Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לחברים

יש ברכב מולטימדיה ,

מבקשים עבור הרכבת סאב , קומפונט מקדימה , ומגבר 4 ערוצים = חיווט עבודה וכו ... 700 ש"ח

סביר או שחיטה ?:?:

פורסם

איזה רכב? מה מורכבות פירוק הדלתות ושאר הדיפונים הנדרשים?

מה כוללת הרכבת סאב? האם בונים לך סאב בהתאמה אישית? בונים לך תיבה עבורו? או רק מניחים סאב קיים בתא מטען ומחברים למגבר? :wink:

האם לצורך התקנת הקומפוננט מבוצעת הגבהה או בניה כלשהי אחרת? בידוד בסיסי?

באיזה חיווט מדובר? חברות, כמויות עוביים וכיוצב'?

ואם מותר לשאול, מי נתן את ההצעה (סקרנות נטו, ושמא יהיו סייגים לאיכות העבודה צפויה או להפך שבחים).

פורסם

לא יודע אם זה תלוי שנתון או רמת אבזור, אבל לפחות בחלק מה-CX5 יש בדלתות מקום מקורי לרמקולים "9 או "8.

מה שאומר שהתקנה של רמקולים סטנדרטים בהחלט תדרוש טבעת הגבהה ספציפית.

האם מגבר יהיה פשוט מותקן על הכסאות או פלטה מסודרת או מקום מוסתר?

לא התייחסת גם לטיב חומרי העבודה.

בכל אופן, אין לי מושג מה מורכבות העבודה הכללית ברכב הזה.

המחיר לא נשמע מופרך בעליל, ואם יש לך חשש שהוא כזה, אז כתת רגליך למתקינים נוספים לקבלת מקור להשוואה.

פורסם

אני מבין ותודה על העזרה , הבעיה היחידה שאני לא בטוח לגביה זה האם אני צריך סאב ?

אני שומע בעיקר רדיו , אין לי רשימת שירים , דיסקים ופליי ליסט , אני שונא שהרכב רועד , מה עוד שהבגז פתוח לתא הנוסעים !!! בטח לא אוהב בום בום

מצד שני הרכב כבר אצל המתקין , סאב עולה גג 400 ש"ח סביר , מה אתה אומר , האם ניתן לרכוש סאב קטן נדמה לי 8 ? גודל

תודה שוב על העזרה .

פורסם

אז בשביל מה סאב? אם אתה לא רואה צורך באחד אל תתקין. אם המערכת מותקנת ומכוונת היטב ועושה שימוש ברכיבים איכותיים, אפשר להנות ממנה גם ללא סאב. תחסוך את הכסף של הסאב למשהו אחר, או תשקיע אותו ברכיבים טובים יותר או תשאיר בכיס. שיתקין לך את המגבר 4 ערוצים ומקסימום אם תרצה תוכל להוסיף סאב.

• תוכן חדש...