Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום. קניתי לפני כמה ימים Skoda Superb 280 4x4 L&K.

לאחר בירור קטן באינטרנט, הבנתי שבעזרת VCDS יש המון דברים שאוכל להוסיף לאוטו, שמסיבות מסוימות מורידים בארץ, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שמתמחה ב VAGCOM\VCDS

מוסך\או מישהו שיודע לעבוד עם זה.

פורסם

לא תוכל להוסיף כמעט שום דבר אם הייצרן חסם את האפשרות לשינוי או המודול בקרה חסר אפשרויות שינוי.

מה לדוגמא אתה מעוניין להוסיף/לשנות ?

כול מוסך מומחה יש ברשותו ציוד מתאים לביצוע שינויים לדוגמא מוסך רון בת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לך 3 אופציות:

1. לברר מול כנופיית הטיפולים השוטפים

2. לעדכן כאן בשרשור ואולי נוכל לעזור לך בשינויים המבוקשים (יש לי את התוכנה והכבל המתאים)

3. אם תבחר לפנות למוסך רון, יש שם בחור בשם אופיר מומחה לדיאגנוסטיקה תפנה אליו

פורסם
מאיפה אתה?

אני מהרצליה אתה יודע לעבוד עם הציוד הנדרש?, ותודה לכולם על התשובות אני אבדוק את העניין ביום ראשון

פורסם

עם VCDS תוכל בעיקר לשנות הגדרות, מקצתן תוספות של תכונות.

אצלי ב-Audi A3 2011 הפעלתי את התכונות הבאות באמצעות VCDS:

1. הפעלתי מערכת בקרת לחץ אויר (TPMS) שמגיעה מכובה מהיצרן.

2. שיניתי את מספר האיתותים כשמזיזים את המנוף חצי דרך (Convenience Blinker) מ-3 ל-4.

3. הפעלתי תכונה שגורמת לרכב לאותת כאשר כל החלונות נסגרים, ככה אפשר להיות בטוח שסגרת אותם גם בחושך.

כל שאר השינויים שבצעתי היו לאחר שרכשתי והתקנתי ברכב מודולים נוספים. למשל:

1. בקרת מהירות (Cruise Control) דורשת התקנה של ידית יעודית וקידוד.

2. תאורה בדלתות דורשות קידוד אבל כמובן גם רכישה של כבלים מתאימים והתקנתם במסילות בדלתות.

כדי לדעת מה בדיוק אפשר להוסיף ברכב שלך צריך קודם להבין מה בדיוק יש לך שם. היות ומדובר בגירסא הבכירה לא אתפלא אם גם ככה כבר כל התכונות האפשריות מופעלות אצלך. כדאי גם לחפש קצת בפורומים בחו"ל מה האפשרויות שיש ברכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
עם VCDS תוכל בעיקר לשנות הגדרות, מקצתן תוספות של תכונות.

אצלי ב-Audi A3 2011 הפעלתי את התכונות הבאות באמצעות VCDS:

1. הפעלתי מערכת בקרת לחץ אויר (TPMS) שמגיעה מכובה מהיצרן.

2. שיניתי את מספר האיתותים כשמזיזים את המנוף חצי דרך (Convenience Blinker) מ-3 ל-4.

3. הפעלתי תכונה שגורמת לרכב לאותת כאשר כל החלונות נסגרים, ככה אפשר להיות בטוח שסגרת אותם גם בחושך.

כל שאר השינויים שבצעתי היו לאחר שרכשתי והתקנתי ברכב מודולים נוספים. למשל:

1. בקרת מהירות (Cruise Control) דורשת התקנה של ידית יעודית וקידוד.

2. תאורה בדלתות דורשות קידוד אבל כמובן גם רכישה של כבלים מתאימים והתקנתם במסילות בדלתות.

כדי לדעת מה בדיוק אפשר להוסיף ברכב שלך צריך קודם להבין מה בדיוק יש לך שם. היות ומדובר בגירסא הבכירה לא אתפלא אם גם ככה כבר כל התכונות האפשריות מופעלות אצלך. כדאי גם לחפש קצת בפורומים בחו"ל מה האפשרויות שיש ברכב.

בדקתי בפורומים בעולם, ויש כלכך הרבה דברים שאני יכול להדליק שהיצרן מכבה, ובלי להוסיף או לשנות משהו

פורסם
בדקתי בפורומים בעולם, ויש כלכך הרבה דברים שאני יכול להדליק שהיצרן מכבה, ובלי להוסיף או לשנות משהו

הייצרן לא מכבה שום דבר אלא הכול תלוי ברמת האיבזור של הרכב והמודולים הקיימים ברכב. במידה ואופציה מסויימת לא פעילה כנראה קיימת סיבה מספיק טובה שהייצרן לא איפשר אותה.

אתה בהחלט יכול לשנות פרמטרים מסויימים אבל שים לב דברים שנכונים לרכבים שנמכרים בחו"ל לא תמיד 'תופס' בארץ.

פורסם
כמו מה?

