Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם קניתי את ה autobrite foam lance מקציף מעולה, אני שם בערך 60+.

אני עם גרניק lavor vertigo 25 165 bar

משתמש ב honeydew chemical guys.

firebirdrc - כמה אתה שם?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

נכון משאמר לפני,אין צורך בכמות כזו

יש משפויים שאכן 30מל-40מל לבקבוק של ליטר עם מים 500מל-600מל מספיק

במיוחד בPRE WASH משפויים שמאד מרוכזים

בהצלחה

יעקב אלטר

פורסם

את הג'נטים צבעתי בפלסטידיפ אבל בגלל הצבע קשה לשמר על הצבע וזה מתכהה עם הזמן.

אני משתמש בדילול לפי ההוראות שימוש של מגניפואום שזה להשתמש בכמות של 1-2 אינץ' במקציף של אוטוברייט. בדיטיילינג וורלד חלק מהשתמשים שמים בין 150-200 מ"ל.

הגרניק הוא קרשר K4BC או רק K4 לא זוכר..

פורסם
את הג'נטים צבעתי בפלסטידיפ אבל בגלל הצבע קשה לשמר על הצבע וזה מתכהה עם הזמן.

אני משתמש בדילול לפי ההוראות שימוש של מגניפואום שזה להשתמש בכמות של 1-2 אינץ' במקציף של אוטוברייט. בדיטיילינג וורלד חלק מהשתמשים שמים בין 150-200 מ"ל.

הגרניק הוא קרשר K4BC או רק K4 לא זוכר..

אכן מתכהה, תשתדל לשטוף כל שבוע את הג'אנטים כדי שיהיה לך יותר קל, ממליץ מאוד עם ג'ילדה היא הוכחה כמורידה לכלוך מהפלסטידיפ בצורה הכי טובה ונקייה שאפשר יותר מכל מטלית וכדומה, מיקרופייבר משאירה סיבים וסימנים ולא מנקה היטב - דלי עם סבון רכב וג'ילדה עובד יותר טוב מכל חומר שניסיתי (מלבד ה BDP שעולה המון).

אגב, זה המון המון שמפו, ניסית עם דילול רגיל 60-80 מ"ל לליטר?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני חושב שניסיתי דילול נמוך יותר אבל למען האמת אני לא זוכר..

אני לא שוטף את הרכב כל שבוע ולרדת לג'נטים אני כבר מתעצל אז יורה סנו לניקוי חלונות ואז משפריץ עם הגרניק ויחסית לא רע

פורסם

מעניין שהפלסטידיפ מחזיק עם ספריי לניקוי חלונות אני עוד לא ניסיתי את זה בגלל האלכוהול.

השתמשתי בסימפל גרין להמלצות האנשים בפורום פייסבוק ב- DYC (היצרן) וזה דיי הרס את הציפוי אז עשיתי מחדש.

אבל מאז שראיתי את הפתרון הנ"ל עם הג'ילדה זה פשוט לוקח 10 דק' לנקות את כל הג'אנטים, מה שלפני כן היה לוקח כפול עם כפפה וכו'.

Opel Adam S 2017

פורסם

הניקוי חלונות עושה עבודה מעולה ולא מזיק מועיל לא פחות מהניקוי חישוקים של CG שנשאר לי כבר שנים

לפני הציפוי של הפלסטידיפ סיימתי את כל הסונקס שנותר לי ולא חידשתי מאז..

פורסם
אתה אומר שבעצם עדיין לא ניסית להשתמש בסונקס על הפלסטידיפ?

מיותר הוא לא עושה שום דבר על הג'נטים, יורד כמו ששמתי אותו אז אני משאיר אותו לאבא שלי שישתמש (ג'נט 18' נגמר חצי בשימוש הראשון לול).

פשוט הספריי חלונות מכיל אלכוהול בכמות גבוהה ממה שאני זוכר אז לא השתמשתי אף פעם על ציפויים או פלסטיקה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...