Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש קל ברשת המידות הנוספות שאולי קיימות הן רק קטנות יותר (185/70R13, 165/R13 - לא אומר שניתן להשיג אישור אם מענין אותך). נסה לענין את עמית (kompy) לבדוק אם יש לו משהו אחר בארכיון ספרות שלו.

מאחר והמידה המדוברת לא נפוצה במיוחד בארץ (ביד2צמיגים ועוד איזה אתר או שניים יש למשל דגמים ישנים שספק מיוצרים עדין), אין מנוס מלנסות לברר בצמיגיות שונות מה הם יכולים להשיג, ואז לראות אם יש בכלל משהו שעונה להגדרה שלך לפרופיל ספורטיבי.

או לראות אם יש דגם ספציפי מענין בחו"ל שאולי ניתן לייבא דרך בית עסק כלשהו.

פורסם

למידה הזאת אין בארץ שום דבר איכותי.

אני מזמין Continental PremiumContact 2, בהזמנה מיוחדת מחו"ל שלוקחת כחודש וחצי דרך הפנצ'רמאכר. היבואן לא מחזיק את המידה הזאת במלאי.

רוב הפמצ'רמאכרים לא מוכנים להתעסק בזה אבל יש כאלה שכן, עבור לקוחות קבועים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
מדובר בצמיגים לאופל אסקונה GT שנת 87

איזה מידות אני יכול להרכיב על הגנט המקורי?

מחפש צמיג איכותי ולא סיני עם פרופיל ספורטיבי [ATTACH=CONFIG]466586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]466587[/ATTACH]

היי לירוי,

קוראים לי ירדן ויש לי פנצ'רייה בבאר שבע בשם "צמיג רם"

קצת עלינו,

את העסק שלנו התחיל אבא שלי לפני כמעט 30 שנה, כאשר לפני כן הוא עבד עם אבא שלו בפנצ'רייה שלו.

היום אני מנהל את העסק ואחי איתי ביחד.

הבנתי את הבעיה שלך ואולי אוכל לעזור לך

צור קשר (לא בשבת) 08-6277736

• תוכן חדש...