Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"סופר ג'יפ" לאשתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

חזרתי הרגע מנסיעת מבחן של כמעט שעה על ספורטאז' אורבן מנוע 2.0 של השכן שקיבל אותו לפני כמה ימים.

הפעלתי את כל האופציות החדשות מבחינת הבטיחות, נסעתי גם בתוך העיר וגם מחוץ לעיר.

להלן התרשמותי:

1. הרכב נראה ומרגיש בפנים מאוד קומפקטי ונעים.

2. המנוע שקט, לא חזק מדי ולא חסכוני מדי. בנסיעה מעורבת ורגועה של שעה ממוצע של 11.3 ליטר/100 ק"מ.

3. מערכות הבטיחות - התרעה על סטיה מנתיב עובדת בכ- 40% מהמקרים שסטיתי ורק כשיש סימון טוב על הכביש. תיקון מסלול אקטיבי הצלחתי להפעיל רק פעם אחת ובקושי. לא יודע עד כמה צריך לקחת בחשבון את כל זה. נראה שזה עדיין לא מספיק בשל מבחינה טכנולוגית.

4. מערכת מולטימדיה מצוינת - גדולה, מבוססת אנדרואיד 4.4 וכוללת את כל מה שצריך ומעבר.

5. הנסיעה עצמה הייתה קצת נוקשה, די דומה לראב 4.

6. בלם יד מופעל באמצעות הרגל. ממש לא נוח. רק זה יכול לפסול את הרכב מבחינת אשתי!

בקיצור, לא יכול להגיד שהרכב ממש הרשים אותי. מדובר ברכב טוב וקומפקטי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מנסה לשכנע אותנו שהראב 4 עדיף ? אז זהו שלא ‚אבל אם אתה חושב ככה אז תרכוש ראב 4 חדש ותרגיש טוב עם עצמך .

פורסם

תן לה לנהוג על הטוסון היא עוד תתאהב בא , הוא מרגיש נוח גבוה והשליטה בא מעולה וייתן מענה טוב שווה בדיקה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לקחתי את ראב4 היברידית לנסיעת מבחן. יש מספיק כוח זמין ואפילו אפשר להסתגל לגיר רציף, אבל היו לי כמה הסתייגויות שמנעו ממני להזמין את הרכב:

1. בכל הדגמים החדשים של ראב4 יש שימוש נרחב בדמוי עור – לא בטוח שחומר זה יחזיק לאורך שנים תחת השמש הישראלית

2. בידוד רעשי הכביש בינוני מינוס: בנסיעה על כביש מהיר עם סלילה לא מושלמת יש רעש מציק (נסעתי בכביש תל אביב – יהוד).

3. שבמחיר כזה לא יהיה כלל ציוד בטיחות מתקדם?

4. מערכת מולטימדיה לא מבינה עברית, ואי-אפשר לשקף עליה מסך של סמארטפון

פורסם

יצא לי לנהוג על על שני הדגמים. ספורטאז' לא מושלם, אבל עדיין עדיף על ראב 4 שרועש ונוקשה הרבה יותר, ובעל תא נוסעים פשוט בהרבה.

פורסם

קצת על הבדלים בין פורסטר לאאוטבק:

1.לאאוטבק מנוע חזק בלא ממש מעט יותר, 20 מול 25.5 קגמ.

לשניהם גיר רציף.

דיי מורגש בתאוצות ביניים רגועות.

2.האאוטבק מרגישה מעט יוקרתית יותר, התדמית שלה שונה(בלי להיכנס לויכוחים), התצורה שלה שונה(סטיישן מוגבהת).

3.צריכת הדלק של הפורסטר תהיי טובה בכ 20 אחוז בערך.

4.לפורסטר יכולת שטח מרשימה יותר.

הרכבים על הנייר לא מאוד שונים אך בפועל האופי שלהם שונה.

הפורסטר יותר תזיזתי וצעיר, גם יותר מתנהג, פחות זוויות גלגול, האאוטבק יותר "בורגני"

נ.ב. למרות שחלק מהמגיבים הקודמים "נזפו בך" תרגיש חופשי לבחור ברכב לפי השיקולים שלך.

פורסם

תראו - זה נכון שמבחינתי ללכת על ראב 4 זה טבעי מכיוון שאשתי מכירה אותו ומאוד מרוצה ממנו.

ציינו כאן נכון שאני רק הממליץ והמשלם, בסופו של דבר היא מחליטה.

מחר אני רוצה לקחת אותה לנסיעת מבחן ביונדאי טוסון ואולי נגיע גם לסובארו.

