Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג פגו 107 לרכב נוח. 30-40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי אותה שנה (2012) בכללי מרוצה מהאמינות של הרכב צריכת הדלק אמינות מופלגת וכו' אבל לא מרגיש בטוח ממש עם הרכב הזה, והמזגן לא משהו או דרושה בדיקה.

הדרישות הן כלהלן

- סופר מיני עדיפות למיני וכמה שיותר קטן

- מושבים רחבים, וסביבת נהג מרווחת ולא צפופה

-אחזקה נמוכה

- צריכת דלק 1/14 לפחות ומעלה. נסועה יכולה לנוע בין 500 ל 2000 ק.מ בחודש.

- אוטו עם יציבות ובטחון על הכביש (משמע גלגלים רחבים?)

- מתלים מרוסנים

- לא קופצני ויציב על הכביש

- גיר אוטומטי עדיפות לתיבה רציפה מטעמי חסכון אבל גם חד מצמדי בא בחשבון.

- בידוד רעשים סביר ונורמאלי

-בלי רעידות של 3 צילינדרים.

אשמח לשמוע הצעות, תודה!

פורסם

הונדה גאז.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא לא ממש במסגרת התקציב, מהסתכלות בלוחות שנת 2009 עולה 40,000.

שנת 2011 55 אלף וצפונה.

כדאי לרדת לשנתון 2010 בשביל ההרגשה?

פורסם

גם סיאט מי בגרסה האוטומטית, ועדיף בגרסה המאובזרת שנותנת לך קצת יותר מהגרסה הקמצנית הרגילה (גג שמש, מגנזיום, קצת עור..).

מחיפוש קצר מצאתי את זאת שנראית חביבה, ובטח תוכל לקנות אותה ב-40:http://m.yad2.co.il/Cars/PrivateInfo.php?CarID=395dd92a944a8ef4aa124f902bd03c0813e&StartDate=1459036213

בנוגע לצמיגים, אם אתה מודאג הייתי משנה את המידות שלהם (http://car.mot.gov.il/ORIL/2015/3/15-0303.pdf) ל- 175/65R14 או 185/55R15.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מניח שיהיה לי לא פשוט בכלל למכור את הרכב. (כמה ביקוש יש לפג'ו 107?) אולי עדיף עסקת טרייד-אין, כמו אוטו-סנטר ודומיו?

SEAT MII? חשבתי על הרכב הזה בהתחלה והוא היה יקר מדי, ובתאכלס זה נראה לי כמו "סוג של" פג'ו 107 רק טיפה יותר מעוצבת ומשודרגת. לא עדיף כבר ניסאן מיקרה למשל?

אני לא חושב שמדובר בשדרוג מספיק משמעותי, וחושב שעדיף כבר להשאר עם הפג'ו.

פורסם

אתה מחפש נוחות, לא? המיקרה לא ממש מצטיינת בזה.

חבל שידני לא בא בחשבון, הייתי ממליץ לך על קליאו III ידנית שהייתה עונה על רוב הדרישות ואולי על כולן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנוע 3 צילינדרים לא, אבל רובוטי חד מצמדי כן ?

הרובוטי חד מצמדי של סיאט מיי \ סקודה סיטיגו - הוא נוראי לדעתי.

נהגת פעם ברובוטי חד מצמדי ? הגיר הזה - יש כאלו ששונאים אותו וכאלו שמצליחים לחיות איתו.

תוודא שאתה מהסוג השני לפני שאתה מוציא 40 אלף שקל, על אחת כמה-וכמה שאתה לא רוצה ידני.

פורסם

מה טעם בסיאט מי אם יש לך פיגו? סתם ביזבוז כסף.

לדעתי לדרישות שלך עדיף סופר מיני,כמו יונדאי I20,פיאטסה הם יתנו לך תחושה בטוחה יותר ונוחות טובה יותר,אבל לא יהיו חיסכוניות כמו הפיגו.

מזדה 2 ברמת גימור דינמיק גם אופציה אבל גם לא חיסכונית כמו הפיגו.

אין מה לעשות,צריך להתפשר על משהו,תפסיד קצת על הדלק אבל תקבל רכבים טובים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אז ככה, יש לי אותה שנה (2012) בכללי מרוצה מהאמינות של הרכב צריכת הדלק אמינות מופלגת וכו' אבל לא מרגיש בטוח ממש עם הרכב הזה, והמזגן לא משהו או דרושה בדיקה.

הדרישות הן כלהלן

- סופר מיני עדיפות למיני וכמה שיותר קטן

- מושבים רחבים, וסביבת נהג מרווחת ולא צפופה

-אחזקה נמוכה

- צריכת דלק 1/14 לפחות ומעלה. נסועה יכולה לנוע בין 500 ל 2000 ק.מ בחודש.

- אוטו עם יציבות ובטחון על הכביש (משמע גלגלים רחבים?)

