Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות הזמנה של פדים למכונה חדשה שהזמנתי.

המכונה באה עם פד 5 אינץ הפגים שאני מעוניין בהם הוא גס/מיקרופייבר , פוליש , ולמריחת אוטם או ווקס .

איזה פדים אתם מציעים ומאיפה להזמין?

על הדרך אם אפשר חוות דעת על :

חומר לגאנטים:Valet Pro - Bilberry

מגבת : Auto Finesse - Aqua Deluxe Drying

וכרגע אני לא סגור על פלסטינה/כפפה/ספוג שיעבוד ביחד עם Onr כנראה, תודה לכל העוזרים:)

פורסם

מה הרף שלך בקניה יש הרבה מוצרים טובים הקטע אם זה מחו"ל ותזמין את כול זה תשלם לחברת משלוחים ולא ישתלם לך.

אני אישית יש לי פגים של 5.5 לבן ו כתום של כימיקל גייז והם בסדר, במקרה שלי בצבע קשה מאוד אז קניתי גם פד מיקרופייבר שלהם לחיתוך, כי אני תמיד יכול לסיים עם ספוג בפיניש.

פורסם

המכונה כולל שילוח של 7 ימי עסקים יוצא 181 דולר והשקלים 685 ..

לגבי הפדים לא חשבתי על ההכי יקרים כמובן יש לי נסיון עם לייק קאנטרי ועם מגווירס שנקרעו אחרי כמה שטיפות חשבתי משהו באיזור התקציב הזה.

ההזמנה של הפדים תבוצע מcyc כנראה אז המשלוח לא יצא כזה נורא כי המכונה אני מזמין מאתר אחר ..

חשבתי בכיוון של הפדים hex logic עם מיקרופייבר של לייק קאנטרי אבל כל הצבעים בילבלו אותי, הפוליש שיש כרגע אצלי זה 101 ו205..

פורסם

המכונה לא תהייה מוזמנת מcyc ..

הפדים המגבת והחומר לגלגלים התכנון שלי להזמין משם יש משהו מעבר לעלויות שאני צריך לדעת ?

פורסם

טוב אז אחרי הכל הגעתי לתוצאה :

מכונה das 6 pro

פדים הקס לוגיק : צהוב לבן אדום

ניקיון גאנטים : valet pro bilberry

גל לצמיגים : מגווירס אינדורנס

מגבת יבוש : Aqua delux

כפפת פלסטלינה : פלקרה גי 3

יש משהו להוסיף או לשנות?

פורסם

תסביר פה, אני גם רוצה לדעת איך DAS 6 PRO עולה ככה ועוד בלי מכס ומע"מ?

אני הזמנתי DAS 6 PRO PLUS ושילמתי לדמי עמלה וכו' 341..(המכונה עלתה 990) מ-CYC.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
תסביר פה, אני גם רוצה לדעת איך DAS 6 PRO עולה ככה ועוד בלי מכס ומע"מ?

אני הזמנתי DAS 6 PRO PLUS ושילמתי לדמי עמלה וכו' 341..(המכונה עלתה 990) מ-CYC.

https://carcarecheap.com/collections/polishers/products/das-6-car-polisher?variant=3770746372 זה הקישור כולל משלוח של 7 ימים וקופון הנחה 15 דולר יוצא לי המחיר הזה אחרי בדיקה היום צריך להוסיף רק מעמ שזה עוד 130 שקל בערך ל685

פורסם
https://carcarecheap.com/collections/polishers/products/das-6-car-polisher?variant=3770746372 זה הקישור כולל משלוח של 7 ימים וקופון הנחה 15 דולר יוצא לי המחיר הזה אחרי בדיקה היום צריך להוסיף רק מעמ שזה עוד 130 שקל בערך ל685

נשמה טובה המכונה הזו לא מקורית, אני לא יודע איך היא תעבוד אני מאחל לך בהצלחה בכול זאת אם תבחר לקנות.

הבדלים הם (לא רק מראה), למקורית יש כבל ארוך יותר במטר סכ"ה 6 מטר, לגבי המנוע זה 850 וואט וזה מגיע עם עוד חלקים בדרך כלל.

פורסם

שים לב שאתה קונה מכונה רוב המכונות באינטרנט מחולקות ל2 סוגים .

הסוג הראשון זה כאלה כמו הda של מגוריס כולם סביבו 500 600 וואט ונראים אותו דבר -+ .

הסוג השני דומה לדש פרו 6 זה 900 950 וואט שהם יותר חזקות ויקרות

• תוכן חדש...