Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 דגם VTR ידני 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין מצב שהסעיף של השותף מעיד שהרכב משועבד או משהו בסגנון שיסבך אותי אחר כך ?

בהעברת בעלות אני אדע הכל מבנק הדואר ?

בכל מקרה חברים, אני כנראה קונה את הרכב הזה מחר, טיפים אחרונים אני מאוד אשמח, כנ"ל לגביי מוסך בדיקה ברשלצ או יבנה, לא מצאתי מוסך שעושה בדיקה ומתמחה בסיטרואנים.

ולגביי הטסט לרכב, צריך לחדש אותו עוד כארבעה חודשים, זה אמור להשפיע על משהו ?

לנסות לגרום לו להשתתף בהוצאות הטסט ?

יש דרך בבדיקה כבר לדעת אם הרכב יעבור טסט או לא ?

עריכה אחרונה על ידי ezana9
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יכול לדרוש ממנו להוריד מהמחיר את כמות החודשים שאתה צריך להשלים על מנת לקבל טסט לשנה,אבל הכל תלויי ברוצונו למכור את הרכב.

פורסם

יש דברים שלא מצאו חן בעיניי בכלל, ביד 2 הוא כתב שהרכב הוא יד שנייה, לאחר בירור קצר אתם יכולים לראות שברשיון רכב כתוב יד שנייה וזה של הבעלים הקודמים, משמע הוא יד שלישית ואני אהיה רביעית.

כששאלתי אותו למה הוא כתב יד שנייה הוא אמר שהרכב היה אצלו סך הכל שלושה שבועות.

דבר שני, כשנסעתי על הרכב הקילומטרז' היה 148k בניגוד ל140k שהוא ציין, לא הבדל משמעותי לפי דעתי אבל בכל זאת לא אהבתי את זה.

מה אתם חושבים ?

פורסם

לגבי נתון היד והק"מ... מוכר מאד. מצד שני : כמה פעמים ראית באתרי היכרויות מיצג שוא קטן. כלומר לא שקר גדול אבל "עיגלו" פינות. לפיכך אם נתעלם רגע מהמצב הרגשי , כל מה שנותר פה זה להתמקח: תוספת יד יש לה השפעה על המחיר כמו גם ק"מ.

ממליץ לך למצוא מוסך צרפתי. תפתח אינטרנט ותחפש מוסך שאתה סומך עליו. כבר המליצו לך פה על מישהו.

ותבקש מהמוסך שרק יעשה בדיקת יישור קו , כדי לדעת מה דרוש תיקון. על הדרך אתה יכול לדובב את המוסכניק...

פורסם

אינני מסכים כלל שהרכב מטופל היטב.

עברתי על ההסטוריה => טיפולים שוטפים בוצעו כל 30,000 ק"מ, שזה אומנם לפי הוראות היבואן אבל מגבלתי. למשל, בק"מ 83K הרכב נכנס למוסך עם מנורת STOP ובעיית לחץ שמן נמוך. קרוב לוודאי בגלל משטר הטיפולים.

בוצעו טיפולים בק"מ הבאים - 30,60,82,91,115,147.

ניתן לראות כי הטיפול האחרון שהיה ב- 3/16 147K נעשה בפער של 32,000 ק"מ מקודמו וכמעט 3 שנים מרווח.

אף אחד גם לא יודע להגיד האם הקילומטראז' נצבר בנסיעות בינעירוניות מתונות או בשעות מנוע מרובות בפקקים ועירוני.

פורסם
אינני מסכים כלל שהרכב מטופל היטב.

עברתי על ההסטוריה => טיפולים שוטפים בוצעו כל 30,000 ק"מ, שזה אומנם לפי הוראות היבואן אבל מגבלתי. למשל, בק"מ 83K הרכב נכנס למוסך עם מנורת STOP ובעיית לחץ שמן נמוך. קרוב לוודאי בגלל משטר הטיפולים.

בוצעו טיפולים בק"מ הבאים - 30,60,82,91,115,147.

ניתן לראות כי הטיפול האחרון שהיה ב- 3/16 147K נעשה בפער של 32,000 ק"מ מקודמו וכמעט 3 שנים מרווח.

אף אחד גם לא יודע להגיד האם הקילומטראז' נצבר בנסיעות בינעירוניות מתונות או בשעות מנוע מרובות בפקקים ועירוני.

