Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי ספורטבק 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אשמח לקבל חוות דעת על מיצובישי ספורטבק 2010 מנוע 1800 אוטומט

אמינות ובטיחות בעיקר

אשמח גם לדעת האם ישנם שינויים כלשהם במרכב מבחינת בטיחות בשנים 2009 ועד עכשיו ? תודה רבה

פורסם

מדובר ברכב אמין מאוד ומבחינת בטיחות הוא מספק את הסחורה- 7 כ"א ו-5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק.

תכלס, מ-2009 ועד היום זה אותו רכב לחלוטין, השוני הוא באבזור בלבד. החל מ-2014 או 2015 נוסף לרכב מובילאיי וחיישני לחץ אוויר בצמיגים.

בנוסף, בחודשים האחרונים הגיע לארץ דגם מחודש (מתיחת פנים מאוד קלילה שבקושי שינתה משהו).

פורסם

כמעט הכל טוב.

יש לי אחת כזאת משנת 2015 (קניתי חדשה). כחדשה היא לדעתי התממורה הכי טובה לכסף (120K ש"ח לרכב שיש בו הכל). נסעתי איתו כבר למעלה משלושים אלף ק"מ בנסיעות ארוכות ובכל תוואי הדרך. הגיר הרציף (לעומת גיר אוטומטי רגיל בלנסר 2009 שהיתה לי) קצת מסרס אבל שימוש נכון במנופי ההילוכים שבמוט ההגה הופך את כל הסוסים שלו (קרוב ל 140 אם אינני טועה) לזמינים מאד מאד. הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא המסך של JVC שבלתי ידידותי לחלוטין, מבלבל ולא אינטואיטיבי, דוהה באור השמש ואצלי נוטה לתקלות (ואף הוחלף במסגרת האחריות).

בגדול אני מרוצה מהרכב הגבוה והמרווח הזה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני עם הרכב שנתיים ואני לא מתחרט על הבחירה

עיצוב שונה (שמאוד אהבתי) בנוף המשפחתומטיות, מאובזרת (במיוחד גרסת הלימיטד), אמינה, מרווחת ותא המטען שטוח ונוח להטענה ופריקה. שים לב שצריכת הדלק בתוך העיר תהיה לרוב 1 ל8/9, תא הנוסעים לא הכי אלגנטי בלשון המעטה, תיבה רציפה שמצריכה הרגל (דווקא התחלתי לחבב אותה) ותא נוסעים לא ממש שקט...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...