Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין יאריס לפולו אוטומט

אני הבנתי שאנשים נתקלו בהרבה בעיות עם צאמפיון והרכבים שלהם לכן אני קצת חושש מפולו

גם בפולו אני מתלבט בין הדגם החזק110 לחלש 90 החזק מגיע עם גג פנורמי נפתח מגנזיום ופנסי ערפל והמכונאי שלי אמר גג פנורמי עושים בהדבקה ועם אחרי תקופה היה לך נזילות אתה בבעיה ורק בגלל זה ממליץ על דגם חלש יותר מה אתם ממליצים.

היאריס בשבילי second choice אבל בגלל המותג צאמפיון ובעיות האמינות אני קצת חושש מפולו ולא סגור על הקניה.

.

פורסם (נערך)

הייתי באותה התלבטות כמוך לפני חודשיים, בסוף החלטתי ללכת על הפולו 110 כ"ס, מאוד מרוצה מהרכב וכבר סיימתי הרצה ואני יכול לומר בוודאות שהוא שותה 1:13.7 וזה בנסיעות פקוקות בתוך העיר.

היאריס באמת רכב מעולה אבל חיפשתי עיצוב, זמינות כוח,ואבזור נחמד, כמובן אין מה להשוות מבחינת איכות חומרים ובידוד רעשים ובכלל תחושה של יוקרתית יותר הפולו לוקחת בקלות!!

עצה שלי - אם כבר הלכת על הפולו קח את הדגם של ה110 כ"ס (פער של 10K אבל יתנו לך הנחה של 3K וזה שווה) אין לך מושג כמה זה משנה לו את המראה (גג פנורמי,חלונות כהים,ג'אנטים,בקרת אקלים) ולגבי נושא הנזילות אני לא נתקלתי בזה ויש לי חברים שמחזיקים רכבים עם גג פנורמי כמה שנים ולא דיווח על בעיה כזאת.

ואחרון אחרון חביב (או שלא :) לגבי צמפיון , במוסך בירושלים נתקלתי בשירות אדיב (קניתי סט ברגים לגלגלים למניעת גניבה) ואני חושב שהתקלות שהיו כבר נפתרו עם השיפורים שבוצעו כך שלא נראה לי יש לך ממה לחשוש.

אני תמיד טוען טכנולוגיה יחסית פרמיטיבית ולא משוכללת גם לא מתקלקלת כי אין הרבה מה להתקלקל אבל זה אני, ובמקרה שלך אתה רוכש את האוטו לאחר מחלות הילדות.

עריכה אחרונה על ידי koko532
פורסם

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב? הרי אם אתה מחליף כל שלוש שנים או פחות אתה גם ככה מכוסה באחריות יצרן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

מציע לך לשקול גם את המאזדה 2 בגרסאות המאובזרות שלה- ספורט או פיור וויט.

גם נחשבת למהנה לנהיגה וגם עם גיר אוטומט רגיל (שאני מעדיף על רציף למרות היתרון בחסכון שם) וגם עם מערכת בטיחות של בלימה אוטונומית ועוד כמה שאין בפולו וביאריס.

גם בפאביה הכי מאובזרת יש גם עוד אבזור שאין בפולו (בטיחות בעיקר) אבל רק שנתיים אחריות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אתה צריך לחשוב מה חשוב לך ברכב וגם מה השימושים. לפולו יש לא מעט יתרונות על היאריס - רכב יותר חזק (היאריס די עצלה גם ביחס למנועים לא מוגדשים ואם זה הכיוון, לך על המזדה 2), איכות החומרים טובה בהרבה וגם קצת יותר מרווחת מאחור. מצד שני, אם הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות למשל, ולא חשוב לך ענין הכוח, ליאריס יש רדיוס סיבוב הגה מעולה, מה שמאוד מקל בכל הנוגע לתמרון וחניות. אני חושב שהפולו, כחבילה, מציעה יותר.

פורסם

אתה פתוח להצעות אחרות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...