Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 124 ספיידר - מבחנים ראשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיאט ללקוח הרגוע שמחפש סטייל וגג נפתח והאבארט' לחובב הנהיגה.

גם לקוחות רגועים או מבוגרים יותר יכולים להיות חובבי נהיגה, גם אם הם לא לוקחים את הרכב לקצה. בעולם של פעם, כשרודסטארים היו פופולריים וזולים, רובם ננהגו ע"י אנשים מן הישוב.

נראה לי שהפיאט מאוד מתאימה לסגנון נהיגה נמרץ וזורם, brisk בלעז.

האבארת, לעומת זאת, הולכת להיות הדבר הכי קרוב ברוחו, גם אם לא ביכולתו, ל-S2000, זצ"ל - ואני ברשותכם אלך למלא לוטו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כיף לקרוא את הביקורות. נראה שהן כולן גם עונות על השאלה שהועלתה המון פעמים בויכוחים כאן - האם מדובר ברכב אחר, או במיאטה עם עיצוב קצת שונה, ולפחות על פי הבנתי, נראה שהאיטלקים הצליחו לייצר מוצר שונה גם בגרסת הפיאט וגם בגרסת האבארט'.

לצערי, לא תהייה רלוונטית בשבילי לא בגרסה כזו ולא בכזו, אלא אם אמלא לוטו ואגנוב ל-504L את הפרס הראשי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האבארת, לעומת זאת, הולכת להיות הדבר הכי קרוב ל-S2000

גם במחיר :lol:

לא רואה עתיד לאברת אם המחיר יהיה באזור ה 300 אלף.

לי 300K דווקא נשמע אופטימי. יותר כמו 350K. לפחות.

פורסם

- ואם יש פה מישהו שלא היה רוצה להיות במקומו, שיקום...

זו האבארת' בגרסה האמריקאית. נקראת פיאט 124 אבארת' במקום אבארת' 124 כמו באירופה.

אחת כזו ביבוא אישי מארה"ב דווקא תשאיר הרבה עודף מ-300K.

פורסם
האבארת, לעומת זאת, הולכת להיות הדבר הכי קרוב ברוחו, גם אם לא ביכולתו, ל-S2000, זצ"ל - ואני ברשותכם אלך למלא לוטו.

כן.

אני נרשם לדראפט ה-NBA.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה שיש פה פוטנציאל בכלל לא רע לבוגרי 500 אבארט שצריכים מועדון משודרג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לי 300K דווקא נשמע אופטימי. יותר כמו 350K. לפחות.

זכורה לי כתבה בטמקא ש קאיימן שתגיע תעלה באיזור 440K, לא זוכר בדיוק. הבוקסטר עולה פחות בדרך כלל, יכול להיות שתעלה באיזור ה-400K. האם יהיה חכם לתמחר את האברת (ב-350K) כל כך קרוב לפורשה?

פורסם

קטונתי.

האם חכם לתמחר אבארת' 500 בסיסית ביותר מ-160K כשאופל אדם S עולה 120K?

האם חכם לתמחר אבארת' 595 קומפטיציונה ב-230K כשפיג'ו 208GTI עולה 140K?

ד"א, התהפכו היוצרות בדור ה-718. קאימן ידנית מתחילה ב-440K ובוקסטר ידנית מתחילה ב-460K.

פורסם

אביה, אני עונה רק בשביל עצמי:

הייתי שוקל לשלם 230 אלף על קומפי, אם הייתי קצת יותר עשיר והרכב היה טיפה יותר פרקטי.

לא הייתי משלם גם 80 אלף על הפיג'ו.

אני לא עיתונאי רכב, ולא נהג מהולל. אבל בשבילי הפג'ו היא סתם עוד רכב שמאיץ טוב מ0 ל100, בעוד שהקומפי זה משהו שיכול לגרום לי לקום ספונטנית בכל יום ב5 בבוקר, כדי לצאת לטיול.

עניין של טעם, כנראה, ואולי גם ציפיות שונות מהרכב.

ברור שבכל מקרה מדובר ברכבי נישה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
קטונתי.

האם חכם לתמחר אבארת' 500 בסיסית ביותר מ-160K כשאופל אדם S עולה 120K?

האם חכם לתמחר אבארת' 595 קומפטיציונה ב-230K כשפיג'ו 208GTI עולה 140K?

ד"א, התהפכו היוצרות בדור ה-718. קאימן ידנית מתחילה ב-440K ובוקסטר ידנית מתחילה ב-460K.

תודה, לא ידעתי על "התהפכות היוצרות".

לא יודע לענות על השאלות שלך מתוך חוסר היכרות אישית עם הרכבים, אבל הדוגמא השניה נראית כלל לא קשורה כי זה מיני מול סופר מיני ואילו בוקסטר זה רודסטר כמו הפיאט. ובמקרה היא לא סתם איזה אופל מחוממת, אלא פורשה..

פורסם
הדוגמא השניה נראית כלל לא קשורה כי זה מיני מול סופר מיני ואילו בוקסטר זה רודסטר כמו הפיאט. ובמקרה היא לא סתם איזה אופל מחוממת, אלא פורשה

ה-595 קומפ' אמנם קטנה מה-208GTI, אבל הן מתומחרות קרוב אחת לשניה באירופה. מכאן ההשוואה.

באנגליה, בוקסטר מתחילה מ-41K פאונד ואבארת' 124 מתחילה מ-30K פאונד. 350K->460K מגלם אותו יחס.

פורסם

האבארת תעלה סביבות 300. רבותיי זה רכב נהיגה לגמרי מגניב וכו אבל - זה 170 כס וזה לא איזה משהו מהולל. הבדל של 70-60 אלף ש״ח לעומת המיאטה זה הבדל מספיק רציני. בכל אופן מעניין מתי תגיע לארצנו.

פורסם (נערך)

לגמרי.. ולחשוב שלפני 10,15 שנה היה ניתן לקנות באותו מחיר S2000. לפעמים לא ברור לי אם הקטגוריה הזו הולכת קדימה או אחורה. (אין שום טענה ל718, שבהחלט נדמה שמצדיקה את הקטגוריה והמחיר שלה.)

עריכה אחרונה על ידי Nico62

• תוכן חדש...