Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לשמן מנוע-

מאז הטיפול שעשיתי במוסך סובארו (שבו גם החליפו שמן) אני נוסע עם עודף שמן. לא זוכר בדיוק כמה זמן אבל משהו כמו שנה (זה גם לא שאני נוסע יותר מידי אבל בכל זאת).

לפעמים במדיד זה נראה הרבה יותר מידי ולפעמים זה נראה "פחות" יותר מידי. לפעמים אני לא מצליח בכלל לקבוע את רף השמן (הרגע בדקתי. מנוע קר. רכב עמד יומיים).

אחרי הטיפול יצא שהגעתי למוסך בגלל דברים אחרים וביקשתי שיבדקו שמן בטענה ששמו יותר מידי. אמרו לי שזה בסדר ושזה לא נורא.

למרות שעבר כבר פרק זמן עצום.. כדאי לי לעשות עם זה משהו? אולי אני בודק לא נכון? לא יודע...

בנוגע לשמן הגה-

גם כן, אין לי מושג. כתוב על המיכל חיצונית מה הגובה המקסימאלי וזה עובר את הגובה בהרבה..

20160430_175933.jpg

פורסם

בסובארו בדגם שלך בדרך כלל נכנסים 4.2 ליטר כולל החלפת פילטר שמן. במידה וטיפלת במוסך סובארו והשתמשו בשמן שבדרך כלל משתמשים (אני מהמר על 10-40 הגלון השחור) אז אין סיבה לדאגה.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם
כמה מילאו שמן מנוע וכמה היו אמורים למלא לך?

מה הבעיה לקחת מזרק ולהוציא את שמן ההגה המיותר.

מדוע הוסיפו לך שמן הגה?

אתה שואל אותי?

אין בעיה להוציא.. השאלה אם צריך?

בכל זאת מוסך של סובארו טיפל ברכב.

בסובארו בדגם שלך בדרך כלל נכנסים 4.2 ליטר כולל החלפת פילטר שמן. במידה וטיפלת במוסך סובארו והשתמשו בשמן שבדרך כלל משתמשים (אני מהמר על 10-40 הגלון השחור) אז אין סיבה לדאגה.

שוב, מצד אחד נכון.. איזה סיבה לדאגה יש לי אם הרכב טופל במוסך סובארו?

אם הם לא יודעים את העבודה אז מי כן...?

אבל ללא ספק יש יותר מידי שמן מנוע.

לשמן הגה שמתי לב רק אתמול האמת.

שמן הגה תבדוק שהרכב קר שהוא מתחמם המפלס עולה.

שמן מנוע תבדוק שהרכב קר ועל מפלס ישר.

הרכב היה קר כשצילמתי את התמונה.

ושמן מנוע עד כמה שידוע לי בודקים כמה דקות אחרי שהרכב חם.

פורסם

תבודק מפלס שמן 10 דקות אחרי נסיעה כשהאוטו כבר הגיע לטמפ’ עבודה.

אני רואה גם שיש מד לשמן הגה כשהאוטו בטמפ’ עבודה, בכל מקרה יש יותר מידי שמן הגה אז כדאי לשאוב טיפה.

פורסם

מחזק את הבחור שמעליי, זה נידון פה כבר כמה פעמים. בסובארו כנראה בגלל מבנה המנוע, הדרך היחידה לבדוק שמן היא כמו שאדם אמר.

אם תבדוק אחרי לילה על מנוע קר, תראה שהשמן עובר את המקסימום בהרבה.

שלוף את המדיד ותראה שיש 3 שנתות. אחת מינימום, השניה מקסימום, ועוד אחת מעליה, שם השמן צריך להיות בטמפ' עבודה.

Stay Dirty

פורסם
תבודק מפלס שמן 10 דקות אחרי נסיעה כשהאוטו כבר הגיע לטמפ’ עבודה.

אני רואה גם שיש מד לשמן הגה כשהאוטו בטמפ’ עבודה, בכל מקרה יש יותר מידי שמן הגה אז כדאי לשאוב טיפה.

מחזק את הבחור שמעליי, זה נידון פה כבר כמה פעמים. בסובארו כנראה בגלל מבנה המנוע, הדרך היחידה לבדוק שמן היא כמו שאדם אמר.

אם תבדוק אחרי לילה על מנוע קר, תראה שהשמן עובר את המקסימום בהרבה.

שלוף את המדיד ותראה שיש 3 שנתות. אחת מינימום, השניה מקסימום, ועוד אחת מעליה, שם השמן צריך להיות בטמפ' עבודה.

בדקתי שמן מנוע.. הפעם נראה תקין. אבל הרכב עמד בשיפוע יחסית.. אולי זה השפיע.

לגבי שמן הגה, זה קריטי? איך יכול להיות שבמוסך לא שמים לב לזה או שממלאים כל כך הרבה?

לפי מה שאני רואה בגוגל, זה לא נורא אם ממלאים יותר שמן הגה. כמובן כל עוד שכשהשמן חם הוא לא גולש משום מקום ונשאר במיכל.

זה נכון? יש למישהו מידע אחר בנושא?

פורסם

תנסה לבדוק בתחנת דלק, אחרי שסיימת לתדלק ולנקות את השמשות. אי אפשר לבדוק בשיפוע.

לגבי שמן הגה, כשהרכב קר, תשאב עם מזרק החוצה עד שיגיע ל-MAX COLD.

Stay Dirty

פורסם
תנסה לבדוק בתחנת דלק, אחרי שסיימת לתדלק ולנקות את השמשות. אי אפשר לבדוק בשיפוע.

לגבי שמן הגה, כשהרכב קר, תשאב עם מזרק החוצה עד שיגיע ל-MAX COLD.

תראה, אני מסכים שאם יש מד כנראה שיש סיבה..

אבל לפי מה שראיתי מחיפוש בגוגל, בפורומים אמריקאיים, אמרו שזה לא משנה כמה תשים במיכל שמן הגה ושזה לא משנה אם שמים מעל למד.

אני גם נוהג ככה מעל לשנה לפחות.

שוב, אני לא מתווכח. אם באמת צריך להוציא אני אוציא בהקדם.

אבל מבחינה מכאנית אני מנסה להבין האם זה משנה.

תודה!

פורסם
תראה, אני מסכים שאם יש מד כנראה שיש סיבה..

אבל לפי מה שראיתי מחיפוש בגוגל, בפורומים אמריקאיים, אמרו שזה לא משנה כמה תשים במיכל שמן הגה ושזה לא משנה אם שמים מעל למד.

אני גם נוהג ככה מעל לשנה לפחות.

שוב, אני לא מתווכח. אם באמת צריך להוציא אני אוציא בהקדם.

אבל מבחינה מכאנית אני מנסה להבין האם זה משנה.

תודה!

ממה שאמרו לי במוסך זה לא משנה אבל בתכלס לא יהרוג אותך לעשות את זה , עניין של 20 שניות .

אני הייתי עושה את זה במקומך.

לגבי השמן מנוע אצלי זה בדיוק אותו הדבר אני בלי הרכב עד מחר ומאוד סקרן לשמוע אם בדקת אחרי הנסיעה ומה התוצאות !

Honda Civic 2006 1.6

• תוכן חדש...