Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליך, מה חשבת שיהיה רשום לך ברשיון רכב? רכב הדגמה?

יכלו גם להגיד לך קח את הרכב, רכב ''חברה'' ולא לציין שמדובר ברכב הדגמה כי זה לא רלונטי לרשיון רכב.

רכב שלא עבר רישוי ולא רשום על בעלים מסויים לא יכול לקבל לוחית רישוי ולא יכול לעלות לכביש.

אני באמת שואל את עצמי מה כבר ציפית שיהיה רשום שם בבעלות? יש מצב גם שקנית בפזיזות וביחס למישהו שלא מבין לא טרחת לשאול שאלות.

מה שנראה לך מוזר לי נראה כמובן מאליו...

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב רשום על שם חברה מגיע לך X% הנחה

הרכב משמש גם כרכב הדגמה כלומר כל דיסקו / עתונאי קורע לו את הצורה מגיע לך Y הנחה

זה ועוד זה, זו ההנחה שהיית צריך לקבל. להבנתי.

עכשיו אתה צריך להחליט מה אתה רוצה.

ביטול העיסקה ופיצוי, להישאר עם הרכב ופיצוי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעיני רכב הדגמה זה הכי גרוע שיש,מאות אנשים נכנסים ונוהגים באוטו עד למכירתו,זוועת עולם.

בכל מקרה תמיד יש לבדוק כל דבר ב-7 עיניים שקונים אוטו,ולא חשוב ממי קונים.

פורסם
שאלה לי אליך, מה חשבת שיהיה רשום לך ברשיון רכב? רכב הדגמה?

יכלו גם להגיד לך קח את הרכב, רכב ''חברה'' ולא לציין שמדובר ברכב הדגמה כי זה לא רלונטי לרשיון רכב.

רכב שלא עבר רישוי ולא רשום על בעלים מסויים לא יכול לקבל לוחית רישוי ולא יכול לעלות לכביש.

אני באמת שואל את עצמי מה כבר ציפית שיהיה רשום שם בבעלות? יש מצב גם שקנית בפזיזות וביחס למישהו שלא מבין לא טרחת לשאול שאלות.

מה שנראה לך מוזר לי נראה כמובן מאליו...

Sent from my MX5 using Tapatalk

אני אתייחס ל2 התגובות שלך כי לא שמתי לב לעריכה. לגבי אם בעתיד ידעושהרכב הינו רכב חברה, ברור שניתן לדעת כי זה מה שמופיע במשרד הרישוי. חוץ מזה אםחלילה הרכב יגנב או יושבת בתאונה חברתהביטוח גם תדע, והפיצוי בהתאם.

ממש לא מעניין אותימי רשום בבעלות, אם קוראים לו חיים או משה. אכפת לי שרכשתי רכב שלטענתם ברישום,במקוריות הוא רכב הדגמה שעליו קיבלתי 11% הנחה שבפועל זה רכב חברה שעליו יש 22אחוזי הפחתה.

"לא הבנתי מהזה יכלו להגיד לך קח רכב חברה" אם היו אומרים פשוט לא הייתי קונה והמחיר ממשלא משנה.

אגב, חפרתי לסוכןעל זה המון, הוא בפשטות אמר היום אתה מקבל 11% הנחה כך כשתמכור תפחית 11%.

פורסם
רכב רשום על שם חברה מגיע לך X% הנחה

הרכב משמש גם כרכב הדגמה כלומר כל דיסקו / עתונאי קורע לו את הצורה מגיע לך Y הנחה

זה ועוד זה, זו ההנחה שהיית צריך לקבל. להבנתי.

עכשיו אתה צריך להחליט מה אתה רוצה.

ביטול העיסקה ופיצוי, להישאר עם הרכב ופיצוי?

אני גם חושב כמוך. הבעיה שהחברה כרגע מעדיפה להתחמק מפיצוי.

פורסם

מה תנאי טרייד אין המשופרים שהם הציעו לך? הרי היית מעוניין בטרייד אין.

חבל על הטלפונים - תחליט מה אתה רוצה ותתחיל ללחוץ עליהם בעזרת עורך דין. תתחיל מהמכתב המנוסח ע"י עו"ד - דבר כזה עולה כמה מאות שקלים, אבל מראה את רצינותך.

אני מציע לך להגיע איתם לפשרה - למשל לטרייד אין בתנאי עוד יותר משופרים.

יבואן לא מעוניין בפרסום שלילי, אבל הוא לא מתרגש מהטלפונים שלך בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הציעו לי משהו ספציפי, הוא רק אמר שאפשר לשפר את העסקה מעט והוא רוצה לבדוק בדיוק את הפרטים ויחזור אליי מאוחר יותר, מאז לא חזר אליי.

בכל אופן אני מעוניין לבטל עסקה מהסיבה שלא קיבלתי את המוצר שלפחות על הנייר הובטח לי, מאחר ואני לקוח שנים של אותה חברה ומטפל במוסכי היבואן. אין לי בעיה לרכוש את הרכב הבא שוב אצלם, רק שהפעם זה יהיה חדש או פרטי.

מה זה המכתב המנוסח, איפה אני עושה את זה? ועו"ד מאיזה תחום אני צריך?

שוב תודה לכולם על העזרה!

פורסם
אין חיה כזו שנקראת "רכב הדגמה", יש רכב בבעלות פרטית, השכרה/החכר או מדינת ישראל.

מכונית הדגמה הינה רכב חברה לכל דבר ועניין.

דווקא יש !!!

במחירון לוי יצחק ישנה הפחתה בגין רכב הדגמה של יבואן רכב.

