Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה אתה נוהג היום? חזק זה עיניין יחסי. יחסית ל SUV ישראלי ממוצע הוא חזק מאוד. יחסית ליקרים הוא פחות.

על סיבובים לא הייתי בונה. לי היה קשה להסתובב איתו במהירויות אבל מצד שני אני לא נהג מנוסה כל כך.

פורסם

היום על פורסטר רגילה, 2014, וקצת bmwx3

רציתי לשמור על יכולת השטח הקלה (קצת חול ושבילים) ולקבל גם יותר כוח.

עדיף x1 או q3-אוודי?

פורסם (נערך)

הפורסטר הוא באמת אחד היחידים בעל יכולת שטח, יחסית לשאר ה-suv-ים. דגם הטורבו ייתן לך גם כח, אבל צריך לזכור שלא מדובר ברכב ספורטיבי!!!

ה-x1 אולי יכול לרדת לשבילים, אבל ממש לא מעבר לזה.

לטיגואן החדש, שצריך להגיע בקרוב, יהיו דגמים עם הנעת 4 גלגלים.

עם כל זאת, צריך לזכור שיכולות השטח של הנ"ל מוגבלת.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם (נערך)

תלוי בתקציב.

אם מדובר ברכב חדש רמת מחיר של 250-300K

גולף R

אוקטביה RS

אינפיניטי Q50

BMW 330 יקרה יותר מרמת המחירים נ"ל

פורסם

אינפיניטי ו BMW לא הייתי מכניס בקטגוריה עם כל הכבוד ויש כבוד. שתיהן מכוניות טובות מאוד.

אכן יש לא מעט אופציות אבל אולי כדאי שתתמקד לפני שנביא לך פה את כל המכוניות האפשריות ברמת המחיר הזו :wink:

פורסם

ראשית רמת המחיר לא בדיוק ברורה.

שנית, עם כבוד או בלי כבוד, אינפיניטי נכנסת לתקציב שציינתי.

ה'B.M.W אכן חורגת מעט מהתקציב שהגדרתי בתחילת דברי.

פורסם

הX1 הקודם והגודש הנאה אחורית,רכב מאוד מהנה ומבוסס על שלדה של ה320 הקודמת (2009).

אני נוסע בו היום,הרכב מהנה מאוד וחזק מאוד ולטעמי,גולף GTI למתקדמים .הגה הידראולי כמו פעם,

חד מתקשר ללא תת היגוי נכנס לפניות ומהנה יותר לטעמי מהגולף GTI,למשל אבל לא אוחז כמוה.

מצד אחר ,זה אינו ג'יפון כלל וכלל ורק נראה כזה,מאוד צפוף מאחור ותא מטען סביר פלוס ואינו נוח.

ספורטיבי בהגדרתו ומהנה מאוד מאוד ...מאוד. מאוד שקט ואיכותי בהרגשה הכללית.

שקט יחסית לרוח במהירויות ומתנהלים בו בתוכו בשקט מופתי ופעולת המתלים לא נשמעת,אלה רחש

קל ואיכותי.

הX3 שגם ברשותי (הרכב של אישתי),הרבה יותר מעודן וגם כיפי לנהיגה אך לא כמו הX1,הרבה יותר

כיפי לנהיגה וספורטיבי מהפורסטר אך לא חזק מספיק בגלל משקלו הגדול יחסית (1800 קג).

הפורסטר מהנה אך לא כמו סדרת ה X,יותר חזק אולי.

עדיין הפורסטר יותר אמין מהבמוו,אבל אלה הרבה יותר איכותיים. את הפורסטר כן הייתי מוריד לשטח

וכן הוא רכב מעניין,לא הייתי פוסל לגמרי אותו כרכב הוא מאוד נחמד,רק לא ציינת שנה לקנייה.

פורסם

תודה לכם, עוד פרטים חסרים, התקציב- כיוון שה פורסטר XT זה באיזור ה 265 אלף, אז סביב זה.

יהיה נחמד יכולת שטח קלה (חול במידה סבירה). אם לא אצטרך להשתמש ב X3 של אשתי (Cאמת אחלה רכב).

התפלאתי לשמוע את מה שרשמת על X1, כזאת מהנה? זה הנעה קדמית.??

פורסם
ראשית רמת המחיר לא בדיוק ברורה.

שנית, עם כבוד או בלי כבוד, אינפיניטי נכנסת לתקציב שציינתי.

ה'B.M.W אכן חורגת מעט מהתקציב שהגדרתי בתחילת דברי.

כשכתבתי קטגוריה לא דיברתי בכלל על המחיר. הב.מ.וו והאינפיניטי לא רכבי ספורט.

פורסם (נערך)
כשכתבתי קטגוריה לא דיברתי בכלל על המחיר. הב.מ.וו והאינפיניטי לא רכבי ספורט.

מבחינתי, כשאומרים רכב ספורט מתכוונים לניסאן GTR, פרארי, מזראטי,z4 ו BMW z3 ודומיהם, שהם הרחק הרחק (בשנות אור) מהתקציב שצויין.

הרי אין רכב ספורט בהגדרה בתקציב המדובר.

כל הרכבים שציינתי הם רכבים משפחתיים בעלי "אופי ספורטיבי".

פורסם

הבמוו X1 שלי היא הנעה אחורית וגם אני הייתי מופתע מהנהיגה בה בגדול.

בשבילי היא גולף GTI למתקדמים ושלא יהרגו אותי כאן,לטעמי היא יותר מהנה

ממנה.

• תוכן חדש...