Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נכנסו בי מאחורה באמצע כביש בין עירוני, המכוניות שמולי בלמו לכן גם אני בלמתי וכ-2 שניות לאחר מכאן נכנס בי מישהו מאחורה. לי יש ביטוח צד-ג ולנהג הפוגע אין ביטוח, ובכלליות נראה בחור די מפוקפק הוא הציע לתקן את הרכב אצלו בכפר(במוסך פיראטי)ולא נראה שיש לו רצון לשלם. במוסך שלי אמרו לי שהנזק בסביבות ה-2500 שקל. האם אני יכול לערב ביטוח? או שרק לתבוע אותו בבית משפט? ומה הסיכויים שלי לראות מטיפוס כזה כסף?

פורסם

היי,

אם אין לך ביטוח מקיף, אז תיאלץ לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות, במידה ויסרב לשלם לך את הסכום המבוקש.

אין לי מושג מה הסיכוי שלך לקבל כסף מאדם שאיני מכיר. אם לא ישלם אחרי הפסיקה תוכל לפנות להוצאה לפועל.

סופ"ש נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על התשובה. גם אני חשבתי שאני יאלץ לתבוע עצמאית, אבל חבר אמר לי היום שיש סיכוי שהביטוח צד-ג יכול לעזור בתביעה כנגד הנהג הפוגע. יש סיכוי שזה נכון? או שאני סתם אופטימי?

פורסם

אתה אופטימי. מעבר לזה, בד"כ התביעה היא לא הבעיה, במיוחד בסכומים לא גבוהים וכאשר האשמה מובהקת. לגבות את הכסף אחר כך אם מדובר בחייב מקצועי עלול להיות קשה.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

פורסם

כן, הם יכולים לעזור לך לנסח כתב תביעה.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...