למיטב זיכרוני (לא סגור על המספר המדויק) מדובר על הפחתה של כ 5% בשימוש של עד כחצי שנה

וברכב לשעבר על הפחתה של כ 10%

שוב אני לא סגור על המספרים המדויקים תבדוק בלוי יצחק יש התייחסות ספציפית לנ"ל.

פורסם
אני לא מקבל את זה, אני משלם מעל 100 אלף לא כדי שיתחכמו איתי, אם זה רכב חברה שיגידו לי בבירור. זה רכב חברה ששימש כרכב הדגמה. מפה אני אבחר אם לקנות או לא ובאיזה מחיר. אבל לא הגיוני שבחוזה רשום מקוריות הדגמה!

אני לא מבין איך אפשר להצדיק את החברה בדבר כזה.יש חוזה הולכים על פיו.

אריאל היקר : אם ברשיון הרכב כתוב חברה אז זה רכב חברה ,מה זה משנה איזה מכתב גילוי נאות חתמת או קיבלת???? אתה כקונה היית צריך להיסתכל על רשיון הרכב לפני הקנייה ,מציע לך לחשוב פעמיים לפני שתגיש תביעה משפטית ,יש סיכוי שתפסיד

פורסם

ההפחתה בלוי יצחק על רכב הדגמה היא בנוסף ולא במקום כל הפחתה אחרת.

ההפחתה היתה צריכה להיות הדגמה + חברה - פה אני מסכים עם ישה.

אבל - החוק לא מחייב אף אחד לקנות או למכור במחיר מחירון או כל מחיר אחר. רק במחיר המוסכם על ידי המוכר והקונה - אחרת לא תתבצע עסקה.

במקרה שלך, האחריות היתה עלייך לראות שברשיון רכב כתוב "רכב חברה" ואכן כתוב.

זה שהנציג הראה לך מה ההפחתה על רכב הדגמה לא אומר שלא יכלתם להסכים שזה המחיר בו אתם נפגשים ונוצרת עסקה.

לדעתי השופט יתחשב בתמימותך ובחוסר תום הלב של הצד השני ויתן לך אולי צ'ופר קטן בין אם במשפט ובין אם בפשרה שיבקש שתנסו להגיע אליה מחוץ לאולם. אבל הוא גם יזכור שבאחריותך להסתכל ברשיון הרכב ולקרוא אותו הייטב לפני ביצוע עסקה בסדר גודל כזה.

פורסם

לעניין הכיסוי הביטוחי: דווקא כאן למכתב הגילוי הנאות שקיבלת יש ערך. תוכל להוכיח לחברת הביטוח שמדובר ברכב הדגמה ואז לקבל פיצוי לפי מחירון לוי יצחק להפחתה של רכב הדגמה ולא רכב חברה.

פורסם

נחזור לאט לאט

אם יצחק לוי מוריד 11% על רכב הדגמה אם יצחק לוי מוריד 22% על רכב חברה מחיר העיסקה היה צריך לשקף 33% הנחה, או כ 30% אם מחשבים את האחוזים כל פעם על התוצאה.

סוחר חייב בגילוי נאות והיה צריך להיות כתוב בטופס גילוי נאות גם רכב הדגמה וגם את העובדה שמדובר ברכב מחברע.

לשם כך "המציאו" את הטופס הזה, לכן השופט לא יאהב את הטריק שקרה כאן.

לך לעו"ד ינסח לך מכתב בו אתה מבקש את ביטול העיסקה.

ואם כל מה שכתבת מגובה בניירת , אתה יכול לכתוב גם את שם החברה "המהוללת" כדי שגם אחרים ייזהרו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לעניין הכיסוי הביטוחי: דווקא כאן למכתב הגילוי הנאות שקיבלת יש ערך. תוכל להוכיח לחברת הביטוח שמדובר ברכב הדגמה ואז לקבל פיצוי לפי מחירון לוי יצחק להפחתה של רכב הדגמה ולא רכב חברה.

הצחקת את חברת הביטוח

היא תדע שמדובר ברכב חברה היא תדע גם אם היה לרכב תאונה שבה הייתה ירידת ערך.

אין בצד של חברות הביטוח פראיירים כאשר הם צריכים לשלם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חברים,

נושא רכב הדגמה הוא אחת הלקונות הקיימות אצל השמאי הלאומי.

לוי יצחק כותב בפרוש כי ההפחתה בגין רכב הדגמה (בשימוש עד 5 חודשים או 7000 ק"מ) הינו 11%.

ההפחתה דרך אגב אינה מתבטאת ממחירו של הרכב כמשומש- כי אם ממחירו כחדש.

כמו כן, מצוין כי היבואן צריך לצייד את הלקוח במסמכים המעידים על כך.

אין אף שופט בארץ שיחשוב כי רימו את הלקוח בכך שלא הסבירו לו שבעלות הרכב היא חברה ולא פרטי.

הרי צוין מפורשות בכל מקום שמדובר ברכב ההדגמה וגם ברשיון המצוי אצל הלקוח רואים כי הוא רשום על שם היבואן.

מה שלא לעניין פה זה שאותה חברה לא מעוניינת לכבד את מסמכיה שלה ולהפחית ללקוח "רק" 11% כאשר הוא רוצה למכור לה את הרכב חזרה.

הדבר דומה לרכישת רכב שהתיישן ונמכר כיד ראשונה חברה 0 ק"מ שם מציין המחירון במפורש כי ההפחתה הינה 12% גם ברכישה וגם במכירה עתידית של הרכב.

כאשר מדובר ברכב הדגמה אין התייחסות למכירה עתידית.

לדעתי על הלקוח להתלונן אצל קודקודים באותו היבואן שיכבדו את אשר הם מכרו לו.

בתביעה אין לו הרבה סיכויים כי פרשנות תינתן לכאן או לכאן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...