1) אז הסיכון הוא גדול לגביי התיקונים או שזה סעיף שולי בקטע הזה כי רוב הזמן הוא טופל במוסך מורשה? במצב כזה שדילגו על טיפול יש צפי לתקלות גדולות ?

2) אגב, כמה אני יכול להתמקח אם המחיר שהוא קבע הוא 20k ?

3) מחירון לוי יצחק הוא משהו שאני יכול לסמוך עליו לגביי מחיר ?

4) הבחור אמר לי שהוא עשה יישור קו כשהוא קנה את הרכב, יש דרך לדעת לפי הספר טיפולים ?

פורסם

1. תמיד קיים סיכון לגבי תקלות נוספות.

שים לב לרצף תקלות גדולות שקרא בתוך חודש ממש לאחרונה. כל מה שאני כותב לקוח ממה שצרפת בצילומי ההסטורייה והרשיונות:

13/3/16 - נגד בית חימום. לא ברור מדוע הוחלף, כנראה תקלת "בדוק מנוע".

22/3/16 - עברו 200 ק"מ מהתיקון. תקלת מנורת הזרקה. בוצע טיפול גדול לאחר 3 שנים ו - 32,000 ק"מ מהקודם.

27/3/16 - עברו עוד 200 ק"מ. תקלת "בדוק מנוע". הוחלפה תיבת נתיכים. מתג אור בלם.

15/4/16 - הרכב נמכר מדותן זוהר לאל בחר אביב.(כנראה נמאס מרצף 3 תקלות משביתות בחודש...)

22/4/16 - 1000 ק"מ מהטיפול של 22/3 - "רכב הגיע בגרר מקרטע - החלפת סליל הצתה".

לטעמי רצף תקלות גבוה ולא מעודד. מבהיר למה ממהרים למכור. היישור קו היחיד המתועד שאל בחר אביב עשה היה לתקן את הרכב שלא נסע יותר...

לי נראה רכב לא במצב מזהיר בכלל. אם הלך סליל הצתה , הבאים בתור כמעט בוודאות.

2. בוודאי שאתה יכול להתמקח. תעלה לו את הנקודות שפרטתי לעיל - הרכב חשוד כמאוד בעייתי באמינותו.

3.מחירון יצחק לוי טוב לשני גורמים - חברות ביטוח ויצחק לוי. אין לו קשר למציאות בשוק הרכב.

4.לגבי יישור הקו שכביכול עשה - ראה לעיל, אלא אם כן יציג לך תיעוד נוסף. אכן הרכב עשה טיפול גדול אצל דותן זוהר ב 147K לפני כחודש.

פורסם

. תמיד קיים סיכון לגבי תקלות נוספות.

שים לב לרצף תקלות גדולות שקרא בתוך חודש ממש לאחרונה. כל מה שאני כותב לקוח ממה שצרפת בצילומי ההסטורייה והרשיונות:

13/3/16 - נגד בית חימום. לא ברור מדוע הוחלף, כנראה תקלת "בדוק מנוע".

22/3/16 - עברו 200 ק"מ מהתיקון. תקלת מנורת הזרקה. בוצע טיפול גדול לאחר 3 שנים ו - 32,000 ק"מ מהקודם.

27/3/16 - עברו עוד 200 ק"מ. תקלת "בדוק מנוע". הוחלפה תיבת נתיכים. מתג אור בלם.

15/4/16 - הרכב נמכר מדותן זוהר לאל בחר אביב.(כנראה נמאס מרצף 3 תקלות משביתות בחודש...)

22/4/16 - 1000 ק"מ מהטיפול של 22/3 - "רכב הגיע בגרר מקרטע - החלפת סליל הצתה".

לטעמי רצף תקלות גבוה ולא מעודד. מבהיר למה ממהרים למכור. היישור קו היחיד המתועד שאל בחר אביב עשה היה לתקן את הרכב שלא נסע יותר...

לי נראה רכב לא במצב מזהיר בכלל. אם הלך סליל הצתה , הבאים בתור כמעט בוודאות.

2. בוודאי שאתה יכול להתמקח. תעלה לו את הנקודות שפרטתי לעיל - הרכב חשוד כמאוד בעייתי באמינותו.

