Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חברים יקרים, אני עומד מחר לקחת רכב לבדיקה.

בפעם הקודמת שהייתי באזור לקחתי רכב למבדק ולא הייתי מרוצה, האם אתם מכירים עוד מכון לבדיקה באזור?

אשמח לשמוע חוות דעת בבקשה בהקדם

יונתן

פורסם

אני עשיתי ב-קומפיוטסט פתח תקווה השירות ואיכות הבדיקה הייתה טובה, אבל גם הם רושמים כסתח"ים רגילים.

הבדיקה עולה 500 ש"ח אבל יש להם שובר הנחה באינטרנט שצריך להדפיס מראש בסך 15%, אז יוצא עם השובר 425 ש"ח.

פורסם

והסבירו לך מה משמעות הליקויים, כמה זמן לקחה הבדיקה?

או שרק הביאו דוח ואתה תשבור את הראש?

תודה רבה

פורסם

אחרי הבדיקה ישבתי עם הבוחן והוא הסביר לי על הליקויים בצורה ברורה נתן מענה לשאלות בצורה טובה.

כשאני הגעתי זה היה באמצע שבוע בשעה 10:00 והמקום יחסית ריק הבדיקה לקחה כחצי שעה. זמן בדיקה כמובן משתנה לפי הכמות האנשים במקום לכן זה לא מדד אמיתי.

כמו שאמרתי הם רושמים כסתח"ים רגילים שקצת מעצבן אבל הם בסה"כ בסדר גמור.

פורסם

ממליץ בחום על ''מבדק'' בפ''ת, בדיקה קפדנית ומדוקדקת, בסוף ישב איתי הבוחן והסביר לי סעיף סעיף, גם הסביר לי שרשמו סעיף של גיר (השהייה במעבר בין הילוכים וכו') והוא הסביר שהסעיף נרשם כי זה ככה אך מדובר בפעילות רגילה של גיר רובוטי.

קומפיוטסט בזמנו (לפני כמה שנים טובות) היו מעבירים רכבים טסט בקומבינה לכן נמנעתי מללכת לשם לבדיקה, שוב זה היה לפני כ 6 שנים +- אבל זכרתי את זה והעדפתי להמנע, אולי היום הכל השתנה.

מתוך סקרנות ממה היית לא מרוצה? כמו כן אני לקחתי רכב מליסינג שהוצגה בפניי הבדיקה שלו שבוצע מטעם החברת ליסינג, בכל מקרה במבדק גילו מעט יותר (הרכב נפסל מהרכישה). שילמתי 700 ש''ח על בדיקה של רכב טורבו דיזל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בפעם הקודמת לא הייתי מרוצה במבדק בגלל שהבוחן לא הסביר את המשמעות של הדברי עד כמה זה קריטי . הרי אתה משלם 500 ש"ח ובסוף הוא ישב איתנו רק 5 דק' לעומת זאת שאני מכרתי רכב הבוחן ישב איתה ועם הקונה מעל רבע שעה הסביר סעיף סעיף. אמר הכל מחוץ מחיר.

לכן אני חושב ללכת מחר לקומפיסט

פורסם

תעדכן, לי יש עוד בדיקה לעשות, אותי גם הבהיל אישית המרחק הקטן בין ליס פור יו שאני אמור לרכוש מהם רכב לבין קומפיוטסט, לך זה כמובן לא רלונטי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפני שנה וחצי ביצעתי בדיקה בקומפיוטסט פ"ת והיה בסדר. הבדיקה לקחה חצי שעה ובסוף הבוחן ישב והסביר על כל סעיף גם על הכסת"חים.

פורסם

מקווה שמחר אני יעדכן עם בשורות טובות.

אשמח בנוסף אם תגידי לי על מה צריך לשים לב שקונים מאדם פרטי, על מה לשים לב בהעברת בעלות, כאשר מחליפים מפתחות וכו'?

פורסם

אז ככה הלכתי אתמול לקופיטסט בפתח תקווה, הגעתי ב10 בבוקר לא היה עומס סיימתי את הבדיקה כעבור שעה. הבוחן היה מאוד נחמד הסביר לי את הליקויים ברכב ומה שאהבתי במקום הזה שהם ממש מביאים ספר עם בדיקה ולא רק דף סיכום. בהמלצת חבר של הקבוצה הדפסתי קופון הנחה וזה מוריד את סכום הבדיקה ל425.

בסה"כ די שמח על הבחירה בעיקר שאח"כ כן הלכתי למכון הדרום להעביר בעלות היה שם עומס חבל"ז ובנוסף אדם שבא מלפני אמר שבמבדק היה עומס מטורף לכן אני שמח שהלכתי לשם.

בהצלחה לכולם

פורסם
תחדש!

איזה רכב?

אחרי המון שרשורים ולבטים בנושא בעיקר בפורום המדהימה הלכתי על ניסן טידה 2008 בתור רכב משפחתי, הרכב ממש ענה על כל הדרישות שלנו . אולם בטופס הבדיקה הרכב שקניתי לא היה מזהיר ונקי אבל בכל זאת החלטתי ללכת עליו והורדתי במחיר מקווה בהתאם ולא להיות מבואס בעתיד.

יש למישהו המלצה על מוסך מורשה של ניסן באזור הצפון/מרכז?

• תוכן חדש...