Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ברכב חדש PASSAT 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל הזמן מתפלא על הנתונים שאנשים נותנים 20:80, 50:50 איך אתם קובעים את זה

כשאני רושם כזה נתון, החישוב אינו מדוייק. אני מחלק את כמות הקילומטרים שהרכב נסע בנסיעות בין עירוניות ועירוניות.

זה לא כל כך קשה,בהנחה שאתה מתדלק פעמיים בחודש, במיוחד אם השבוע שלך שגרתי. עושים את החישוב לשבוע אחד במקום לשבועיים.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
סליחה שאני מתפרץ

אני כל הזמן מתפלא על הנתונים שאנשים נותנים 20:80, 50:50 איך אתם קובעים את זה, אצלי במחשב הרכב יש מהירות ממוצעת...לדעתי זה מדד יותר מדוייק לחישוב. האם יש לעוד מותגים נתון כזה או רק לסיטרואן?

הרגל כל כך שונה במגע על הגז מאדם לאדם, התוואי כל כך שונה. הושמעו גם טענות לגבי בינעירוני עמוס ברמזורים. לדעתי המרחק בין הרמזורים בבינעירוני הרבה יותר גדול מאשר בתוואי עירוני. ניסיון לתאר בעל פה את המשתנים הוא כל כך סובייקטיבי.

אז המהירות הממוצעת כן נותנת איזשהו מדד. אבל זה תלוי מאוד במהירות הסופית אליה שואף הנהג. מהירות של 140 ומעלה תעלה מאוד את המהירות הממוצעת אבל תרע מאוד את צריכת הדלק.

מה שכן יכול לעבוד לטעמי הוא ממוצע על פני חכמת ההמונים, מה שמצמצם את המשתנים השונים, באתר כמו KML למשל.

נ.ב. מה שעוד אפשר להשוות באופן אובייקטיבי (בהנחה שדוברים אמת) הוא את הצריכה הטובה ביותר שהושגה על פני נסיעה מעל 100 ק"מ מספר פעמים, וגם הנתון הזה עלול להיות מושפע מירידה או מטעות במדידה. במיוחד במכוניות קטנות עם מכל דלק זערורי.

עריכה אחרונה על ידי Eily
  • תוכן חדש...