3.מחירון יצחק לוי טוב לשני גורמים - חברות ביטוח ויצחק לוי. אין לו קשר למציאות בשוק הרכב.

4.לגבי יישור הקו שכביכול עשה - ראה לעיל, אלא אם כן יציג לך תיעוד נוסף. אכן הרכב עשה טיפול גדול אצל דותן זוהר ב 147K לפני כחודש

רצף התקלות הזה משפיע על משהו קריטי כמו מנוע או שיישור קו יסדר את זה ?

אם בעיות יצוצו בעקבות אלה התיקונים יהיו ממש יקרים ?

אני לא מבין בכלל במחירי מוסכים ותיקונים.

פורסם

הצעתי, תתרחק.

אלא אם אתה "שרוף" של המותג והדגם / בעל ידע טכני ויכולת diy.

לא מדובר על אקזמפלר נדיר או בעל נתונים מדהימים.

תמשיך הלאה לרכב טוב יותר / פשוט יותר לתחזוקה,מה גם שעולה הרושם כי מדובר עד כה על תחזוקת שבר, ועל בעל רכב נוכחי שפשוט רוצה להפטר מהרכב ולגלגלו הלאה.

שוב , במידה והמחיר יהיה זול משמעותית ואתה מבין לאיזו "הרפתקאה" אתה נכנס, אז הכל בסדר.

אבל ציינת כי אינך מבין במוסכים ותחזוקת רכב.

תמשיך לרכב אחר.

חג שמח.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מהרכב הספציפי הזה ירדתי, אני לא מצליח למצוא רכבים אחרים שיותר נפוצים כמו גטס ידנית או פולו ידנית במצב טוב, מה עם רכב מאותו דגם אך קילומטרז' נמוך ?

לא נראה שזו הרפתקאה אם הרכב במצב טוב לא ?

די אהבתי את הרכב, אני לא נעול עליו אבל הוא מרגיש טוב בנהיגה, די ספורטיבי.

פורסם

חברים, ירדתי מאותה מודעה, מצאתי אחת אחרת שנראית די מבטיחה, המחיר מעט גבוהה יותר אך נראה אמין מאוד.

המוכר בן 80, הרכב נסע 107k, יש הסטוריית רכב מפורטת, נראה כי הוא מטפל בו בקפידה ולא ניסה לשכנע אותי לקנות בכלל וזה סימן טוב לפי דעתי, רק נתן לי נתונים ואמר לי תחזור אליי אם אתה מעוניין.

בגלל הטסט שנגמר עוד מספר חודשים הורדתי אותו ל24,500 במקום 25,000.

לא יודע אם אצליח להוריד אותו יותר, אני לא חושב שיש על מה.

הרכב יד שנייה.

אגב, אני מודה לכם מכל הלב, אני לא מכיר אנשים שמבינים ויכולים לעזור לי וכרכב ראשון אני מאוד מבולבל ואתם עושים לי הרבה סדר בבלגאן, כבר למדתי די הרבה מכם.

אם לא הפורום הזה הייתי נופל בפח כבר ברכב המדובר למעלה.

20160427_140059.jpg20160427_140112.jpg20160427_140121.jpg20160427_140133.jpg20160427_140144.jpg

פורסם (נערך)

לגבי הרכב בתחילת השרשור:למרות שהוא ממש מחוץ לאחריות הוא טופל על פי הוראות היצרן ובמוסכי היבואן. לא טריויאלי למודל בן 10. כמובן שהיו תקלות אבל בגדול הוא טופל במורשה עם חלקים מקוריים . כמובן שמוסך מורשה לא מבטיח איכות אבחון טובה אבל זה עדיף ממוסך מדרכה כלשהוא. בכללי מנוע NFU שורד יפה טיפולים כל 30K ) להבדיל מהמנועים החדשים) . שוב: בדיקה במוסך מתמחה היתה מגלה את מצבו האמיתי.

לגבי הרכב השני : אני מסתכל על המק"טים והתקלות וחושד שיש פה מנוע thp156 . זה מנוע מאד רגיש ובעייתי . מצד שני אני רואה פה רצועת טיימניג . אז איזה מנוע זה ? האם זה באמת סיטרואן עם טורבו ? 1600 סמ"ק?

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...