Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני בעליו של רכב מסוג פורד פוקוס 2008 טרנד סדאן.

לאחרונה אני חווה בעיה, כנראה בלוח שעונים היכן שנמצא המחשב.

מידי פעם הרכב לא מניע ובלוח שעונים כתוב Engine systems fault ולאחר מכן ACCELERATION REDUCED.

מידי פעם אני כן מצליח להניע את הרכב ולאחר מספר דקות נדלקת נורה אדומה בצד המרכז ימני של הלוח, וכתובה ההודעה שלהלן, ולפעמים הבעיה כלל לא מופיעה.

כאשר הרכב אינו מניע, בנוסף להודעה, הנורה האדומה המרכזית עליונה מהבהבת.

אני יודע שישנה בעיה ברוב הפוקוסים בלוח שעונים, אם וזו אכן הבעיה בלוח, אשמח אם תפנו סטודנט כמוני מבאר שבע למכון ספידומטרים מומלץ באיזור שיודע לתקן בעיות מסוג זה.

כמובן אשמח מאוד אם תכתבו מה הנזק הצפוי לארנק במצב זה, שאדע להעריך.

בנוסף לכל, יש לי ידיים לעשות דברים כאלה לבד, אך לא מצאתי סרטון שמתאר בעיה כמו שלי עם פתרונה, אשמח אם תפנו אותי לאיזשהו מדריך במידה וקיים.

תודה רבה ושבת נעימה לכם חבריי...!

פורסם (נערך)

יש מלא סרטים .אל תשכח לשים סימן איפה המחוגים נמצאים{יש סרט שמסביר גם את הפירוק של השעונים מהלוח }עדיף לקחת את הלוח למעבדת אלקטרוניקה תשלם משהו כמו 30 שח בערך .ההלחמות מאוד עדינות תבקש שיעברו על כל השורה של הפלאג חיבור . במוסך 1500 בתיקון ספידומטרים בסביבות 800 לבד גג 50 שח .בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי קישו
פורסם (נערך)

תודה רבה על תגובתך, הבנתי שסה''כ באופן כללי אין איזשהו מעקף, הם פשוט ''מנקים'' את המגעים.

כמו כן, הצלחתי להוציא קודי תקלה:

P0500 - VIHICLE SPEED SENSOR

P1260 - THEFT DETECTED - ENGINE DISABLED

וכל השאר זה כותב לי NETWORK - כנראה שהOBD שלי לא מצליח לפענח או לקרוא את הקודים, והם להלן:

U0140

U0001

U2012

U1900

U2510

U2200

בכל מקרה, היות ואין לי המון זמן, כפי שאמרתי הנני סטודנט בתקופת מבחנים :( , אשמח לקבל הכוונה למקום מומלץ שמטפל בדברים האלה. עדיף בבאר שבע, כי רוב הזמן אני פה, אבל אפשר גם בנתניה.

תודה, נחום

עריכה אחרונה על ידי nahum8
  • תוכן חדש...