Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי עשה סיבוב לאחרונה באאודי A4 וממש נדלק מהמחטים האדומים שלה. לאחר מבט חטוף בלוח שעונים בקורולה (שגם לו מחטים אדומים) גיליתי שהאור בוקע מתוך המחט. האם יש סיכוי להתקין מחטים של אאודי או קורולה (כחולים או אדומים) ברכב עם מחטים לא מוארים ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חבר שלי עשה סיבוב לאחרונה באאודי A4 וממש נדלק מהמחטים האדומים שלה. לאחר מבט חטוף בלוח שעונים בקורולה (שגם לו מחטים אדומים) גיליתי שהאור בוקע מתוך המחט. האם יש סיכוי להתקין מחטים של אאודי או קורולה (כחולים או אדומים) ברכב עם מחטים לא מוארים ???

אתה בטוח שהאור "בוקע מתוך המחט"? בהונדה סיויק (1991) האור שמאיר את המחט כאשר האורות הראשיים דולקים, בוקע מתוך חריץ מעל השעונים.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

אח שלי ****אם הוא אחיך דברו בבית ***********,

אני בVR6 שלי החלפתי את כל האורות באוטו לכחולים וגם על הדרך את המחטים למוארים..

אני אשמח לשלוח לך תמונות, אבל כך בחשבון שזה סיוט שחבל על הזמן.

המחטים זה קטע קשה כי גם מסוכן לפרק אותן בלי לגרום נזק וגם

בשביל להאיר אותן צריך להביא נורה מאוחריהן וזה סרט לרוב.

יש מדריכים באינטרנט שמראים איך עושים את זה:

http://www.splenetic-spoons.com/g3/

תסתכל באתר זה אומנם על גולף VR6 אבל זה די דומה בכל אוטו.

מקווה שעזרתי

:-D

פורסם
אתה בטוח שהאור "בוקע מתוך המחט"? בהונדה סיויק (1991) האור שמאיר את המחט כאשר האורות הראשיים דולקים, בוקע מתוך חריץ מעל השעונים.

כפי שרשמתי, ברכבים חדשים (אאודי A4 שנת 2001, קורולה 2003) התאורה של המחטים יוצאת מתוך המחט (וכך לדוגמא הלוח שעונים של הקורולה הוא בצבע ירוק/לבן והמחטים אדומות). ברכבים ישנים יש תאורה כללית על כל הלוח מכוונים (ולכן הצבע של הלוח מחוונים הוא גם הצבע של המחטים).

danieltaiber, תודה על הלינק, בדיוק מה שחפשתי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הערה- שמפרקים מחטים יש סכנה שהפין שלהם ישבר לכן יש לפרק אותם עם חולץ מתאים ובזהירות .

ואחרי ההרכבה יש לכייל אותם למצבם הרגיל..

JDM :twisted:

• תוכן חדש...