Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב שיהיה דיסק ולא פלאש וכמובן אמין.

לא מבין בזה הרבה, אז אשמח גם אם יסופק מידע מעבר למה שציינתי כאן, כמו האם לחפש אחד עם חיבור מסוים, אופציה מסוימת?

פורסם

דיסק חיצוני זה לרוב USB3. כמה נפח אתה צריך?

יש דיסקים טובים מאוד של TRANSCEND - קומפקטיים, אמינים ומארז אטוף גומי. הם בגודל 2.5 ללא מתח חיצוני.

יש דיסקים 3.5 שהם באים עם מתח חיצוני. לרוב זולים יותר וזמינים גם בנפח גדול הרבה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף להמלצה על הדיסקים של TRANSCEND, מחירים נוחים ואמינים (יש לי ארבעה כאלה לצרכי גיבוי מידע ועד עכשיו שום בעיה עם אף אחד).

מדובר על הדיסקים מהסוג הזה:

http://ksp.co.il/?select=.1033..146..148.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29114&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נשאיר את ההמלצות לאחרים כאן, למרות שאני מוכן לתת לך ספוילר ולומר לך שאין הבדל גדול במיוחד בין הדיסקים השונים. שני השחקנים הגדולים (SEAGATE, WD) הם יצרנים לא ממש אמינים לפי מחקרים שנערכו בתחום.

מה שאני אמליץ לך, במידה וטרם ביצעת זאת (או לא חשבת על האפיק הזה) - זה גיבוי בענן. זה לאו דווקא תחליף לדיסק, אבל אם אתה חייב לבחור באחד מהנ"ל אין לי בכלל ספק במה אתה אמור לבחור (ענן).

הענן יותר בטוח (מבחינה פיזית), יותר נגיש, יותר גדול, יותר סקלאבילי.

החסרון הוא שברמת העקרון ניתן לפרוץ לענן, אז לא הייתי מאחסן שם תמונות סופר אישיות או משהו בסגנון.

מבחינת "מי ישמור לי על המידע הכי טוב", אתה צריך להבין שכשדיסק בטעות נופל על הרצפה אז יש סיכוי שהמידע הלך, אם יש בעיית חשמל, אם אם ואם. טכנופובים חיים בסרט שבגלל שהדיסק פיזית אצלם בבית המידע יותר בטוח, בפועל זה בבל"ת.

כמובן שכל הנ"ל לא סותר את עניין הדיסק, זה לא או/או ואפשר גם וגם (זה מה שאני עושה).

(גילוי נאות: עובד בחברה שמייצרת מעבדים שעוסקים, בין היתר, גם בתחום הזה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

^ אוסיף לתגובה שלך, דווקא מהצד השני.

אומנם אני ממש לא טכנופוב, אבל דווקא בגיבוי אני אוהב את הדיסק אצלי בארון (ויש לי גדול... 117 ג'יגה ב Google :lol:) - סוג של Old Fashioned.

מה שכן - גיבוי בדיסק אחד זה לא גיבוי, תמיד תחזיק לפחות שניים עם אותו מידע, כדי שבמידה ואחד נדפק תוכל לקנות עוד אחד ולהעתיק מהשני.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כאמור, זה לא או-או.

אבל אם אתה *חייב* רק אחד, אז... אין באמת תחרות לענן ברמה הטכנית, אלא בעיקר ברמה הפסיכולוגית,

and i don't do psychology

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודות.

ובכן, אני מגבה גם על ענן, אבל רוצה גם כעזר כנגדו - כונן חיצוני.

כמה נפח? אין לי מושג האמת. מדובר באלפי תמונות.

מה זאת אומרת:

usb3

מתח חיצוני

דיסק 3.5

פורסם

USB3 - סוג החיבור, מהיר יותר בהפרש מUSB2, אל תתפשר.

מתח חיצוני - הדיסק לא מגיע רק עם כבל USB לחיבור למחשב, אלא גם עם כבל מתח לחיבור לחשמל. זה יותר מסורבל ופחות נוח, ומוסיף עוד אלמנט שניתן לאבד (וזה קרה לי אישית, לאחר הלוואת הדיסק לבן משפחה).

דיסק 3.5 - 3.5 אינטש זה קוטר הדיסק (הרכיב הנע), יש למיטב זכרוני שני גדלים בקונצנזוס: 3.5 ו2.5, ה2.5 יהיה קטן יותר (לא רק הדיסק עצמו קטן יותר שזה ברור מעצם ההגדרה, אלא כל הקופסא).

פורסם

כל הארכיון של המשרד על כאלה (2 לכל עמדה, גיבוי שבועי וחודשי) טוחנים כמו גדולים ללא תקלות (עד עכשיו, טפו, מלח-שום)

אתה יכול גם לראות את המחיר המגוחך.20160731_130916.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

SSD הרבה יותר יקר, כאשר הפרמיה הולכת בעיקר על פרפורמנס שלא נחוץ לפות"ש

ולמרות שSSD יהיה יותר אמין, בתכלס בהפרש בין SSD לHD אתה עושה מנוי לשירות ענן ומרוויח משני העולמות

זה בלי להכנס לדיסקים בגודל >1TB שאז בSSD אתה צריך למשכן את הבית :)

והיות והברנש זקוק לגיבוי תמונות, טרה זו לא מילה גסה.

פורסם

מסכים עם כל מה ש-oryo כתב. מה שכן, צריך לקחת בחשבון שדיסקים של "2.5 נוטים להיות פחות אמינים מ-3.5. לכן אם אין דרישה של ניידות, דיסק "3.5 יהיה יותר אמין (ונדמה לי שגם יותר זול פר גיגה).

חזיר דיזל

• תוכן חדש...