- מתלים מרוסנים

- לא קופצני ויציב על הכביש

- גיר אוטומטי עדיפות לתיבה רציפה מטעמי חסכון אבל גם חד מצמדי בא בחשבון.

- בידוד רעשים סביר ונורמאלי

-בלי רעידות של 3 צילינדרים.

אשמח לשמוע הצעות, תודה!

טויוטה יאריס, אם תמצא בזול.

הייתי ממליץ על קיה פיקנטו - עונה כמעט על הכל, אבל צריחת הדלק שלה גבוהה עם מנוע 1.2 (1- ל- 12 וקורה שאפילו 1 ל- 10);

אולי שווה לבדוק פיקנטו 1.0 אוטומאטית - פחות חזקה מה- 1.2, אבל פחות שתיינית.

בהצלחה

פורסם

ההרגשה הכללית בפג'ו, שפשוט התקמצנו שם בצורה מוגזמת על כל דבר... כנ"ל לגבי האלטו ושאר הרכבים בקטגוריה הזו. את הספארק אני לא מכיר.

אתה מחפש נוחות, לא? המיקרה לא ממש מצטיינת בזה.

חבל שידני לא בא בחשבון, הייתי ממליץ לך על קליאו III ידנית שהייתה עונה על רוב הדרישות ואולי על כולן.

לא פוסל על הסף, אבל יהיה קשה לחזור לידני אחרי שנהגתי על רובוטי ללא קלאץ'.

ומה עם הפקקים? צריך באמת לנסות, הרבה זמן לא נהגתי על ידני מניח שזה יצריך כמה שבועות/חודש של הסתגלות מחדש.

מנוע 3 צילינדרים לא, אבל רובוטי חד מצמדי כן ?

הרובוטי חד מצמדי של סיאט מיי \ סקודה סיטיגו - הוא נוראי לדעתי.

נהגת פעם ברובוטי חד מצמדי ? הגיר הזה - יש כאלו ששונאים אותו וכאלו שמצליחים לחיות איתו.

תוודא שאתה מהסוג השני לפני שאתה מוציא 40 אלף שקל, על אחת כמה-וכמה שאתה לא רוצה ידני.

כרגע אני נוהג על אחד כזה, (107 רובוטית חד-מצמדית) והוא באמת מזעזע למרות שהתרגלתי אליו.

מצליח לחיות איתו מה שנקרא אבל לא מתלהב... הרבה יותר כיף לנהוג על הפיקנטו האוטומטית של אמי, למרות שהיא עונה רק על חלק מהדרישות.

מה טעם בסיאט מי אם יש לך פיגו? סתם ביזבוז כסף.

לדעתי לדרישות שלך עדיף סופר מיני,כמו יונדאי I20,פיאטסה הם יתנו לך תחושה בטוחה יותר ונוחות טובה יותר,אבל לא יהיו חיסכוניות כמו הפיגו.

מזדה 2 ברמת גימור דינמיק גם אופציה אבל גם לא חיסכונית כמו הפיגו.

אין מה לעשות,צריך להתפשר על משהו,תפסיד קצת על הדלק אבל תקבל רכבים טובים יותר.

אין רכב מיני בתקציב שיכול לענות על הדרישות שלי? אני כבר התרגלתי לרכבים קטנים, זה ממש נוח לי עם חניות ותמרונים.

פורסם
טויוטה יאריס, אם תמצא בזול.

הייתי ממליץ על קיה פיקנטו - עונה כמעט על הכל, אבל צריחת הדלק שלה גבוהה עם מנוע 1.2 (1- ל- 12 וקורה שאפילו 1 ל- 10);

אולי שווה לבדוק פיקנטו 1.0 אוטומאטית - פחות חזקה מה- 1.2, אבל פחות שתיינית.

בהצלחה

יש לי במשפחה את ה-1200 האוטומטית. אוטו ממש חמוד, אבל פוסל אותו בגלל הצריכת דלק וחוץ מזה אין לו את היציבות שאני מחפש. משמעותית מרגיש יותר אוטו מהפג'ו אבל זה עדיין לא מה שאני מחפש, והוא נפסל בגלל צריכת הדלק.

פורסם (נערך)

מה לגבי סוזוקי סוויפט/ספלאש? היא נוחה?

אני רואה שיש רנו קליאו 3 ידנית בפחות מ- 30K כדאי? איך היא מבחינת אמינות? אני אנסה להשכיר אותה ולבדוק.

אולי זה פינוק, אבל לפעמים נמאס לי מהפג'ו הזו שחסכו בה על כל דבר...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא תוכל לשכור כאלו כי כבר לא אמורות להיות כאלו בהשכרה.

מבחינת אמינות אני הייתי מרוצה, הייתה לי כזאת עד לפני חצי שנה. ביצועים לא משהו, חוץ מזה סבבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...