פתיחת מכסה מנוע בזמן בלימת חירום בכדי להגדיל את מקדם הגרר דבר שתורם להקטנת מרחק הבלימה...

פורסם
הייצרן לא מכבה שום דבר אלא הכול תלוי ברמת האיבזור של הרכב והמודולים הקיימים ברכב. במידה ואופציה מסויימת לא פעילה כנראה קיימת סיבה מספיק טובה שהייצרן לא איפשר אותה.

אתה בהחלט יכול לשנות פרמטרים מסויימים אבל שים לב דברים שנכונים לרכבים שנמכרים בחו"ל לא תמיד 'תופס' בארץ.

אז זהו שבדקתי את הכול, ובמדינות מסוימות פשוט מכבים את זה, לדעתי? כדי שאאודי יהיה עדין מותג העל של צמפיון,

אני יכול להוסיף מערכת Light Assist,Lane Assist,Sign Reader

הראדרים והמצלמות קיימות ברכב, הגרסא של הרכב שיש לי כרגע היא הכי מפוארת אין שום דבר מעל, וגם לא בתוספת כסף, ופשוט בארץ החליטו לבטל את זה, בדקתי את זה לעומק בפורומים עולמים ששם הידע הוא מדהים בתחום הרכב.

פורסם

בוקר טוב רז, ברשותי גם סופרב בגרסה הנ"ל, גם אני חיפשתי אפשרות לערוך כמה דברים במחשב הרכב ולא מצאתי עדיין מישהו בארץ שיודע להתעסק עם זה ברכבים החדשים של VW.

בסופרב, כפתור פתיחת הבגאז' לא סוגר אותו, צריך לסגור אותו מבחוץ וזה לא נוח בכניסה לחניונים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לתכנת את הכפתור כך שגם יסגור את הבגאז'? האם מישהו בארץ או מהכנופייה יודע לעשות זאת?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אז זהו שבדקתי את הכול, ובמדינות מסוימות פשוט מכבים את זה, לדעתי? כדי שאאודי יהיה עדין מותג העל של צמפיון,

אני יכול להוסיף מערכת Light Assist,Lane Assist,Sign Reader

הראדרים והמצלמות קיימות ברכב, הגרסא של הרכב שיש לי כרגע היא הכי מפוארת אין שום דבר מעל, וגם לא בתוספת כסף, ופשוט בארץ החליטו לבטל את זה, בדקתי את זה לעומק בפורומים עולמים ששם הידע הוא מדהים בתחום הרכב.

איך אתה יודע שספציפית ברכבך קיים האיבזור לקריאת תמרורים ופנסים עוקבי פנייה ? האם הרכב חדש מהחברה ?

פורסם
איך אתה יודע שספציפית ברכבך קיים האיבזור לקריאת תמרורים ופנסים עוקבי פנייה ? האם הרכב חדש מהחברה ?

אכן כן הרכב חדש מהחברה בבעלותי כשבוע, ה Light Assist הדרך לדעת האם היא קיימת ברכבך, צריך להסתכל על הפנסים ולראות

7 פסי לדים מסיבה מסוימת בארץ מכבים אותם, גם תורמים ליופי והמערכת בעצם נותנת לך את האפשרות להיות עם אורות גבוהים ולא לסנוור אף אחד הולכי רגל\רכבים הוא יודע לווסת את האור.

בנוגע ל Lane assist אם ברשותך Adaptive Cruise Control שכמובן יש לי את זה ברכב אז יש לך את הציוד הנדרש שזה בעצם

רדאר על מכסה המנוע ומצלמה באמצע השמשה הקדמית

המערכת שקוראת שלטים היא המצלמה באמצע השמשה הקדמית, בעקרון הייתי עושה את כל זה בעצמי כי יש מדריכים בפורום העולמי של סקודה והם מאוד פשוטים, אבל למיטב הבנתי הכבל עולה 1500-1800 שקל, אז אני כרגע מעדיף לחפש מישהו עם הציוד והידע

ובמידה ולא יצליח לי אני פשוט אצטרך לקנות את הכבל

פורסם
בוקר טוב רז, ברשותי גם סופרב בגרסה הנ"ל, גם אני חיפשתי אפשרות לערוך כמה דברים במחשב הרכב ולא מצאתי עדיין מישהו בארץ שיודע להתעסק עם זה ברכבים החדשים של VW.

בסופרב, כפתור פתיחת הבגאז' לא סוגר אותו, צריך לסגור אותו מבחוץ וזה לא נוח בכניסה לחניונים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לתכנת את הכפתור כך שגם יסגור את הבגאז'? האם מישהו בארץ או מהכנופייה יודע לעשות זאת?

אני יודע שאפשר לתכנת את זה, ראיתי דיון על זה באתר "briskoda" שהוא האתר הכי גדול של משפרי סקודות וקהילת סקודה בעולם

אני כמוך מחפש מישהו שיודע לעשות את זה, במידת הצורך יש שם מדריכים מאוד מאוד מפורטים, אם אני לא אמצא מישהו עבור העבודה הזאת אז אצטרך לקנות את הכבל ולעשות זאת בעצמי

• תוכן חדש...