Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מה עושים במקרה כזה שביטוח לאומי נזכר בחוב מלפני יותר מ 7 שנים בערך?

כמובן שהחוב תפח פי 2! כי לא שולם (מ 550 ל 1100 בערך), לא קיבלתי מעולם פניה ולצערי הרב אני לא זוכר היכן עבדתי או מה עשיתי בזמן הזה.

מלבד ללכת אליהם ולשאול שאלות, מה אני צריך לדעת קודם?

Opel Adam S 2017

פורסם

אל תזניח, לך לבדוק, כדי שלא תמצא שעיקלו לך את חשבון הבנק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הדרך הכי טובה לפתור את זה היא לגשת לפקיד בסניף, לבקש ממנו שיוציא פירוט של החוב, יש להם הכל במחשב בצורה מסודרת.

תנסה למצא את תלושי השכר לאותה שנהאו לפחות טפס 106 שמקום העבודה הנפיק לך.

הפקיד כבר יראה לך מאיפה בדיוק נובע החוב, ואתה תגיד שאם היית יודע היית משלם מזמן, תבקש שיוותר לך על הקנסות ותבקש לשלם רק את החוב, בכל הפעמים שזה קרה לי הם ויתרו בלי לעשות בעיות.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

^

מה שהוא אמר.

היה לי מקרה דומה, אומנם לא 9 שנים אבל חוב של לזכרוני 3 שנים. כמובן עם קנסות.

ניסיתי להוכיח להם שאני סטודנט, והם טענו שמכללה לא תופס :?

הסכימו לוותר על הקנסות ואת החוב שילמתי ב 12 צ'קים.

תנסה כמובן להוציא תלושי משכורת אם עבדת בתקופה ההיא.

פורסם

אישתי גם קיבלה היום מכתב מביטוח לאומי על חוב משנת 2009, החוב עומד על יותר מ-700 ש"ח אחרי כנסות, למרות שבמכתב שנשלח מצויין שבמידה ונשלם בתשלום אחד או ע"פ איזשהי תוכנית תשלומים שהם מציעים יבוטלו הקנסות ונצתרך לשלם רק את החוב המקורי שעומד על כ-440 ש"ח.

פורסם

הקנסות זה להפחדה בלבד ‚ אתה ניגש לסניף לא משנה מה תגיד\תספר להם ‚ יגידו לך נוריד את הקנסות ותשלם את החוב המקורי לצערי אי אפשר לברוח מיזה .

פורסם

גם לי שלחו לפני כמה חודשים מכתב חוב כזה.

גם מתקופה של לפני 6.5 שנים בערך. שים לב שאם באמת עברו 7 שנים מאז הדרישה לקבלת התשלום ישנה התיישנות.

"למזלי", הייתי שכיר באותה תקופה וידעתי בוודאות שאיני צריך לשלם.

לצערי, תלושי השכר מאז לא היו ברשותי באותו זמן ונאלצתי לפנות למעסיק כדי שינפק טופס 106 לאותה שנה.

פניה לאחר מכן דרך האתר/טלפון/פקס ובסוף הענין הסתדר והחוב סולק.

פורסם

גם לי היה חוב.

התקשרתי למוקד של ביטוח לאומי, הנציגה בטלפון אמרה שבמידה ואשלם את החוב הקנסות לא יחשבו.

וכך היה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
הקנסות זה להפחדה בלבד ‚ אתה ניגש לסניף לא משנה מה תגיד\תספר להם ‚ יגידו לך נוריד את הקנסות ותשלם את החוב המקורי לצערי אי אפשר לברוח מיזה .

מצטט ומחזק. תמיד מוצאים משהו, ותמיד מוותרים על הקנסות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה חברים, אגש לסניף לטפל בעניין

אגב אני חייב לטפל בסניף בעיר מגוריי בלבד? מה שבתעודת זהות

Opel Adam S 2017

פורסם
מצטט ומחזק. תמיד מוצאים משהו, ותמיד מוותרים על הקנסות.

כן מוותרים על ההצמדה וריבית,אם אתה בא מיוזמתך ומשלם,אם לא תגיע לא יוותרו על כלום.

אפשר למחוק חוב אם יש לך סיבה מוצדקת או שאתה (חלילה)

מתקיים מקצבת אבטחת הכנסה או מוכיח שמצבך הכלכלי קשה,

או שנהגו לא בצדק,פשוט מגישים ערר בסניף,אם לא לועדת ערר

ארצית.

פורסם

כנראה שמישהו החליט על מבצע מלביש... גם אני קיבלתי את המכתב, בדקתי ואכן לא שילמתי. אשלם היום דרך האתר שלהם רק את הקרן כפי שהציעו ללא הריבית והקנס.

מקומם לחשוב שמדובר בהליך מתוכנן, רגע לפני גמר 7 שנים עד ההתיישנות, נזכרו לשלוח התראות ואיומים בקנסות.

נכון, זו חובתנו לשלם ואף אחד לא אמור לתזכר אותנו, אבל אם יש לכם את היכולת לתזכר ולעקוב אחר הלא משלמים, למה לא לשלוח תזכורת אחת לשנה? כי ככה לא תרוויחו יותר מקנסות ?!

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יש להם זיכרון ארוך...

גם לי שלחו בזמנו שלא עבדתי בימי תרפפ"ו ולפי רישומיהם לא שילמתי את המגיע להם.

רק מה - שמרתי את כל תלושי המשכורת ולאחר ששלחתי אליהם, כל פעם יצא עדכון שאני חייב להם פחות (חייב עאלק) עד לזיכויי המלא.

כשמדובר בהם - צריך לשמור כל מסמך שיש ברשותך (גם הם לפעמים טועים / "טועים").

alfa 156 2.5.

פורסם

הקטע הוא שינואר 2016 עבר לפני חודשיים, והתלונה שלהם היא לגבי חודשים ינואר עד אפריל 2009.

7 שנות התיישנות חל כאן בכלל?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...