Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נפתחו כאן מספר שרשורים הדנים באיכות השירות שנותנים אנשים המכירות אצל היבואנים השונים, אני סבור שחוויית שירות טובה בזמן רכישת הרכב היא חשובה ומהווה חלק חשוב מתהליך הרכישה.

אבל עם כל הכבוד לאיכות השירות שנותנים אנשי המכירות - זה שלב זניח יחסית לשלב החיים עם הרכב, השירות שמקבלים במוסכים וגם רוח היבואן חשובים לא פחות מחוויית קניה טובה.

כולנו כבר יודעים שישנם יבואנים שיבואו לקראת הלקוח וישנם כאלה שהלקוח יאלץ להילחם איתם גם על המגיע לו.

זוגתי רכשה ב- 7/2010 מאזדה 3 ספורט ספיריט, הרכב הזה שורשר כלאחר כבוד אל הבן כשנרכשה ה- 120.

בשבוע שעבר הבן מגיע עם פנים נפולות, לרכב יש תקלה תמסורת, סריקה מהירה ב- OBD2 מראה את הקוד U0101 שהוא כשל בתקשורת שבין מחשב הגיר למחשב הראשי.

הרכב הגיע למוסך מורשה והאבחנה לא אחרה להגיע - צריך להחליף מחשב גיר בעלות של קרוב ל- 5,000 ₪ + מע"מ.

מדובר ברכב עם נסועה נמוכה מאוד 73,000 ק"מ יד ראשונה שמטופל במוסכי רשת בלבד, מאידך הרכב על הכביש כבר כמעט שתי תקופות אחריות מלאות.

אנשי המוסך ערכו התייעצות והחליטו לפנות אל היבואן בבקשה לתקן את התקלה במסגרת של "רצון טוב", עוד באותו היום נפתחה הקריאה ולקראת סופו הגיעה התשובה - היבואן לוקח על עצמו את כל עלויות התיקון - חלק ועבודה.

אז קודם כל מבחינתי מגיע ל'דלק רכב' שאפו ענק - כך בונים קהל של לקוחות נאמנים.

שנית, כשמתווכחים על עלויות תחזוקה של 125 או כשמתלבטים איזה רכב לרכוש - חשוב לזכור שאחרי הרכישה נשארים בקשר ארוך זמן עם אנשי השירות - ויבואן נדיב שבא לקראת לקוחותיו הוא דבר חשוב ותעודת ביטוח שאין לזלזל בה, חשוב כמעט כמו איכות הרכב שהוא משווק.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כיף לקרוא על כך שיש יבואנים שיודעים לתת שירות טוב ברגע האמת. כן יירבו!

ההורים שלי לקוחות ותיקים של דלק. במקרים שהיה שירות לא טוב, העניין טופל (כולל מוסך שהועף מרשת היבואן - לא בגללינו כמובן, אך זה מלמד על טיב השירות).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מחזק.

אנחנו לקוחות ותיקים של דלק מוטורס מזה שנים רבות, ואחת הסיבות העיקריות שאנחנו רוכשים מזדה פעם אחר פעם היא השירות הנפלא של היבואן הזה. כל הכבוד, ישר כוח!

פורסם

אני שמח לשמוע. זה קצת וואו אפילו. לא הייתי מצפה לדבר כזה משום יבואן.

אפשר לשמוע על איזה מוסך מדובר?

בפעם היחידה שניגשתי למוסך מאזדה הייתה לי חוויה שלילית ואז החלטתי שאני מטפל בעזרת הכנופייה במה שאפשר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא קלים ברכישה קלים בשירות.

שאפו.

מאמין שחלק נכבד מהתשובה החיובית נובע מהשילוב של הנאמנות של הלקוח למוסכי הרשת והקילומטרג' הנמוך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אותי הפתיעו לטובה - נכנסתי לטיפול מחוץ לאחריות (פוקוס 4 שנים על הכביש עם 47K, מטופל רק במורשה פורד), איבחנו תושבת מנוע הידראולית נוזלת. שלחו בקשה ליבואן לתיקון חינם במסגרת רצון טוב - ואושר. העלות של התושבת - 2600 ש"ח לפני מע"מ ועבודה. בהחלט הופתעתי, גם מהמחיר ההזוי וגם מהעובדה שלא עלה לי שקל :) אגב התושבת הזאת עולה סביב 500-700 ש"ח באירופה.

מצד שני - הבהירו לי שיש רק הזדמנות אחת לקבל תיקון חינם במסגרת רצון טוב, אז פעם הבאה לא לבנות על זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נדמה לי שצריך להודות למאזדה העולמית שמאשרת את הבקשות האלה לרכב שנמצא 6 שנים על הכביש יותר מלמוסך (שגם הוא עשה יפה שבכלל יזם פניה) , מפתיע לגמריי, שאפו.

Miata ND2

פורסם

בהחלט שירות טוב והחלטה נבונה שמוכיחה את עצמה.

מאחל לגיר חיים בריאים, ולבן נסיעות בטוחות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

וואי, מרק, נהייתי עגבנייה, שתהיה בריא!

:lol:.

התכוונתי שאני אוהב את הרכב מאוד ואין ספק שהיצרן הקטן מאוד הזה מצליח לייצר דברים מעניינים או לתת שירות ולא לשכוח שהשוק הישראלי חשובה למאזדה וזה נאמר כמה פעמים על ידי כתבות.

• תוכן חדש...