Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה קשה בדיזל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TB , תעביר את הידים שלך מתחת למשאבה , ואמאחוריה, ואם תגלה רטיבות -אפילו הקלה ביותר, זה משם. ניתן גם להריח ע"מ לזהות.

לעיתים הדיאפרגמה בפנים נאכלת , ואז לא ניתן לדעת עד שפותחים אבל בד"כ זה לא המקרה.

לכן - בדוק היטב פלאגים, והחלף אותם במקורים וחדשים. , אם לא נפתר - זה משהו במערכת הסולר. בד"כ מדובר במשאבה , וכדאי להיות בטוח שמדובר במשאבה עליך לבצע את הצעדים הבאים: (שאלתי את אבא מה עשו אצלו ב 405 כדי לברר אם זו היתה אכן המשאבה. כי אצלו לא היה נוזל.)

תפמפם עד שהפומפה מתקשה (היא נראת כמו רימון של צבא) ושמישהו אחר יניע את הרכב באותו זמן

אם הרכב מניע חלק, משאבת סולר , ככל הנראה כניסת אוויר למערכת דרכה.

פורסם
TB , תעביר את הידים שלך מתחת למשאבה , ואמאחוריה, ואם תגלה רטיבות -אפילו הקלה ביותר, זה משם. ניתן גם להריח ע"מ לזהות.

לעיתים הדיאפרגמה בפנים נאכלת , ואז לא ניתן לדעת עד שפותחים אבל בד"כ זה לא המקרה.

לכן - בדוק היטב פלאגים, והחלף אותם במקורים וחדשים. , אם לא נפתר - זה משהו במערכת הסולר. בד"כ מדובר במשאבה , וכדאי להיות בטוח שמדובר במשאבה עליך לבצע את הצעדים הבאים: (שאלתי את אבא מה עשו אצלו ב 405 כדי לברר אם זו היתה אכן המשאבה. כי אצלו לא היה נוזל.)

תפמפם עד שהפומפה מתקשה (היא נראת כמו רימון של צבא) ושמישהו אחר יניע את הרכב באותו זמן

אם הרכב מניע חלק, משאבת סולר , ככל הנראה כניסת אוויר למערכת דרכה.

את אפשרות כניסת האוויר למערכת כבר ביטלתי. פמפמתי את ה"רימון" הזה כמה פעמים ואז ניסיתי להתניע. זה לא עזר יותר מדיי...

הולכות ונגמרות לי האפשרויות.

אני מקווה שמחר יצא לי לבדוק את המשאבת סולר (לא בטוח מחר כי האוטו פשוט לא אצלי בדר"כ).

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...