Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר בכיסא תמיכה לגב התחתון, ובנסיעה של 20 דק' אני כבר מתחיל להרגיש את חוסר הנוחות/כאבים.

ניסיתי בחנות מושב של ד"ר גב, הרגיש בסדר. השאלה אם גם ברכב ארגיש את התמיכה.

אשמח לשמוע על פתרונות.

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

לא הבנתי מה התגובה שלך תורמת? אתה בא להגיד לו שהאוריס בסדר ובעיה אצלו? אז אם כבר תן לו המלצה לכירורג טוב שישנה לו את מבנה הגב.

פות"ש, ישנן כל מיני "כריות" כאלו לתמיכה באזורים ספציפיים. אני זוכר שהיה כאן שרשור שזה עזר למישהו עם חוסר התאמה למושב ברכב שלו.

הנה שרשור אחר ודומה בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?591762-%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91-%D7%AA%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%94%D7%92&highlight=%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94+%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91

שים לב שישנו השיקול בטיחותי שציין חן.ג וישנה התוצאה הטובה שציין לאנוספורס. כמו כן גם אתה נהנית מהמושב של ד"ר גב, אז אני מניח שזה יעזור לך גם ברכב.

אין מנוס מלנסות.

[אם החלפת רכב היא אופציה, הייתי שוקל]. לא הייתי מעמיס על הגב שלי בשביל שום רכב, טוב ככל שיהיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי הד״ר גב, אני משתמש במושב הזה כבר שנים. לי זה נוח ונותן תמיכה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
קיימת אפשרות להחליף את המושב למושב של RECARO או OMP{לא באקט},אבל צריך לבדוק שזה לא יעשה בעיה עם האחריות.

השאלה האם יש במושב המקורי כרית אוויר והאם המושבים המעולים שהמלצת עליהם יודעים לתת פתרון גם לנקודה הזו.

מושבים כפי שציינת אינם זולים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

הייתה לי בעיה דומה בקאמרי, למרות ניפוח חשמלי של גב תחתון.

קנה בסופרפארם כרית רשת לגב התחתון ב35 שקלים וסגור עניין.

יחד עם זאת אני חייב לצין שנסיעה של 20 דקות זה לא אינדיקטור לנוחות המושב.

כשאני מתיישב ברכב צרפתי שלי, המושב לא נוח ולא נעים לי, אבל כאשר אני קם אחרי 3-4 שעות של נהיה לא רגועה במיוחד אני לא מרגיש כלום.

לאומת זאת ברכב יפני יש לי מושבים סופר נוחים עם תמיכות בכל מקום אפשרי, אבל אני גמור אחרי 3-4 שעות של שיוט נינוח על כביש 6.

ברכב קוריאני יש לי מושב בלי שום יומרה אבל עושה עבודה מעולה בפן זה. תל-אביב - קצרין וחזרה בלי בעיה או איזה דרמה.

בבהמה אמריקאית יש לי כורסאות עור עם חימום, אוורור ומסאג' לטוסיק כנהוג באמריקן קומפורט אבל נסיעה מהמרכז לים המלח דורשת עצירה בדרך כדי למתוח איברים.

UPD. בשרשור השכן על אוקטביה יש את התמונה של כרית רשת.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

במקרה קיצוני יש לך את אספיר, שיכולים להרכיב לך מושב בהזמנה אישית.

ביררתי בזמנו בשביל מיצובישי לנסר, רצו 8 אלף שקל.

עוד דבר - שים לב שיש לך כריות אוויר במושבים (בכל אוטו היום יש), אז שתוספות אפטרמרקט למיניהן לא יפריעו לפתיחה שלהן.

בטוח שבאוריס אין כיוון תמיכת גב תחתון למשענת? כי אפילו בדייהו נובירה היה לי את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השאלה האם יש במושב המקורי כרית אוויר והאם המושבים המעולים שהמלצת עליהם יודעים לתת פתרון גם לנקודה הזו.

מושבים כפי שציינת אינם זולים.

אני נוטה להאמין שיש פתרון לעניין כרית האויר,השאלה אם יש,אם זה לא יפגע באחריות,בכל מקרה זה פתרון שלדעתי שווה בדיקה עבור פותח השרשור,אם לא,מקסימום שיחליף לפיגו או פורד..

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות.

באולם התצוגה המושב הרגיש נוח ותומך, כנ"ל בנסיעת המבחן שהייתה קצרה יחסית, הרגשתי בסדר.

תנוחת הנהיגה שלי לא השתנתה במשך השנים (אולי זה הגב שמשתנה :wink:)

אין במושב ניפוח לגב התחתון, אחרת זה היה פותר את הבעיה.

הרכבת מושבים חדשים לא בא בחשבון כרגע.

אתחיל עם המגבת, ואם לא יעזור אקנה את הכרית בסופר פארם - תודה עכברוני.

עריכה אחרונה על ידי JFK

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

תנוחת הנהיגה שלי לא השתנתה במשך השנים (אולי זה הגב שמשתנה :wink:)

כן, הגב משתנה, ולא לטובה...

תנסה אולי לשפר את התנוחה

http://www.hardingchiropractic.co.uk/wp-content/uploads/2014/06/Car-Posture.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני יושב בכמעט 90 מעלות עם הגב והתחת באמת בגובה הברכיים. זה תורם המון לנוחות גם ברכבים שהמושב בהם לא להיט [פיאט פונטו ישנות, פויה פויה מלח מים מלח מים שלא נדע].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...