Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לא מזמן לא הייתה התיישנות בחובות של הציבור לביטוח לאומי , בכיוון ההפוך הייתה התיישנות.

כלומר אם לא שילמת. אפשר היה לתבוע אותך תמיד. אבל אם לא שלמו לך ועברו 7 שנים. אז הכסף אבוד.

בעקבות תלונות רבות החל מ 1.1.2015 חלה התיישנות של 7 שנים. אבל לא ממועד הדוח אלא ממועד הדיווח.

והיות שהדיווח של המעסיק היה שנתי (כיום עבר לרבעוני למיטב ידיעתי ) , אז זה בעצם 8 שנים.

כמובן אל תזניח וגש לשלם או להסדיר את הבעיה.

אצלי פעם דרשו תשלום עקב דיווח לקוי של מנהל החשבונות על השכר לביטוח לאומי (לכל העובדים בחברה הגיע ביחד דרישה כל אחד לביתו).

דיווח חוזר שלו סידר את הכל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ברוב הקצבאות המגיעות לאזרח ההתיישנות בביטוח לאומי היא שנה שנתייים תלוי בקצבה.

לגבי חוב שלך השמיים הם הגבול, אבל מוגבל ל 7 שנים, ובלבד שלא קיבלת שום דרישה במהלך אותם 7 שנים.

דרישה מתחילה את הספירה מחדש.

לך לטפל, תגיעו לפשרע שתשתלם את הקרן.

מי שכתב שישלם את הקרן באינטרנט, לא מספיק טוב כי יתרת החוב נשארת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא. זה הולך שנתי, כלומר עד סוף 2016.

ד"א - לפני כמה חודשים פקששתי תשלום של אחד הבנים שלי (סטודנט), קיבלתי תזכורת כעבור חודשיים, התקשרתי ושילמתי טלפונית בלי קנסות. הדוגמא היא שהתזכורת נשלחה בהחלט בזמן.

רואה החשבון שלי הזהיר אותי פעם לא לשלם בט"ל מוקדם מדי, כיון שהם מחזירים את התשלום ואז נוצר חוב. לא יודע אם בינתיים סידרו את הבאג הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם קיבלתי לפני שבוע אותו מכתב מביטוח לאומי על חוב ב-2009, הסכום לתשלום כולל הקנסות עמד על 800 ש"ח, התקשרתי אליהם יום אחרי כדי לברר את הסיפור ונאמר לי שאני חייב לביטוח לאומי כסף על היותי מחוסר עבודה (אמת) במשך שלושה חודשים.

בשיחה המשפט הראשון של הנציגה בשירות לקוחות היה בוא תשלם את החוב בטלפון בלי הקנסות, הכנתי כבר מבערים על זה שלא עדכנו אותי אף פעם לגבי החוב, אבל נשארתי כבוי עם חוב של 440 ש"ח. הקנס זה רק המניע כדי לגרום לאנשים להתקשר מהר ולשלם את החוב.

פורסם
נכון להיום, זה עדיין מתרחש.

בהחלט מתרחש.

אני השנה קיבלתי מהם דרישה לתשלום על חוב משנת 2009.

התברר כי שילמתי להם והם החליטו ששילמתי מוקדם והחזירו את התשלום כחודש לאחר שבוצע (מצאתי את ההחזר בדף חשבון ישן).

כמובן שהם דרשו גם קנס שהכפיל את התשלום.

ניגשתי לסניף, הראיתי לפקידה ששילמתי והם החזירו את התשלום לפני שבע שנים ולכן אני מבקש שיוותרו על הקנסות ושאני רוצה לשלם רק את הקרן וכך אכן היה.

פורסם

מהניסיון שלי יש להם נוהל שפעם ראשונה היא ללא קנס.

ז״א שיש קנס, אבל אם מבקשים יפה הם מוותרים עליו בקלות.

לא צריך לגשת לסניף ניתן להסדיר בטלפון.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שילמתי באתר, סרקתי את הברקוד של השובר וסכום החיוב היה כפי שרשום במכתב, קרן ללא ריבית או קנסות. כנראה שמישהו שם הבין שאנחנו ב2016 והחליט לעדכן את המערכות ...

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יופי, תמשיכו כך חברים

יהיה להם כסף לשלם את קצבת הזקנה שלי:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לא משנה, יוסי, הם הגיעו גם אליי :-(

ניצחתי את כולם פה - 4150 שקל ! כמובן נקי ללא הקנס.

בתקופות שלא עבדתי בהן, היה לי הסכם עם ביטוח לאומי, אני לא לוקח מהם דמי אבטלה, בתנאי שהם לא לוקחים ממני דמי ביטוח לאומי.

אך מסתבר שההסכם היה חד צדדי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...