Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2016, רשמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי בצ'מפיון בטח פרסו לך שטיח אדום כששמעו שכבודו מגיע.

^ תיזהר שלא תתווסף לאקסל..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השומר הוא בטח מהתערוכה. לא נראה לי שיש לו קשר ליבואן

עם חולצה של אופל?

כי בצ'מפיון בטח פרסו לך שטיח אדום כששמעו שכבודו מגיע.

היחס היה מעולה.

^ תיזהר שלא תתווסף לאקסל..

קובץ האקסל נמחק בכוונה תחילה.

בכל אופן מיד אמשיך עם העלאת התמונות:

פורסם
לינק לפייס שלהם בבקשה.

ולדעתי, אם אנו, שלא מרוצים מהתערוכה בשנים האחרונות, ויש הרבה כאלו, כל אחד נגיב אצלם בפייס, כל אחד שיגיב ירשום בהתחלה משהו כמו - שם ואחרי זה יוסיף - חבר קארספורום, או חבר מועדון כזה וכזה של רכבים ואז כל אחד ירשום ממה הוא לא מרוצה מהתערוכה ואיך לדעתו אפשרי לשפר אותה.

אני לא יודע אם זה יעזור או לא, אבל אני חושב שאפשר לנסות לפחות...

כנס לפייס ותרשום אוטומוטור תערוכת הרכב , אתה תראה שם העלה של אתמול (27) ותראה מישהו בשם רועי נגאוקר שהגיב שם רשמתי שם לבעלי אוטומוטור . אני חושב שבאמת כדי להתאחד ולפחות להתחיל את השינוי כבר בתערוכה :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
עם חולצה של אופל?

הכל יכול להיות. בכל מקרה בתערוכות בארץ יש סבירות גבוהה בהרבה לחבלה ברכב לעומת אצל היבואן בתצוגה אז אני יכול להבין.

אתה רוצה להכנס לרכב הזה? לך ליבואן.

פורסם
כמה כתבו פה שאין להם בעיה לשלם יותר תמורת משהו רציני. לא אמרתי שכולם מוכנים.

דווקא אצלינו בארץ נשמע לי הגיוני מאוד 31,000 דולר אחרי ששמעתי בכמה מבטחים R8 ו 488.

20 מטר? מה אומר לך, אפילו לא 10. מהצד לדעתי זה 5 מטר. אולי גם מקדימה ומאחורה.

כמה באמת עולה ביטוח מקיף לשנה ל488 או לR8?

כי גם אני שמעתי ממישהו ומעניין אותי אם הוא חירטט אותי

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אם אני זוכר נכון, ממישהו שאמר לי כאשר דיבר עם המאבטח של אחד מבעלי R8, הביטוח עולה מעל 150,000 בשנה, לא יודע עד כמה זה נכון...

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
כנס לפייס ותרשום אוטומוטור תערוכת הרכב , אתה תראה שם העלה של אתמול (27) ותראה מישהו בשם רועי נגאוקר שהגיב שם רשמתי שם לבעלי אוטומוטור . אני חושב שבאמת כדי להתאחד ולפחות להתחיל את השינוי כבר בתערוכה :)

אני רשמתי את תגובתי אצלם בפייס, וציינתי שאני חבר קארספורום.

אני מקווה שעוד אנשים מפה, שחושבים כמוני, שהתערוכה הזאת זקוקה לשינוי ושיפור משמעותי בכיוון הנכון, יגיבו גם בפייס.

ואל תשכחו לציין שאתם חברי קארספורום, תרשמו את הדעה שלכם על האירוע הזה, מה לא טוב, מה אפשר לשנות או לשפר וכו' וכו'.

את האמת, היינו צריכים אולי לעשות את זה עוד לפני התערוכה, רק כשיצאו הפרסומים, אולי היו מקשיבים יותר, כי עכשיו אולי כבר לא אכפת להם כי את הכסף שלהם הם עשו.

אבל בכל מקרה, אפשר לנסות לפחות, זה לא עולה כסף.

אז כל מי שאכפת לו מהתערוכה ואיך היא כן יכולה להראות בעתיד, תכנסו לפייס ותרשמו...

פורסם

אני מתנצל אבל נדרשתי לא לפרסם. בוא רק אומר לך שבלי קומבינות הציעו לי על ה A45 בערך 21,000 ש"ח לשנה. השתתפות עצמית 3,500 ש"ח. בשביל הקאדילק עוד לא ביררתי. צא מנקודת הנחה שה R8 עולה פי ארבע בערך וה 488 פי 6 ואני מניח שיהיה לך מושג.

פורסם

רשמתי כמה תגובות אצלם בפייס, בהתחלה כל התגובות שלי היו, אחרי זמן מה אני שם לב שאחת התגובות שלי פשוט נעלמה, מוזר, האם הם יכולים למחוק תגובות של אחרים?

וזה לא שרשמתי משהו חריף, אלא רשמתי שהתערוכה הזאת בשנים האחרונות לא מדברת אל חובבי הרכב האמיתיים, ורשמתי שהם צריכים לשפר אותה..., בגדול, זה הכל...

פורסם
אם אני זוכר נכון, ממישהו שאמר לי כאשר דיבר עם המאבטח של אחד מבעלי R8, הביטוח עולה מעל 150,000 בשנה, לא יודע עד כמה זה נכון...

בדיוק ראיתי סרטון של מישהו ביוטיוב עם למבורגיני גלרדו 2006 שמשלם $148 לשבוע ביטוח מקיף.

הוא גר בארה"ב מן הסתם, לא בלה-לה לנד.

150 אלף ביטוח.. ג'יזס פאקינג קרייסט

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מתקשה להבין אנשים שמבזבזים את זמנם, שלא להגיד את כספם, על התערוכה הזאת.

לראות בוגאטי ופרארי מרחוק אפשר גם בחינם.

מצד שני, מה ניתן לצפות ממדינה שבה אוטו ספורט הוא קיה פיקנטו ואוטו זריז וחזק הוא טויוטה קורולה 1999.

• תוכן חדש...