Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר, אני מהנייד וקשה לי לצטט, אבל אתה פשוט סותר את עצמך.

אתה גם טוען שירושלים השתנתה ולהיות הומו בעיר זו לא בעיה בכלל וגם טוען שצעדה בירושלים היא פרובוקציה, כי המרקם בעיר דפוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוקדש לכל טועני ה"אני לא הומופוב פשוט זה אסור בתורה"

13709762_496057957265233_277896765768609005_n.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הבחורה ניר,

והטיעון שלך זהה במהותו ל"אם היא לא רוצה שיאנסו אותה שתתלבש יותר צנוע, היא לא תשנה את תרבות האונס".

קוראים לזה האשמת הקורבן, ממש מבאס לראות דווקא אותך מפגין אותה בכזו נחישות :\

כולה הלכו יד ביד, מי ישמע, "כפיית אורח חיים" ו"פגיעה ברגשות הציבור הדתי".

אני לא אתייחס לטיעון הראשון שלך, כי הוא קיצוני ולא מייצג שום דבר במה ומה שכתבתי.

לגבי מה שסימנתי לך בקו - אתה, ככל הנראה, לא מגיע מבית דתי, אז לא תוכל להבין.

יש גם אנשים שגדלו לתוך מציאות מסוימת, שלא מכירה דברים אחרים.

עבורם שגבר מחבק גבר או לחילופין נוסע בשבת, זה בלתי נתפס.

לגבי ה"מי ישמע" - תחסוך את זה.

ניר, אני מהנייד וקשה לי לצטט, אבל אתה פשוט סותר את עצמך.

אתה גם טוען שירושלים השתנתה ולהיות הומו בעיר זו לא בעיה בכלל וגם טוען שצעדה בירושלים היא פרובוקציה, כי המרקם בעיר דפוק.

ירושלים הפכה להיות עיר חרדית כמעט.

כשהמרקם כולל דתיים, חרדים, חילונים, ערבים ומה לא - עדיף למנוע צעדות כאלו.

הצעדה מתסיסה ומעצבנת מגזרים שלמים ולכן עדיף למנוע אותה.

יחד עם זאת, אני סבור שלהיות הומו בירושלים, זו לא הוצאה להורג.

הם חיים את חייהם, עובדים ולומדים.

פורסם
ORYO, הרשה לי לתקן אותך. זוגתי תומכת בהומואים וזכויותיהם והייתה פוקדת מדי שנה את המצעד בתל - אביב. ידידי, אין לך כנראה מושג מה קורה שם. אבל התועבה חוגגת.

המצעד בת"א הוא מסיבת מין.

אם אתה לא אוהב מסיבות מין, אל תבוא.

המצעד בירושלים הוא הפגנת מחאה.

משהו אחר לגמרי.

אבל הרי לא חסימת הכבישים מפריעה לך. מפריעים לך אימג'ים של בולבולים בראש.

מה שיש לי להגיד לך זה - תתרגל.

אני מבין שמיניות פומבית מפריעה לך, אבל לא נורא.

הדיכוי המיני של העולם המערבי זו תרבות שהולכת ונחלשת. הפוריטניות הולכת ונגרסת תחת גלגלי החופש, מאה אחר מאה, עשור אחרי עשור, דקה אחרי דקה.

המחשבה שמיניות שווה חוסר מוסריות, הולכת לימוג מהעולם.

עוד קצת ומיניות, פומבית או אחרת, כבר לא תחשב ביג דיל.

ומי שחושב שהיא ביג דיל, הוא זה שייצטרך לשבת בבית.

ויפה שעה אחת קודם.

כי כל הערכים של דיכוי המיניות נובעים מדיכוי האדם ע"י מערכות תרבותיות ממוסדות שנועדו לשלוט בפרט (בעיקר בנשים).

מערכות שעבר זמנן, בטל קורבנם, והן הולכות ונסגרות מאחורי קירות.

ויפה שעה אחת קודם.

נ.ב. שמחתי לשמוע שהרבה חובשי כיפות סרוגות הצטרפו לצועדים. העולם איננו מתחלק לדתיים וחילוניים אלא לליברלים ולא ליברלים.

ולאורך ציר הזמן, הליברליזם מנצח.

הוא תמיד ינצח, כי תרבות שמקבלת פרטים, תמיד יש לה יותר כוח מתרבות שמדכאת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

ככה זה כשהמדינה כופה את הדת בכל מקום ולא מאפשרת לאנשים שונים את הדברים שמתאפשרים במקומות נורמליים בעולם.

במקום לאפשר נישואים אזרחיים, גם לסטרייטים וגם לקהילה הגאה, כופים גם על חילונים סטרייטים כמוני, שלא מאמינים בטקס הדתי את החתונה הזאת, את הרבנות וכל הקשקושציה. למה? לא היה הרבה יותר פשוט לאפשר נישואים אזרחיים לטובת זוגות מעורבים, לטובת הקהילה החד מינית או לטובת סתם אנשים שלא בא להם חתונה יהודית דתית?

אני יכול לתת עוד המון דוגמות על הכפייה הדתית בארץ וכולנו יודעים שהן קיימות.

זאת לא סטייה ולא מחלה ומי שמתייחס לזה ככה הוא פשוט פרימיטיבי, הוכיחו כבר שזה משהו מולד, זה לא בר שליטה. עצוב שאנשים לא יודעים לקבל את השונה בארץ.

אנשים מאחלים להם מוות, מכלילים אותם כשמאלנים (למרות שאין קשר בכלל), ושוכחים שהם בסך הכול בני אדם כמוני וכמוך, רק שהם אוהבים מישהו בן מינם ולא מישהו מהמין השני. ביג פאקינג דיל, זה לא אומר שהם אנשים גרועים.

