלטות באיכות מצויינת.

בעבר קניתי המון דיסקים עיבריים,

אין תחליף לאיכות מקורית ששווה כל מחיר.

פורסם

יצאו, פשוט לא שומעים עליהם.

אולפני הקלטה יודעים שבמילא אתה הולך להוריד MP3 פיראטי, אז הם מעדיפים להשקיע במה שבטוח יימכר, כמו טיילור סוויפט ומיילי סיירוס למיניהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...