Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף את חברי הפורום בפרויקט שסיימתי לאחרונה ושבוצע על רכב שקצת לא סטנדרטי, בסניק למי שמכיר יש רדיו דיסק מובנה ללא תצוגה,שבדרך כלל מתקלפים לו הציפויים של הכפתורים, את התחנות רואים במסך העליון של הרכב, יש לו רק כניסת AUX ולא ניתן לחבר אליו מגבר למשל, בסך הכל הסאונד שהוא מוציא הוא נחמד אבל רציתי מאוד חיבור USB וגם היו לי בבית חדשים באריזה סט קומפונט של JBL 6508 שקניתי לרכב שבינתיים נמכר (עלו 350 שח)

כך זה היה נראה במקורIMG_20151118_161321.jpg .

כדי להחליף את הרדיו קניתי ב EBAY מתאם פלסטיקה (עלה 100 שח),

כמו כן אחרי שפירקתי את הרדיו הבנתי שצריך מתאם מהחיבור הצרפתי המיוחד לחיבור סטנדרטי , עלה כ 50 שקל בEBAY, ורכשתי רדיו דיסק סטנדרטי של פיוניר DEH-X2750 סיפור של 320 שקל נוספים.

מגבר וסאב פירקתי מרכב ישן, חשבתי לבצע בעצמי את ההרכבה אבל בסוף החלטתי ללכת למתקין , הבאתי לו את כל מה שארגנתי וביקשתי שיחבר הכול, סיפור של 500 שח נוספים אבל אני לא מצטער לשנייה כי העבודה הייתה מורכבת ולקחה כמה ימים בהפסקות וכללה פירוק דיפוני הדלתות, החלפת הרמקולים הקדמיים והכנת תושבות עבורם- מכיוון שהרמקולים שקניתי היו 6.5 אינטש והצרפתים הכינו מקום ל 6, חיווט מהמצבר למגבר ולסאב, החלפת הרדיו, הכנסת הטוויטרים למקום שקיים עבורם בדש בורד וניסור פלטת עץ וציפוייה בלבד עבור המגבר.

הסאונד נשמע טוב מאוד ולהשמיע מ USB עושה את החיים כלכך פשוטים.

המתקין שעשה את העבודה נמצא בפרדס חנה ואני ממליץ עליו בחום, פרטים אני אשמח לתת בפרטי.

חוץ מזה יש מישהו שרוצה לקנות רדיודיסק ורמקולים מקוריים של סניק 3 ?

כך זה נראה עכשיו:

IMG_20160305_085359.jpgIMG_20160305_084730.jpgIMG_20160305_084717.jpg

• תוכן חדש...