Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגיד, איך הביצועים שלה?

זה גיר אוטומטי או ידני ?

ביצועים ולנסר לא הולכים ביחד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה תודה :-)

אל תשכח לשים גג נפתח מזוייף...

בדיוק מזמין כזה מאיביי, ביחד עם כונסי אוויר וספוליר של אבולושן :lol:

הכל תלוי למה משווים

ביחס לאינסיגניה OPC הדבר הזה עגלה מתה. כמו עוד הרבה דברים אחרים

ביחס לdaily driver שלי זה הרבה יותר נוח והרבה יותר מהיר

מעניין מה צריכת הדלק.. אולי אפילו אתפתה מדי פעם לקחת את וובה לעבודה במקום הג'ימני

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפי דעתי הרכב הכי יפה של מיצובישי(במסגרת התקציב הנמוך).

נראה עצבני משהו

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
כל כך התחברתי למודעת המכירה של הרכב הזה, עד שנהיה לי עצוב ברגע שראיתי שהיא נמכרה.

לקונה - תתחדש!

למוכר - מזל טוב!

1+

:lol:

1+

...

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

תתחדש! כאחד שהחזיק יפנית מהסוג על תחזוקה שיועדה להיות מינימאלית + צמיגים איכותיים, כלכלית זה צעד מאד נבון ונוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בטח סירסו את המנוע הזה, אבל בסופר לנסר שהייתה לי , עם 113 סוסים ביום יפה, הביצועים ביחס למשפחתית היו ברוטלים מאוד, כמובן עד למהירות מסויימת ששם נגמר הסוס, זה קשור לתקנות זיהום שלא היו בעיקר.

ויש לי רכב חזק הרבה יותר עכשיו אז יש לי למה להשוות.

תתחדש נינג'ה ! עד ששמתי עין על הרכב הוא נמכר :)

Miata ND2

פורסם

תתחדש. האמת שכל פעם שהקפיצו את הרכב הזה שוב ושוב - התפלאתי שבמחיר המגוכח הזה אף אחד לא חוטף אותו.

אני רכשתי כרכב שני לסידורים גם מיצובישי ישנה (קולט). מרוצה מאוד לבינתיים.

פורסם
בטח סירסו את המנוע הזה, אבל בסופר לנסר שהייתה לי , עם 113 סוסים ביום יפה, הביצועים ביחס למשפחתית היו ברוטלים מאוד, כמובן עד למהירות מסויימת ששם נגמר הסוס, זה קשור לתקנות זיהום שלא היו בעיקר.

ויש לי רכב חזק הרבה יותר עכשיו אז יש לי למה להשוות.

זה כי במקום 4g92 המוצלח, החליטו לשים 4g18 בעל קראנקשפט בודד, נחות בביצועים ומפגר טכנולוגית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בדיוק מזמין כזה מאיביי, ביחד עם כונסי אוויר וספוליר של אבולושן :lol:

רצוי לצרף לזה צמיגי Ovation וטאסות דמוי מגנזיום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על הפרגון חברים :)

תתחדש. האמת שכל פעם שהקפיצו את הרכב הזה שוב ושוב - התפלאתי שבמחיר המגוכח הזה אף אחד לא חוטף אותו.

אני חשבתי על משהו קצת יותר קטן אולי וקצת פחות ישן, אבל היצע הרכבים האוטומטיים בטווח המחירים הזה מחברי פורום הוא פשוט אפסי אז אחרי המון לבטים פשוט החלטתי שאני קונה ויהיה מה שיהיה, מקסימום מה יקרה? הפסדתי 5 אלף? שטויות.

רצוי לצרף לזה צמיגי Ovation וטאסות דמוי מגנזיום.

לא ידעתי שצמיגי אוביישן נחשבים בקרב הערסוואתים :shock:

(הבנת שזה בצחוק כן? אני לא באמת הולך להדביק עליו ספוילר וזה.. :lol: קוסמטית לא משקיע שקל חוץ ממדבקות של CF)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...