Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבר תעברותי נקי - אני פסול מכל העבודות בגלל שלילה אחת על מהירות?

שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, בעבר ניסיתי להגיש קו"ח למשרות שדורשות עבר תעברותי נקי, לפני שנתיים וחצי נתפסתי נוהג בשטח עירוני בו המהירות מוגבלת ל50 קמ"ש במהירות של 93 קמ"ש לאחר הפחתה.

קבלתי שלילה מנהלתית לחודש

בבית המשפט, ממש ביום האחרון של דצמבר 2013 קיבלתי חודשיים שלילה (מינוס החודש שבו כבר הייתי בשלילה) ושלילה על תנאי לשנתיים (שנגמרה כבר כמובן)

האם אני פסול מעבודות שדורשות עבר תעבורתי נקי לכל החיים? או שיש תקופה מיום גזר הדין שבה אני "נקי"?

מקווה שהסברתי את עצמי כראוי..

אגב - מבחינה ביטוחית, האם זה הגיוני שרשום לי כי אני בעל 2 שלילות כשבפועל ביצעתי ונשפטתי רק על עבירה אחת?

שלילה מנהלתית + שלילה בגזר הדין = 2 שלילות??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת הביטוח צריכה להיות שלילה אחת, וצריך לתקן את המעוות.

מגחינת העבודה - זה כבר עניין של מדיניות המעסיק הפוטנציאלי. רק הוא יוכל לענות לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

sperial - תודה רבה

נכון לעכשיו אני מבוטח בפוליסה על שם אבי ושם אין כלל רלוונטיות למספר השלילות שלי (הייתי מעורב בתאונה והביטוח לא התנער או משהו, הכל פעל כראוי, לכן אני מניח שנכון לעכשיו אין מה לתקן), מה שכן - כשהיה בבעלותי רכב, הסוכנת הזינה את הת"ז שלי במחשב והתקבל כי יש לי 2 שלילות, זה לא שניסו לעשות עלי קופה, פשוט זה מה שיצא (היא חברה של המשפחה, לכן אני בטוח)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק בביטוח האם "הודבקה" לך שלילה נוספת, או שמדובר בטעות בהזנת הנתונים של השלילה האחת. בשני המקרים יש לתקן.

או שיש שלילה נוספת שאינך מודע לה. כבר היו דברים מעולם. לפני מספר שנים היה כאן בחור שקיבל שלילה על עבירה שלא הוא ביצע, והיה לו סיפור לבטל אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...