Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי שבועיים וחצי, ככה שאני לא יודע זה "תקין" וככה זה אמור להיות, או שיש בעיה.

מידי פעם בנסיעה אני מרגיש "דפיקה" של הרכב.

בשביל לנסות להסביר על מה אתה מדבר: מזכיר מאוד את הדפיקות ברכבים מסוימים שמפעלים מזגן והמדחס נכנס לפעולה, רק שאצלי זה קורה גם בלי מזגן.

מה דעתכם?

פורסם

אם הבנתי נכון זה לא מגיע מכיוון הגיר לכן המנוע שלך חותך / מגמגם.. תעשה יישור קו כולל פלאגים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני לא יודע מאיפה זה בא ,רק מציין עובדה,שזה נמצא.

מקווה מאוד כמובן שזה לא מהגיר , כי הוא הוחלף במוסך פורד לפני 40K ק"מ.

פורסם

באיזה סיטואציה מתרחשות הדפיקות?

בנסיעה רגועה?, בזמן סיבוב?, בזמן האצה?, בזמן בלימה?, בזמן מעבר על שיבושים בכביש?. מאיזה אזור נשמעות הדפיקות?

זה יכול להיות בערך מיליון ואחת דברים. תנסה להיות ספציפי יותר בתיאור הבעיה.

זה יכול להיות משהו פשוט כמו תותבים שדורשים החלפה או דברים מורכבים יותר כמו תושבות מנוע וכ'ו.

פורסם

אני אנסה לעזור בפרטים , אבל זה קצת קשה.

1) זה קורה בכל מהירות , גם איטית , גם מהירה .

2)זה לא מאופיין לפי "היגוי" , זה קורה גם בסיבוב וגם בכביש ישר.

3)כשזה קורה , הגז לחוץ , לאו דווקא שאני לוחץ "חזק" , אבל כן שהדוושה לחוצה , נגיד כדי לשמור על מהירות בכביש מהיר וגם שאני מאיץ .

הדפיקות לא נשמעות , רק מורגשות , כאילו הרכב "מגמגם" לרגע ונוסע , אין איזור מסויים שאני מרגיש שזה מגיע ממנו , זה כאילו כל הרכב "קופץ" לשנייה.

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית - ברור שזה לא תקין ומחייב בדיקה.

רשמת שהגיר ברכב הוחלף, לא ציינת את הסיבה לכך. יכול להיות שיש קשר בין הסיבות.

בגלל שהאדג' הוא רכב חדיש יחסית, לא היינו ממליצים לנסות לנחש על סמך תחושה.

אתה חייב דיאגנוסטיקה מדוייקת, ורצוי ממקום שמכיר את הדגם הספציפי.

לא ציינת מהיכן אתה אבל אם אתה מהמרכז גש למרכז שירות שי-לי באור יהודה ובקש מהם אבחנה.

בהצלחה,

עזרה

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שאמרו לפנינו, ייתכן ומדובר בפלגים או כויל הצתה.

בכל מקרה מומלץ לבדוק.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מסודרת ללא חיוב (ציין שהגעת מקארספורום כמובן, על מנת שלא תחוייב בבדיקה).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי . מעוניין לדעת אם מפרסם התקלה הצליח לעלות על התקלה .

קורה לי אותו הדבר . פורד אדג  

2013  . הוחלפו פלגים . הוחלפו כוייל  ועדיין קורה . מין רעידות /חיתוכים . כשמאיץ מעל 80 זה נעלם . לא מצליח לשלוח הודעה למעלה ההודעה . אז מפרסם בתגובות . אשמח  לתשובה . גם מהמוסך . אם מוכרת להם הבעיה . 

פורסם

לפני שנים היתה לי תופעה דומה בג'י-אמ-סי ואנדורה V6,

במוסך בדקו/החליפו מצתים ועוד לא זוכר מה. נתנו לי תוסף לדלק שעזר קצת

אבל לא העלים את התופעה הזו לגמרי.

בסופו של דבר החלפתי תחנת דלק, ואחרי כמה ימים הבעיה נעלמה כלא היתה

פורסם

היה לי סיפור דומה עם פורד אקספלורר 2013.

מנוע מגמגם בטווח מהירות מסויים (20-60 קמש).

רכב היה בכמה מוסכים מורשים של פורד, כמו שרשמו מעלי חשבו שזה חיתוכים שקשורים להצתה.

החליפו פלאגים וכויילים, לא פתר את הבעיה.

בסופו של דבר מוסך אחר, לא מורשה, עלו על הבעיה. יש אוויר לכוד במערכת דלק/מיכל דלק. היות ובאקספלורר המיכל מחולק לשניים, צורת אוכף. הוחלף מיכל דלק והבעיה נפתרה.

היום ואדג ובאקספלורר חולקים אותם מכלולים, יכול להיות שזה הכיוון שצריך לבדוק.

מקווה שיעזור, תעדכן....

• תוכן חדש...