Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ביום חמישי עמדתי עם הרכב ברמזור (מזגן דולק) ונכבה לי הרכב ללא התראה מוקדמת או נורות דולקות .

הרכב נכבה ממש כמו שמסובבים סוויץ ללא שיעול וללא קפיצות. ברשותי רכב פיגו 206 שנת 2004 208 אלף ק"מ

שיערתי שזו בעית חשמל ולקחתי אותו למוסך שמתעסק בחשמל. במוסך הוציאו את הפילטר אוויר והיה שם צמה של כבלים , במוסך טענו שהכבל הזה עשה קצר ופגע בבית פיוזים של האוטו, הם החליפו לי בית פיוזים והאוטו הניע ללא בעיה. עשיתי טיפול על הדרך. הם החליפו לי פלאגים , פילטר שמן מקורי ופילטר אוויר כמובן שגם שמן מנוע הוחלף.

ועכשיו לבעיה , הנעתי את הרכב וכשנתתי גז הרכב פשוט לא סחב לי , כאילו הרכב מתחיל לנסוע לי מהילוך 3 !

ברוורס האוטו נוסע מצויין . מידי פעם שנותנים גז על D אז הרכב נוסע רגיל ואז שעוצרים ונותנים שוב גז הוא שוב כאילו מתחיל מהילוך 3 הטורים לא עולים בכלל. עכשיו יש לי גם תיבת טיפטרוניק שאני מנסה להכניס להילוך אז זה לא מראה לי בתיבה על הלוח איפה שרשום "D" "R" וכו את ההילוכים 1 2 3 4 זה תקוע על D (בקיצור לא נכנס למצב טיפטרוניק)

אני יכול להגיד שכן יש לי בעיה בגיר אבל זה דבר שהיתי חי עם זה .

לפעמים מהילוך 2 ל 3 הגיר מקבל מכה כזאת ואז רשום לי במחשב AUTOMATIC GEAR FAULT הנורה של השלג והנורה של ה S נדלקות . אבל זה משהו שהיתי חי עם זה ובא אחת ל.

המוסך ממליץ לי להכניס את הרכב למוסך גירים בראשון בבוקר אבל אני כבר צופה מה הם יגידו לי , שבגלל שיש בעיה ישנה בגיר אז עכשיו צריך להחליף את הגיר או לשפץ . ואני כמעט בטוח שזה אולי טעות של המוסך חשמל ולא עוד תקלה שנוספה.

מה דעתכם

פורסם (נערך)

נסעת תקופה לא קצרה עם תקלה בגיר, הסתדרת איכשהו עד עכשיו. אבל הבעיה החמירה, וזה היה צפוי. יכול להיות שהקצר במערכת החשמל גרם להחמרת המצב. בכל מקרה, אין לך ברירה אלא לנסוע למכון גירים ( או למכור את הרכב לברזל ). במכוני הגירים מכירים טוב את הגיר הזה, יודעים לשפץ, והעלות של השיפוץ ירדה לעומת מה שהיה פעם. יכול להיות ששיפוץ חלקי יעזור. אבל אי אפשר לדעת איפה זה מסתיים כאשר מתחילים לשפץ.

אם אתה מהמרכז, יש לך מכון גירים מומלץ בפ"ת סגולה.

http://www.girim.co.il/אודותינו

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נסעת תקופה לא קצרה עם תקלה בגיר, הסתדרת איכשהו עד עכשיו. אבל הבעיה החמירה, וזה היה צפוי. יכול להיות שהקצר במערכת החשמל גרם להחמרת המצב. בכל מקרה, אין לך ברירה אלא לנסוע למכון גירים ( או למכור את הרכב לברזל ). במכוני הגירים מכירים טוב את הגיר הזה, יודעים לשפץ, והעלות של השיפוץ ירדה לעומת מה שהיה פעם. יכול להיות ששיפוץ חלקי יעזור. אבל אי אפשר לדעת איפה זה מסתיים כאשר מתחילים לשפץ.

אם אתה מהמרכז, יש לך מכון גירים מומלץ בפ"ת סגולה.

http://www.girim.co.il/אודותינו

אח שלי זה בעיה ידועה בגיר AL4 חבל שלא התיעצת לפני שקנית אם לוקחים 206 לוקחים רק ידני

קיבלתי את הרכב מהמשפחה במתנה ללימודים ..

ואני מאזור הדרום על מה אתם ממליצים?

ואתם חושבים שזה בעקבות התקלה או שיש סיכוי שבמוסך עשו טעות

פורסם

אמרתי לך זה תקנה ידועה לחבר שלי היה אותו הדבר וגם לו יש את אותו הגיר בדיוק

אם תמשיך לנסוע ככה אז זה לא יעלה לך הילוכים בכלל ותצטרך לכבות את הרכב ולהדליק שוב, מה שהחבר שלי עשה זה שיפוץ לגיר עלה לא מעט אבל עכשיו הוא נוסע כמו שצריך

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...