Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , לפני 4-5 שנים אחי קנה את המגבר הזה - תמונה תמונה2

הוא הותקן ברכב של אבא שלי ולא באמת שימש אותו ולכן אני מוכר.

האם המגבר חיקוי או שפשוט בגלל היותו ישן אין מידע עליו? אני פשוט לא רוצה לשקר לאנשים ולמכור במעל ממה שהוא באמת שווה.

פורסם

אהלן , לפני 4-5 שנים אחי קנה את המגבר הזה - תמונה תמונה2

הוא הותקן ברכב של אבא שלי ולא באמת שימש אותו ולכן אני מוכר.

האם המגבר חיקוי או שפשוט בגלל היותו ישן אין מידע עליו? אני פשוט לא רוצה לשקר לאנשים ולמכור במעל ממה שהוא באמת שווה.

אשמח שתנסה למצוא את המספר מק"ט על המגבר שנצליח למצוא אותו

הזכר היחיד שמצאתי על הדגם שרשום על המגבר הוא באתר אשר רשום בערבית

ולא היה שם שום זכר ליצרנית JBL חוץ מאשר שבתמונה

לבדיקה יותר מעמיקה יש צור במק"ט

פורסם

לדעתי מדובר בחיקוי.

הלוגו לדעתי מעולם לא היה כזה.

הכיסוי העליון שונה ממגברים אחרים מאותה סדרה לכאורה.

התמונה הזו עם המידע ש-1800W זה RMS מטילה ספק רב.

גם השרטוטים של הקרוסים נראים פישי.

חריצי האיוורור שונים מאחרים באותה סדרה לכאורה.

וכן הלאה.

פורסם

זה אכן לא הלוגו האמיתי של jbl מה גם שלפי מה שאני זוכר סדרת bpx אמורה גם לבוא עם לוגו של crown

ראיתי את הלוגו הזה פעם על חיקוי דומה של jbl במוהאנד סאונד בכפר קסם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לדעתי מדובר בחיקוי.

הלוגו לדעתי מעולם לא היה כזה.

הכיסוי העליון שונה ממגברים אחרים מאותה סדרה לכאורה.

התמונה הזו עם המידע ש-1800W זה RMS מטילה ספק רב.

גם השרטוטים של הקרוסים נראים פישי.

חריצי האיוורור שונים מאחרים באותה סדרה לכאורה.

וכן הלאה.

המגבר מוצהר 70 RMS ל 4 אום ו 280 RMS בגישור לסאב..

ולחשוב שקניתי את המגבר ב 1000 שקל בזמנו.

פורסם

זה "יופיים" של חיקויים.

ובהתאם גם לא הייתי סומך בצורה עיוורת על שאר הנתונים שרשומים עליו, אם כי יכול להיות שהוא יספק עבודה בסדר והלוח שלו מועתק מדגם נורמלי יחסית.

http://nazya.com/product/usilitel-avtomobilnij-ubu_36460560173.html

http://nubira-club.com/index.php?showtopic=10829 גם פה מדברים על זה שזה זיוף (בסיוע גוגל טרנסלייט למי שצריך).

פורסם

200-300 שקלים? לא נראה לי שיותר מזה בכל מקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...