Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת ינשוף

שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נסעתי עם חברים (חמישי בלילה) גרים בבאר יעקב.שתינו אצלם , אני אישית כוס וודקה רדבול ואז החלטנו שאנחנו נוסעים לפארק המדע למסיבה. קיצר כמו מטומטם שתיתי ונהגתי לפארק המדע (נסענו אני באוטו שלי עם עוד 2 חברים והשאר לקחו מונית לשם) . כשהגענו לפארק המדע היה מחסום משטרתי ועשו לי בדיקת ינשוף ובמזל גדול אבל באמת במזל יצא לי בדיקת ינשוף תקין אל אף ששתיתי שעה לפני כן האם זה ייתכן ?

האם אני יכול להיות רגוע ולא לישון עם חששות שמא אקבל בדואר איזה משהו מהמשטרה כי בגדול יצא בדיקת ינשוף תקין ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מכשיר מדידה יש שגיאה מובנית, כולל מכשיר הינשוף.

אגב לינשוף חזקת אמינות מוכחת בכל בתי הדין, בכפוף לתפעול תקין על פי ההנחיות.

יש שגיאה מסדר ראשון, ושגיאה מסדר שני

שגיאה מסדר ראשון= שתית אבל הינשוף קבע שרמת האלכוהול באוויר נשוף מתחת לרמה הקבועה בחוק

שגיאה מסדר שני= לא שתית או שתית מעט ממש והינשוף קבע שרמת האלכוהול באוויר נשוף עולה על הקבוע בחוק.

למזלך הטוב, נפלת על שגיאה מסדר ראשון ויש לך מספיק זמן (ואני מקווה שגם שכל) להפיק לקח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יודע, זאת תקנה חדשה. בתקופה שאני הייתי צעיר יותר משום מה היו יותר בדיקת שיכרות. היום אני לא רואה בכלל ניידות משטרה בצד הכביש לבדיקת שיכרות, לפחות באזור שאני מסתובב.

נשלח ממקום סודי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגלה לך בסוד, שבאיזור שלי יש מבצע שכרות אחת לחודש בערך.

אני חושב שבמרחב, יש מדי סופשבוע לפחות

פעמיים מתוך 3 מבצעים אחרונים, באיזור שלנו, שהשתתפתי בהם, נתפסו שיכורים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מכשיר מדידה יש שגיאה מובנית, כולל מכשיר הינשוף.

אגב לינשוף חזקת אמינות מוכחת בכל בתי הדין, בכפוף לתפעול תקין על פי ההנחיות.

יש שגיאה מסדר ראשון, ושגיאה מסדר שני

שגיאה מסדר ראשון= שתית אבל הינשוף קבע שרמת האלכוהול באוויר נשוף מתחת לרמה הקבועה בחוק

שגיאה מסדר שני= לא שתית או שתית מעט ממש והינשוף קבע שרמת האלכוהול באוויר נשוף עולה על הקבוע בחוק.

למזלך הטוב, נפלת על שגיאה מסדר ראשון ויש לך מספיק זמן (ואני מקווה שגם שכל) להפיק לקח

לגבי מסדר שני - האם הגיוני שלא שתית ותמצא שיכור ותגיע עד פסילת רישיון? נשמע הזוי אם המכשיר מזייף ככה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזוי? אולי

אבל זה מחזק את הטענה שקצב פירוק האלכוהול שנצרך שונה מאדם לאדם ושלכל מכשיר יש טעות.

מה לעשות? כשחוטבים עצים, עפים שבבים.

שותים? לא נוהגים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם שתית מים לא יופיע אלכוהול בבדיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...