Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברלינגו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות ברלינגו חדשה אני רוצה את הדגם ה HDI עם דלת צד.

האוטו הוא 2000 סמ"ק עם 91 כ"ס (יצרן).

ההיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על האוטו?

תודה, בן:roll:

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

המכונית מרווחת ביותר ל-5 נוסעים וההרגשה משפחתית בניגוד לקונקט למשל והיא יותר מאובזרת משאר המסחריות. המנוע חזק ביחס לקבוצה ולא הכי מדהים בפני עצמו אבל עדיין עושה תעבודה.הצריכת דלק ל-100 ק"מ היא 6 ליטר בממוצע. הברלינגו אמינה מאוד ולא עושה בעיות והיא כנראה הטובה בקבוצתה.

המידע מבוסס על הברלינגו של דודה שלי.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

מתוך ניסיון של שנה אחת, על ברלינגו שעברה 55 אלף ק"מ..

האוטו נוח, אמין(!!), המנוע טוב.

מצד שני איכות ההרכה על הפנים, ועוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים,

שרק אצל הצרפתים אפשר למצוא.

אבל בכלליות אחלה רכישה.

172

פורסם

מתוך ניסיון על פרטנר, שמקביל לברלינגו,

הרכב נוח, לא מעייף לנהיגה ונותן הרגשה זריזה.

עיצוב הפנים נחמד, עם גימור ברונזה ומחט אדומה לספידומטר. המון תאי אחסון בכל הרכב.

בתוכנית הראשונה (ששודרה בארץ) של טופ גיר, ג'ירמי קלארקסון בחן את הברלינגו (דגם בנזין). הוא ממש התלהב מהרכב ולא הפסיק בתשבוחות (דבר נדיר לקלארקסון). בשורה התחתונה, הוא אמר שהוא התאהב ברכב הנ"ל, ולא מוכן לאבד אותו.

בנושא האמינות אין צורך להוסיף, פשוט אפשר להסתכל בכל אותם 'ברלינגואים' שעבר המון קילומטראז' בציי הרכב ועדיין נוסעים בכבישי ארצינו.

שבת שלום,

צבי.

פורסם

אני נוהג כיום גם בפרטנר HDI 2005 בהשוואה לפרטנר הקודמת המנוע הרבה יותר מורגש ותמיד הוא מספק את הכוח שנדרש ואף מעבר. העיצוב הפנימי מאוד חביב וכל הקונסולה והגימורים הם חדשים ושונים לגמריי מהפרטנר הקודמת.

החיסרון היחידי שאני מוצא ברכב הוא ידית ההילוכים הלא ממש מבריקה (אני מעדיף את זו של הקונקט)

סה"כ רכב בעל אמינות טובה יחסית,מנוע מצויין והכי חשוב נוחות ופינוק.מומלץ.

איוו מהיר איוו עצבני

• תוכן חדש...