מאחלים להם מוות ושוכחים שחלק מהם יכולים להיות קצינים חשובים או הרופא שמטפל בך בקופת חולים או בבית החולים. באמת, מאוד מכובד.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני חושב שאין פה פרובוקציה בשיט, אם הם היו עושים רבע מהמצעד של תל אביב הייתי אומר שזה אכן מיותר. אבל לפי התמונה שהעלו לפה מדובר במחאה לגיטימית בכל מאת האחוזים. מי שמפריע לו לראות גברים הולכים יד ביד גם מפריע לו לראות בחורה שלא הולכת לפי גדרי הצניעות שלו, אחיות שלי חטפו לא פעם ולא פעמיים יריקות מחרדים חמודים, אז מה? ניישר קו עם האידיוטים האלו כי הם נוהגים באלימות פיזית ומילולית כלפי כל מי שלא בתלם שלהם? הזוי לגמרי הדיון שהתפתח פה, ברצינות אני לא מבין את זה. לפי דעתי האישית יש פה סטיה, מלשון סטיה מהנורמה, כי איך שאני רואה את הדברים כדי שתהיה המשכיות צריך זכר ונקבה אז יש פה עניין שצריך בירור או מהשלאיהיה, אבל מכאן ועד לטעון לפרובוקציה או להיגעל המרחק רב.

אגב, ממליץ לקרוא את דבריו של אבא של שירה בנקי, דברים מדהימים, הלוואי ונחיה במדינה ככה.

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

בבקשה יפי נפש נאורים.. הקשיבו נא להומו החביב הזה (באמת חביב)

נ.ב זה הפודקאסט הכי מדהים בעולם.

נ.ב 2 לא אכפת לי מהומואים ולא אכפת לי מהתורה.. שניהם לא מזיזים לי. שניהם מציקים לי באותה מידה כשהם צוהלים לי מתחת לבית.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמעט 3 שעות. אם תוכל לתמצת כדי שנבין למה אתה מעוניין שישמעו את זה, זה יהיה נחמד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מצטרף ומסכים עם כל מה שכתב falou (נראה לי לראשונה מאז שאני בפורום :) ).

+1

תקדים מאין כמותו..

יום טוב גם לך

פורסם

הקהילה הלהט"בית היא אחת החזקות בארץ. יש להם אנשים בכל עמדות המפתח במדינה ולובי חזק. פות'ש, תתחיל לקבל את זה כי אני רואה שזה ''לא בא לך טוב''.

אם הם ירצו, (חס וחלילה) יהיה גם מצעד בעיר דתית/חרדית.

אישית, אני מקווה מאוד שיום אחד הם יעשו מצעד בעיר ערבית כי למי שלא יודע, עד לפני כמה שנים, הומואים ממוצא ערבי שהיו מסתובבים ברחבי דרום ת"א (רוטשילד,פלורנטין וכיוצ''ב) היו חוטפים מכות רצח מחבר'ה ערבים. ראיתי את זה כמה פעמים והזדעזעתי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ארקו, בצע החלפה מהירה בין 'הקהילה הלהטבית' ל'יהודים' בטקסט שלך, ודמיין שזה נכתב על ידי איזה כומר גרמני או אמריקאי.

משעשע לא? רק שכחת לכתוב שהם שולטים בכלכלה ובתקשורת.

אגב, איזה אנשי מפתח שלהם אתה מכיר בממשלה או בגצ או במטה הכללי של צהל או המשטרה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ארקו, בצע החלפה מהירה בין 'הקהילה הלהטבית' ל'יהודים' בטקסט שלך, ודמיין שזה נכתב על ידי איזה כומר גרמני או אמריקאי.

משעשע לא? רק שכחת לכתוב שהם שולטים בכלכלה ובתקשורת.

אגב, איזה אנשי מפתח שלהם אתה מכיר בממשלה או בגצ או במטה הכללי של צהל או המשטרה?

לאן עפת כבודו ?

ברגע שהתחלת לרמוז שיש קשר בין דבריי לבין גרמניה של 1940 ו.., איבדת אותי ואת הכבוד.

תתקדם

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נ.ב. שמחתי לשמוע שהרבה חובשי כיפות סרוגות הצטרפו לצועדים. העולם איננו מתחלק לדתיים וחילוניים אלא לליברלים ולא ליברלים.

ולאורך ציר הזמן, הליברליזם מנצח.

הוא תמיד ינצח, כי תרבות שמקבלת פרטים, תמיד יש לה יותר כוח מתרבות שמדכאת.

מסכים עם מה כל מה שכתבת חוץ מהציטוט - למעשה אני חושב שהוא מאוד מסוכן. הנטייה שלנו כבני אדם היא לראות את ההיסטוריה כמשהו ש״מתקדם״ (לא מבחינת זמן, שעוד לא נולד המניאק שיעצור אותו, אלא מבחינת ״קידמה״) אבל זה לא בהכרח נכון. העובדה היא שאחרי האימפריה היוונית והרומאית, שהיו יחסית ליברליות (כולל בנושא של הומוסקסואליות, ברוב המקרים), קיבלנו 1000 שנים של חושך נוצרי במערב. אין שום דבר שמגן עלינו מפני תהליך דומה, וזאת אחריות של כל אחד מאיתנו לעמוד על המשמר כי החברה המודרנית והליברלית יחסית שאנחנו חיים בה בעולם המערבי היא מאוד שבירה וממש לא מובנת מאליו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...