Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי אתמול נסיעת מבחן על טוסון 2.0, הרכב מפנק ונוח ומאובזר מאוד - חלק זה ממש אהבתי.

הבעיה הכי גדולה הייתה שכל לחיצה על הגז המנוע הוציא רעש מטורף. רעש האצה שמפריע, אעש כאילו לחצת את הדוושה עד הסוף.

האם מישהו שעשה נסיעת מבחן על טוסון נתקל גם חוויה דומה?

האם מישהו שעשה נסיעת מבחן על קיה/אאוטלנדר נתקל גם חוויה דומה?

K

פורסם (נערך)

יש לי אאוטלנדר, אני מרגיש שהמנוע די מנותק מהרכב, כמעט לא שומעים אותו. גם כשאני לוחץ על הגז, יש רעש אבל לא משהו מיוחד, רק רעש עמום מלמטה. לגמרי לא מה שאתה מתאר.

אגב, במבחן שנערך עכשיו על טוסון, זה מה שכתבו הבוחנים: "התאכזבנו לגלות שנפח של 2 ליטרים פשוט לא מספיק לטוסון. הוא מרגיש קצת חסר מרץ, התיבה ממהרת להעלות הילוכים וכל עוד לא תדרסו ברגל גסה את הדוושה הימנית – תקבלו קצב התקדמות נינוח ונעים, אך לא כזה שיצרוב זכרון חיובי ומהנה"

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יש לי טוסון 2016 2.0 אופן סקאי .אני לא יודע בדיוק איזה רעש אתה שומע .

אבל אם יצא לנהוג בכמה מרכבי יונדאי הטוסון החדש שקט מאוד ובכלל כל רכב שתלחץ עליו יש רעש מנוע .

לגבי כוח אז לא חסר לה ויש את כפטור הספורט שמידי מורגשת ברכב לא של רכב ספורט אבל מספיק חזק ונמרץ .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
יש לי טוסון 2016 2.0 אופן סקאי .אני לא יודע בדיוק איזה רעש אתה שומע .

אבל אם יצא לנהוג בכמה מרכבי יונדאי הטוסון החדש שקט מאוד ובכלל כל רכב שתלחץ עליו יש רעש מנוע .

לגבי כוח אז לא חסר לה ויש את כפטור הספורט שמידי מורגשת ברכב לא של רכב ספורט אבל מספיק חזק ונמרץ .

ומדוע אתה מוכר?

פורסם
אפשר לדעת על מה אתה נוהג היום, שביחס אליו הטוסון היה "רועש"?

יונדאי איי 20, נרעש שם זה כמו מה שהבחור עם האאוטלנדר תיאר.

בטוסון כל לחיצה על הגז יש רעש ברמה מורגשת לאוזן. לא שמעתי ככה למשל על ה xv.

השאלה אם זה האמת רועש ככה או שנפלתי על רכב מבחן עם תקלה או בעיה?

פורסם

מתוך מבחן של Mako:

1

"...אבל לא צריך להתחרע ברמזורים כדי לשמוע את המנוע; מספיק לצאת לעקיפה רגועה ב-100 קמ"ש או לפגוש שיפוע קליל בכביש, וצליל המנוע יהיה נוכח בתא הנוסעים..."

כנראה שזה אופיו של הרכב. אין מה לעשות.

פורסם (נערך)

מנסיעת מבחן שערכתי, להלן עיקרי התובנות:

1. בנסיעה במישור, מנוע ה-2.0 ליטר מספק נסיעה טובה. כאשר מאמצים מעט את המנוע שומעים אותו (בהאצות).

2. נוחות הנסיעה טובה (מתלים), יש תמיכה טובה של המושב.

3. בנסיעה בעליות ובעקיפות, כאשר צריך כח, הרכב אינו מאיץ כמו שציפיתי.

זאת לדעתי נקודת החולשה של המנוע, לעומת מנועי הטורבו המקבילים.

חבל שלא מייבאים את מנוע ה1.6 טורבו.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם
ומדוע אתה מוכר?

חשקה נפשי וקניתי משהו אחר. בעוד כמה חודשים אני יעשה סקירה של המשהו המיוחד :)

מבטיח שעוד לא ראיתם כזו בארץ .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...