Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לכוון בהירות בKODI על raspberry pi3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי rapberry pi 3, מכשיר מדהים בצורה יוצאת דופן, מנגן וידיאו חלק מאוד ובקלות (תוך כדי עומס מאוד נמוך על המעבד של כ10% וחום נמוך של 40 מעלות בגלל שאני משתמש בגופי קירור נחושת ומאוורר).

הבעיה היחידה שלא מצאתי שום דרך לכוון בהירות (BRIGHTNESS) והסרטים יוצאים חשוכים מידי. בנגני מדיה אחרים, מחשב, התקנים אחרים אין בעיה עם בהירות, לכן אני לא רוצה לשנות בהירות של טלויזיה.

מישהו יודע כיצד ניתן לכוון? אין בVIDEO SETTINGS הרגיל בתוך הנגן כמו שאמור להיות בתוך KODI.

אני משתמש במערכת OPENELEC גירסא 6.03.

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה, אבל אצלי משום מה אין את האופציה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בעיקרון המכשיר עולה 35$, אבל אני רכשתי ביחד עם קופסא, מאוורר וגופי קירור, לכן זה עלה כפול:

http://www.ebay.com/itm/322032600635?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

פורסם

הצעצוע עובד מעולה (אולה מהר מאוד, משהו כמו 10 שניות או פחות עד שנפתח KODI מוכן לשימוש), אבל לא עם 4K, עד 1080P60FPS אין בעיה. יותר מזה - לא ניסיתי ומניח שהוא לא מסוגל.

מנגן מאוד מאוד חלק. יש לי נגן מדיה סיני עם מעבד חזק יחסית (TRONSMART S89), הרבה ליבות 2G זיכרון ויכולת 4K (לא ניסיתי) הוא מנגן וידיאו הרבה פחות חלק מפטל שעל הנייר חלש יותר.

אני חושב שמדובר על מוצר מאוד איכותי יחסית למחיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קצת לא קשור...אבל מאיפה רכשת את המכשיר, וכמה עלה?

אני אישית ממליץ על טלמיר אלקטרוניקה (אין לי שום מניות אצלם),

רכשתי דרכם והגיע יום אחרי! (ברור לי שמדובר בסטיית תקן חמורה של דואר ישראל, אבל עדיין)

שווה לשלם את ההפרש ולא לחכות חודש וחצי כדי שזה יגיע מהמזרח.

לגבי היכולות של הפיי- יש לי גם מיניקס עם מיליון ליבות ואנערף מה עוד- עלה לי בסביבות ה150 דולר- ועדיין הפיי מגיב הרבה יותר מהר ממנו (שלא לדבר על זמן העליה) בקיצור לטעמי הפיי הוא אחד מהסטרימרים היותר איכותיים שאפשר להשיג כיום.

פורסם
צביפר, אם חסרות לך אפשרויות-

תבדוק שאתה נמצא על הsettings level הכי גבוה:

http://kodi.wiki/view/Settings

אני על EXPERT. רעיון טוב, אנסה לראות ברמות אחרות של SETTINGS.

• תוכן חדש...