Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיד, סיוויק, i30, אוריס כולן סטיישן נעות בטווח של 523-578 ל'

פאביה קומבי 505

לעומתן, מגאן וקליאו סטיישן 443/486

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה היא באיזה תקן נמדד הנפח והאם זה כולל גלגל חלופי בגודל מלא. אם לדוגמה הנפח נמדד לפי תקן VDA, אפשר בקלות להוסיף כ-50 ליטר לנפח.

פורסם

הדיון בנפח תא המטען של הלבורג הוא בגדר הסחה טקטית. גם 486 ליטר זה נפח יפה. תשאלו כל בעל אוקטביה סטיישן ממוצע מתי בפעם האחרונה הוא מילא 80% מנפח תא המטען שלו...

הבעיה במכונית הזו היא חוסר המיקוד השיווקי שלה וכתוצאה מכך התמחור המופרך. ברור לכולנו ש"אין לה את זה" בתמורה למחירה המנופח.

היא לא יוקרתית, לא יחודית, יושבת על בסיס גלגלים שמשייך אותה לאימפרזה...בדיוק ההיפך מאאוטבק, שבנתה לה קליינטורה אמידה ומופנמת, שגם שומרת נאמנות ומחליפה אאוטבק באאוטבק.

מוטב יעשו סמל"ת אם יתייחסו גם לאגף הספורטיבי בסובארו, שלא מסר השנה אפילו STI אחת...הגיע הזמן להתחיל לייבא WRX ולהוזיל את ה-STI וה-BRZ לרמה נאותה יותר.

נו, מצאתי ממי לצפות...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

סמל"ת פשוט מבולבלים הם משווקים אותו כרכב מנהלים :lol:

אורי להב, מנכ"ל קבוצת סמל"ת: "אנו שמחים להגדיל את מגוון הדגמים של סובארו ולהשיק בארץ את סובארו LEVORG. מעבר להיותה של סובארו חלוצה בסגמנט רכבי הפנאי שטח, סובארו ידועה כמובילה גם בסגמנט רכבי הספורט ולבורג הנו דגם מנהלים ייחודי המעניק את הטוב משני העולמות."

נלקח מקארטיוב.

פורסם

גם אני מסכים, המחיר מעט גבוה, לא מאוד.

מי שיעניין אותו הרכב יקנה ב160 או ב175.

הרכב יחסית מאובזר, תאורת לד מלאה, חישוקי 18, הנעה ללא מפתח, ואל תשכחו שהוא מציע מעט ערך מוסף בדמות הנעה כפולה וגיר רציף, והכי הכי חשוב כונס אויר אה לה sti.

מהתרשמות מהרכב, זה רכב מגניב לחלוטין ויחודי מאוד. לא התמורה הכי טובה לכסף.

פורסם

^^^

מסכים לגמרי,

מיוחד, מגניב, אותו מקרר בגישה כל כך שונה כמאמר הג'ירפות ואם נישאר בתחום בעלי החיים -

להערכתי הוא יהיה להיט היסטרי בקרב מאלפי אריות אסיתיים לבקנים - הם כולם יקנו אותו.

הידיעה עליו כאן

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

חחח חזק קרמבו. אני בכלל לא מבין מדוע הביאו את הרכב לארץ. מי הם חושבים שיקנה אותו? במחיר הזה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני בכלל הבנתי שאין WRX מכיוון שאין לה תקינה אירופאית (אגב, גם באירופה היא לא נמכרת).

זה נשמע כמו חירטוט, במיוחד כשזה (כמעט) אותו הרכב כמו STI רק עם תיבה אוטומטית

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^^^^

לא נכון, ה wrx וה sti היפניות מצויידות במנוע fb מוגדש בנפח 2 ל' בהספקים שונים, ואילו אסתי שלנו בעלת המנוע הקודם ששופר קלות בנפח 2.5 ל' בעל תקינה ארופאית..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אבל לא צריכים להעביר תקינה בארץ בכל מקרה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני בכלל הבנתי שאין WRX מכיוון שאין לה תקינה אירופאית (אגב, גם באירופה היא לא נמכרת).

גם ללגאסי B4 אין וגם היא לא משווקת באירופה.

גדולתה של התקינה הישראלית היא באפשרה יבוא של תקינה אירופית ואמריקאית במקביל(ע"ע ניסן אלטימה, קאמרי הייבריד ושאר ירקות).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...