Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לאחרונה אני שוקל לרכוש רכב בעל צבע מט, ליתר דיוק ג'ולייטה תלתן Launch edition בצבע מט אפור. כמה שאלות:

1. צבע מט מורכב כמו צבע רגיל? ז"א שכבת צבע ועליה שכבת לכה? או שאין לכה?

2. לכל הרכבים שלי בעבר אני מזמין בקבוק צבע קטן לתיקוני Touch up, במידה ויש קילוף צבע קל, בעזרת מכחול אני צובע, אח"כ משייף ועושה פוליש. ניתן לעשות תיקוני צבע קטנים כאלו גם בצבע מט?

3. הבנתי שלצבע מט לא עושים פלסטלינה ולא פוליש (בכפוף לכך האם יש לכה או לא)

4. ניתן למרוח כל אוטם צבע וכל ווקס על צבע מט או שיש אוטמים/ווקסים יעודיים?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם (נערך)

יש לכה מט.

תיקוני צבע רק עם מכחול בלבד, אסור פוליש, פלסטלינה וכו'.

יש חומרי טיפוח יעודיים לצבעי מט, עדיף שתחפש בפורומים בחו"ל שם זה הרבה יותר נפוץ.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה. אז אם אני עושב תיקון צבע עם מכחול, איך מיישרים את הצבע באזור התיקון שיהיה באותו גובה כמו צבע הרכב אם אסור להשתמש בשיוף או בפוליש?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

רכב מדהים אגב, יצא לי לראות כמה פעמים את הדגם הנ"ל וזה נראה פשוט מצויין.

הבעיה היא לשמור על הצבע או לתקן פגמים, לא ראיתי דרך קרובה אפילו למושלמת ותיקוני מכחול תמיד משאירים סימנים גם כי לא ניתן לבצע פוליש על צבע כזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

עדי

א.שיהי לך במזל טוב.

ב.כמו אמר אריק ומעלי: לא עושים פולש לצבע מט,אחרת תשרוף צבע

ג. יש אופציה לעשות תיקוני מכחול לצבע מט ללא פולש בשיטה PROTEAM

ד.יש חומרי טיפוח לשמירה של צבע מט כמו משפויים,אוטם ואפילו והקסים

נוזליים או במשחה ANGELWAX/NANOLEX/SCHOLL CONCEPTS

ה.אפילו ציפוי הננו קרמי לצבע מט NANOLEX

דבר איתי יעזור לך בכל ויש גם אצלי סטים שלמים לכל מטרה של צבע מט

http://angelwax.eu/

http://nanolex.de/

בהצלחה

פורסם

גם אני הייתי באותה דילמה כמו שלך, לצערי העניין לא יצא לפועל (רכב דומה).

רק אוסיף שפלסטלינה כאמור לא עושים, אבל איירון אקס כן ניתן ליישם, האפקט יהיה דומה.

בנוסף, אין סווירלים!

For good!

"יאללה בירי".

פורסם

אין סווירלים זה נהדר. העניין הוא שאני מכיר את עצמי ואני יודע שכל מכה בצבע תשגע אותי, כרגע אני עושה תיקוני צבע לבד, זה יוצא אחלה ואז אני רגוע. אם אני במצב שיש לי רכב שיתווספו לו כל תקופה מסויימת מכות בצבע ולי אין יכולת לטפל בזה, בעייתי.

• תוכן חדש...