Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

קבלתי הצעה עבור 2 משולשים לפג'ו 206 2003 (1.6).

יצרן המשולשים :טורקיה.

סה"כ 2 המשולשים ועבודה 750 שקל ,מחיר סביר?

תודה.

פורסם (נערך)

מניסיון עם הונדה סיוויק שגם בה שמו משולשים טורקיים החזיקו בדיוק 15 אלף קילומטר

ואני מתאר לעצמי שפחות בגלל שזה היה מטסט לטסט והגומיה הייתה ממש גמורה שוב

בדוק אם יש אופציה לקנות את התותב בלבד ועדיפות למקורי

יש מוסכים שאין להם עצבים להחליף את התותב ויגידו לך שבפיזו הולך משולש קומפלט אז אני ממליץ לבדוק בחנות חלפים או בחברה

עריכה אחרונה על ידי lior134
פורסם

מה הבעיה במשולש? הבולג'וינט (תפוח) או הטוטב? אם אחד משניהם וישנה אפשרות החלפה של אחד מהרכיבים זה עדיף, איכות של משולש טורקי אינה משתווה בכלל למקורי, גם אם חייב להחליף קומפלט ומדובר ברכב שאתה מתכוון להישאר איתו כדאי שתשקול להרכיב מקוריים, זה הבדל לא קטן במחיר, אבל בתור השקעה לטווח הרחוק זה ממש לא נורא,

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אתם מדברים על משולשים שלמים, אני עוד שמתי בוקסות טורקיות למרות שהמקוריות היו סך הכל במצב מעולה ללא חופשים או רעשים ורק הגומי היה מעט קרוע= , גועל נפש וזוועה.

העיקר מנסים לקדם פה חלפים כאלו סיניים או טורקיים כאילו זה מינימום תוצרת מרצסדס וBMW.

אם אתה יכול , תתרחק מהזבל הזה. כמובן שזה עדיף על סיני אבל כמו התגובות כאן וכמו הבעיות שהיו לי בגלל הבוקסות העלובות האלו "MADE IN TURKEY" ממליץ לך להתרחק.

בנוסף, כתבה לכל מי שמעוניין, ישנה אבל מועילה.

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/932/101.html

אצלי משולשים מקוריים עולים זוג בערך 1000-1200 שקל.

פורסם
מה הבעיה במשולש? הבולג'וינט (תפוח) או הטוטב? אם אחד משניהם וישנה אפשרות החלפה של אחד מהרכיבים זה עדיף, איכות של משולש טורקי אינה משתווה בכלל למקורי, גם אם חייב להחליף קומפלט ומדובר ברכב שאתה מתכוון להישאר איתו כדאי שתשקול להרכיב מקוריים, זה הבדל לא קטן במחיר, אבל בתור השקעה לטווח הרחוק זה ממש לא נורא,

הגומיות קרועות:

IMG_20160506_123620.jpg

IMG_20160506_123612.jpg

פורסם

מחזק את כל החבר'ה שאמרו להחליף רק בושינגים.

אשמח להשאיל לך סט כלים לחילוץ בוקסות (בתמונות שצירפת רואים ג'ריקן חתוך לאיסוף שמן, כך שאתה לא חושש להתלכלך ולעבוד לבד)

תבדוק אצל אבי חלפים אם יש לו בוקסות מקוריות או חליפיות איכותיות.

Stay Dirty

פורסם

לא נראה שיש כל בעיה להחליף תותבים, תקנה מקוריים, גם אם יעלה במחיר של משולש טורקי קומפלט זה עדיין עדיף לדעתי, כל זאת בתנאי שהמשולשים הקיימים באמת מקוריים והבולג'ויינטים תקינים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אני לא יודע במאה אחוז שמשולשים הקיימים מקוריים .

הרכב אצלי כ4 שנים ועד עכשיו כל טסט עבר חלק.במקרה במהלך החלפת שמן גיר ראיתי את מצב הלא טוב של המשולשים.

אני עושה ממוצא 8 אלף קילומטר בשנה,הגיוני משולש לא מקורי יחזיק 4שנים?

פורסם

תלוי באיכות שלו, יש משולשים איכותיים, ברכבים מסויימים המחיר לא רחוק ממקורי, סיני וטורקי קשה לי להאמין שיחזיק 4 שנים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

ברור שעדיף יצרן מוכר מאשר תוצרת סינית עלומה יותר או פחות (טורקיה).

כ"כ - אורך חיים של המשולשים, תלוי בכמות הנסיעה (אפילו יותר מ"זמן שימוש") וגם בבלאי של הקפיצים.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...