אם כבר מדברים על טוסון, קראתי שאמור להגיע מנוע חדש 1.6 טורבו. האם מדובר בהחלפת ה- 2.0 או בנוסף אליו? אני שואל את השאלה כדי להבין עד כמה כדאי ללכת על ה- 2 ליטר אם הוא הולך להיות מוחלף בקרוב.

פורסם

בטוסון 1.6 טורבו ימכר לצד ה1.6 הרגיל ה2.0 ליטר

לא רואה כל דבר חיובי במנועי טורבו לא בארצנו היקרה .

לגביי הראב 4 תעשה טובה כך את האישה ומה שיהיה לה הכי טוב תקנה לה, הראב 4 מעולה ואם אני קניתי כזו במחיר כפול 2 במחיר ההיבריד ובחליפה יקרה אז הראב 4 מצויין .

פוריסטר אם תרצו לעשות טיולי שטח בינוני ואף קשה במידה כך אותה גם יהיה חזק בשטח וגם תרוויח רכב לכביש .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
קצת על הבדלים בין פורסטר לאאוטבק:

1.לאאוטבק מנוע חזק בלא ממש מעט יותר, 20 מול 25.5 קגמ.

לשניהם גיר רציף.

דיי מורגש בתאוצות ביניים רגועות.

2.האאוטבק מרגישה מעט יוקרתית יותר, התדמית שלה שונה(בלי להיכנס לויכוחים), התצורה שלה שונה(סטיישן מוגבהת).

3.צריכת הדלק של הפורסטר תהיי טובה בכ 20 אחוז בערך.

4.לפורסטר יכולת שטח מרשימה יותר.

הרכבים על הנייר לא מאוד שונים אך בפועל האופי שלהם שונה.

הפורסטר יותר תזיזתי וצעיר, גם יותר מתנהג, פחות זוויות גלגול, האאוטבק יותר "בורגני"

נ.ב. למרות שחלק מהמגיבים הקודמים "נזפו בך" תרגיש חופשי לבחור ברכב לפי השיקולים שלך.

סקירה ממצה.

היתה לי אאוטבק 2012 וכעת עם פורסטר 2016.

מעבר להבדלים הנכונים שצוינו, אני יכול לציין שבסה"כ - למי שמחפש רכב גבוה יחסית, הפורסטר מרגיש יותר "גי'פי" מאשר האאוטבק, שתנוחת הנהיגה שלו מזכירה רכב מנהלים מוגבה.

ההבדלים בפערים שבין המנועים מורגשים במיוחד בעליות, אולם גם הפורסטר מתמודד בצורה טובה בכל מצב.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
סקירה ממצה.

היתה לי אאוטבק 2012 וכעת עם פורסטר 2016.

מעבר להבדלים הנכונים שצוינו, אני יכול לציין שבסה"כ - למי שמחפש רכב גבוה יחסית, הפורסטר מרגיש יותר "גי'פי" מאשר האאוטבק, שתנוחת הנהיגה שלו מזכירה רכב מנהלים מוגבה.

ההבדלים בפערים שבין המנועים מורגשים במיוחד בעליות, אולם גם הפורסטר מתמודד בצורה טובה בכל מצב.

איזו רמת אבזור נחשבת למשתלמת ומה המבצעים שניתן/אפשר לקבל?

פורסם

אני עם הספורטאז 2.0 עם כל החבילה, רכב מעולה מכל הבחינות, אם השדרוג הוא לטובת אבזור ובטיחות היא לוקחת את כולם בהליכה

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

לדעתי דלג על הפורסטר, האוטו מרגיש כאילו שתכננו אותו לפני 10 שנים או יותר. אם היית חקלאי, אז אולי.

האאוטבק כבר מרשימה בהרבה, אבל הX הבסיסית קצת ספרטנית והXS קצת יקרה. אבל אוטו נחמד מאוד, עם כמה בעיות שלא כלכך רלוונטיות לשימוש שלך. מרווחת להפליא, ויש גם יכולת שטח כלשהי. אני לא התחברתי למנוע\גיר ומבחינתי היא לא מספיק מהוקצעת מבחינת בידוד רעשים וכו', אבל יש לאוטו הזה יתרונות לא מבוטלים והרבה קסם.

ב197K יש לך את הקיה סורנטו הבסיסית, שמגמדת את הRAV4 וזה נראה לי כמו דבר נהדר למשפחה. בטיחותית מאוד (פאסיבית, אקטיבית אין שם בשורה). עם שלושה ילדים, זו נראית לי כמו בחירה פנטסטית (ואכן קניתי בסוף סורנטו, אבל את הדיזל היקרה והמאובזרת יותר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...