Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גר בתלאביב והתחלתי עבודה חדשה בי-ם.

עכשיו מחפש את הרכב הראשון שלי (סופר מיני, יד 1, עד 45K)

הייתי בכמה מגרשים של אוטודיל, ואמרו לי לחשוב על ידני (מחירון נמוך יותר וחסכוני).

עברו שנים מאז שנהגתי על ידני, אבל זה שטויות.

מה שיותר מעורר אצלי חשש זה החוסר נוחות וההתעסקות עם הגיר בפקקים של י-ם בבוקר.

אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן. תודה!

פורסם

אני עם ידני, בפקקים של ת"א, כל יום, ולא חושב אפילו לעבור לאוטומטי.

מתכוון להחליף את הידני בידני אחר .

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני דווקא חושב שבהתחשב בפקקים בעליות שיש החל משער הגיא כל בוקר, אם יש לך אפשרות בחירה עדיף שתבחר באוטומט.

עשיתי את הנסיעות האלה בעבר כל בוקר עם רכב ידני - אני יכול לומר לך שזה לא היה תענוג, בלשון המעטה. זה היה ממש מעייף.

תחשוב שבמהלך הפקק, כל פעם שאתה מגיע לעצירה (ובפקק הזה יש הרבה כאלה) אתה צריך להמשיך עם זינוק בעלייה. לא כיף גדול, וגם לא כ"כ בריא לקלאץ'.

פורסם

זה אינדיוידואלי, תלוי בך.

אני נוהג על ידני, בפקקים זה מעצבן אבל נורא. יש כאלה שממש סובלים בפקקים עם גיר ידני.

בכל מקרה בנהיגה נורמלית בלי פקקים גיר ידני זה תענוג.

מה שבטוח - יש פער משמעותי במחירי הסופר מיני לטובת הידני, וככה אתה יכול באותו הסכום לקנות רכב צעיר יותר בכ 3 שנים או אפילו יותר, לרוב יהיה גם חסכוני יותר בדלק.

פורסם

אמנם הרכבת מתל אביב לירושלים היא עדיין סיוט, אבל אם אתה גר באיזור ההגנה / השלום / סבידור

וצריך להגיע לאיזור מלחה בירושלים

אני חושב שזו הדרך המומלצת ביותר

אתה לא מתעייף ומקלל כל הפקקים העליות החום והחוצפה הישראלית.

יושב נורמלי, מקום נעים וממוזג, שולחן קטן, שירותים.

השאלה זה המיקום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה כל כך לא קשור לשום דבר טכני או כלכלי, זה לגמרי עניין רגשי. אוטו' עדיף בהכל חוץ מבהרגשה כי ידני נותן תחושה של "נהג" ולמי שאוהב את התחושה הזאת אין תחליף לידני. מעבר לזה, בהמדינתנו הפקוקה והעצבנית אוט' עדיף בפראות

• תוכן חדש...