Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-Magnifoam שברשותי עומד להגמר ויש צורך בשמפו מקציף חדש.

בארץ אני רואה שמיסטר פינק עולה 280 לגלון ולא רואה אלטרנטיבות אחרות.

ההייפר ווש של מגווירס פשוט אגרסיבי מדי גם בדילולים נמוכים.

לא פוסל קניה מאיביי וכו'.

מה מומלץ?

אני מאיזור נתניה ועובד בהרצליה אם משהו רוצה להתחלק ו/או למכור.

פורסם

איך השמפו? Magnifoam

הזמנתי ליטר, אשמח לחוות דעת.

מצטרף להמלצה על ה honeydew chemical guys.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

המגניב-פואום מוצר מעולה עושה עבודה מעולה אבל צריך לשים הרבה והיה לי רק חצי ליטר. כמו כל הסנואו פואמים אם לא תשים לפחות 150 מ"ל הקצף לא יהיה חזק. אבל גם ב-100 מ"ל עבודת הניקיון מעולה.

הויקס קונקורס ווקס תצוגה ברק שאין דומה לו מראה רטוב ושומני כאילו מזיע הרכב נראה כמו מראה (זה גם בזכות הפוליש).

לאחר יישום מחכים דקה ומורידים אחרת קשה להוריד.

עמידות כאן נקודת התורפה צריך ליישם לפחות פעמיים לקבלת מראה "תצוגה" וגם אז מקבלים משהו בסביבות החודש וחצי. מיושם מעל FK1000.

פורסם

אני שם 60 מ"ל של האנידו והקצף הוא מעל ומעבר (התפרעתי ושמתי נאמר 70-80 שזה גם), 150 מ"ל זה ממש המון.

ה FK מעולה, מעניין הווקס של ויקטוריה ראיתי כמה פעמים חוו"ד שלו והוא נראה מצויין, נראה כמו אחלה ווקס לקיץ.

Opel Adam S 2017

פורסם

ביגי, נשמע מעניין, יש תמונות להמחשה?

למה בחרת שלא ללכת על ההייבריד שלהם? הוא אמור להעניק עמידות גבוהה יותר (שוב, לאחר מספר שכבות).

"יאללה בירי".

פורסם

לא תקבלו עמידות נהדרת כאן,

לא נועד לאקלים שלנו, הם התחילו ממדינות קרות (קנדה) המשיכו למדינות קרות (אירופה), ההיברידי פותח מתוך רצון לתת מענה לשוק האמריקאי, הוא באמת שעמיד יותר, אבל התוצאות שלו פחות טובות מהאדום.

פורסם
אני שם 60 מ"ל של האנידו והקצף הוא מעל ומעבר (התפרעתי ושמתי נאמר 70-80 שזה גם), 150 מ"ל זה ממש המון.

ה FK מעולה, מעניין הווקס של ויקטוריה ראיתי כמה פעמים חוו"ד שלו והוא נראה מצויין, נראה כמו אחלה ווקס לקיץ.

מבחינתי גם 60 זה המון. בגובלין אתה צריך רק חצי מזה בשביל מיכל של ליטר מים

פורסם (נערך)

אני אחפש סרטון הדגמה עם הדילול הזה של האני דיו כי ההוראות של המגניפואם זה בין 1-2 אינץ לבקבוק של ליטר.

צ'יפופו - בחרתי את הווקס האדום כי לא רציתי שילוב של ווקס ואוטם ובשביל עמידות יש לי את הFK1000. אני רציתי מראה כמה שיותר רטוב ושומני ולשמחתי פגעתי בול. יישמתי שכבה שניה לאחר שבוע.

אני אתן לתוצאה לדבר בעד עצמם. כמובן שההשתקפות ואפקט המראה זה כתוצאה מפוליש ולא מהווקס עצמו..

IMG-20160624-WA0010.jpg

עריכה אחרונה על ידי biggie
  • תוכן חדש...