Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

קניתי לפני שבוע שירוקו 2014 1.4 122כ"ס עם 29k.

רציתי לדעת בין איזה מוסכי צמפיון הכי כדי ללכת באזור רעננה,הוד השרון ופתח תקווה לטיפול 30k.

ביום שישי אחרון והיום בבוקר שהתנעתי יש רעש מוזר כמו של מנוע דיזל מהאגזוז אני חושב לכמה שניות ואז זה נעלם,

לפי חיפוש באינטרנט ראיתי שזה יכול בעיה בשרשרת תזמון.

האם כדי ללכת קודם למוסך רון לאבחן את הבעיה לפני שאני הולך לצמפיון או שאני יכול רגוע וללכת לצמפיון והם לא ינסו להתנער ממני?

תודה.

פורסם

הרכב עדיין באחריות?

אם כן - סע לצ'מפיון

אם לא - סע לרון

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן הרכב עדיין באחריות.

לאיזה מוסך של צמפיון הכי מומלץ ללכת ?

רעננה , הוד השרון או פתח תקווה?

פורסם

יש בפורום כמה תגובות חיוביות על המוסך שלהם ברעננה

אם הרכב באחריות זה טוב, כל עוד יחליפו מה שיחליפו בחינם.

אם יקרה מצב ויבקשו תשלום מסיבה כזאת או אחרת תעשה פרסה וסע לרון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם סיידון בהוד השרון מצויין

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

לפני הכל - הרכב שלך באחריות. אני מבין שמסובך ולפעמים בלתי אפשרי לקחת יום חופש אבל הפעם תחשוב שקיבלת קריאה למילואים או ששברת רגל ותפנה את הזמן לגשת למוסך יבואן ולבקש שיטפלו בך. הנזק שעלול להיגרם אם תדרה או תחפש קיצורי דרך עלול להגיע לאלפי שקלים אם לא למעלה מכך. הרכב שלך באחריות. זה הזמן לממש אותה.

בלי קשר באיזור השרון יש שני מוסכים שמתמחים ב VW:

מוסך המרינה בהרצליה

מוסך יונתן ובניו בכפר סבא.

אבל כאמור - דבר ראשון מוסך יבואן ואם צריך להגיע למרכזי איפשהו - תעשה את זה.

בהצלחה ועדכן אותנו,

עזרה

פורסם

בוקר טוב,

היום בבוקר הקלטתי את הרעש:

התנעה מ-0:20

רציתי רק לציין שזה קורה רק ל20 שניות בערך ואז המנוע ניהיה שקט מאוד וזה קורה לי רק פעם ראשונה בבוקר וכל התנעה הבאה זה לא קורה ואפילו בהפסקה של 9 שעות(8:30-17:30) זה לא קורה.

לי זה נשמע שהרעש בא מכיוון הטורבו.

• ספונסר פורום
פורסם

אח שלו,

אתה משחק באש.

במקום להקליט גש למוסך. אתה באחריות. אל תזניח.

גם אם זה אומר לשים את האוטו במוסך ל 24 שעות ושהם יניעו אותו בבוקר וישמעו את הרעש.

אף אחד לא יכול לתת לך אבחנה בהתכתבות.

יש לך רכב נפלא, למה לא להקדיש לו את הזמן המגיע לו?

עזרה

פורסם

האמת שגם לי יש רעש יותר חזק בדיוק בזמנים שציינת אבל זה הרעש של המשאבת בוקר וזה נעלם , קשה לי להבין משהו מהסרטון ששלחת. לדעתי בכל מקרה תיגש למוסך ואשמח אם תעדכן.

בהצלחה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

• תוכן חדש...