Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גדולת הכותרת בהם זה סוסי עבודה אמינים מאוד אך מתקלפים ולא נוחים, נקודה.

גולת הכותרת.

http://www.morfix.co.il/%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%AA%20%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן רכב מאוד מוצלח. נסעתי בו פעם והרגיש לי שתיבת ההילוכים מאוד מסרסת את המנוע, כי לאומת הקולט 98 ידנית שהייתה לי, הלאנסר הייתה מאור איטית ועייפה.

רכב שרמת האמינות שלו מקבילה לאבן, ועם טיפול שותף, מגיע למספרים אסטרונומים של ק''מ.

בעייה בתפיסה (שמעודדת ע''י מספר גומרים בעלי אינטרס מסויים) שחייבת אותנו לקנות חדש, כי ישן זה לא מגניב, לא בטוח, לא אמין.

אבל רק מי שהחזיק רכב יפני ישן יודע עד כמה התפיסה הזו שגויים (אולי פרט לנושא הבטיחות)

בכל מקרה, 3 שנים, הרבה ק''מ, הרבה קו אדום. ואמינות מוחלטת! פרט לחלונות חשמל ומדחס מזגן.

פורסם

לאנסר לסופר וחזרה - סופר לאנסר :-)

תתחדש ותהנה מהתאילנדית (הדור הזה של הלאנסר יובא מהמפעל בתאילנד).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הגיע הזמן לעוד עדכון

בדיוק סיימנו מפגש-טיפולים נחמד שכלל הרבה אנשים נחמדים ושמש קצת פחות נחמדה

IMG_20160604_121153.jpg IMG_20160604_101600.jpg IMG_20160604_101532.jpg

לא צילמתי הרבה כי זה היה בערך ארבע שעות של ככה ^ עם תזוזה מינימלית של אסף קצת ימינה ואחרי זה קצת שמאלה לשם האיזון

מה הוחלף:

• תרמוסטט (הקודם היה חלוד ותפוס על פתוח)
  • משאבת מים
  • רצועת טיימינג
  • מותחן רצועת טיימינג
  • החלפת שמן גיר (פעם שניה בשלושה חודשים, כן)

לצערי תושבת המנוע שהזמנתי לא התאימה, ורצועת הגה+מזגן לא היה לי בסט וחבל מאוד כי הנוכחית כולה מפורקת. אוף.

אחרי 4 שעות של התעסקות ברכב לא היה לי האומץ להזכיר לאסף שיש לי גם סט אטמים למכסה שסתומים ופחית של dot 4 בתא המטען, נשאיר את כל זה לפעם הבאה, שלא ישעמם

כרגיל תודה ענקית לאסף, באמת כבר קשה למצוא מילים כדי להודות לו, פשוט מלך

תודה רבה גם למארק ודימה שעזרו לא מעט בכלל, בלעדיכם אסף היה מתעצבן עלי עוד יותר :lol:

בין הטיפולים הרכב עבר טסט

לצערי לא הכי חלק, מעבר לאישור בלמים שלא ידעתי שצריך לעשות - נדרשתי להחליף שני פנסים ימניים. סה"כ הוצאה של כ500 שקלים מעבר למה שהטסט אמור לעלות לי

(על המכון עצמו יש לי סיפור ארוך מאוד לספר, אבל זה לפעם אחרת, אולי, אם יתחשק)

מי שמתעניין בסיכום ביניים של ההוצאות, בקשה;

Capture.JPG

כמו שאפשר להבין מהשרשור המספר כולל יישור קו מאוד מסיבי, אבל זה אינשאללה אמור להיפסק בערך אחרי הפעם הבאה שאפגוש את אסף ונסגור פינות, משם זה רק שמנים ופילטרים עד שימות טפו טפו טפו

שבוע טוב חברים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

תודה לדניס שהיה סבלני למרות שקפצתי בין הרכב שלו לעוד שני רכבים במקביל, יכלתי לשחרר אותו עוד קודם, אבל הוא גיבור.

ותודה לתהילה מאוטול'ה שהגיעה ועזרה עם אחד הרכבים. תותחית.

הבחורה מעבירה סדנאות לנשים במוסך שאפט ובעוד מוסכים.

http://www.autolle.co.il

כבוד!

(אדאג שהיא תפתח פה משתמש)

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)
הגיע הזמן לעוד עדכון

בדיוק סיימנו מפגש-טיפולים נחמד שכלל הרבה אנשים נחמדים ושמש קצת פחות נחמדה

לצערי תושבת המנוע שהזמנתי לא התאימה, ורצועת הגה+מזגן לא היה לי בסט וחבל מאוד כי הנוכחית כולה מפורקת. אוף.

כל הכבוד- כייף לכם!

מה קרה עם המזגן ?איזה סוג גז יש בדגם הזה ?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

וואו, נכנסתי לאתר שלה מסקרנות. איזו אלופה! כל הכבוד לה על היוזמה הזו!

אסף יא מר עולם. אתה יודע מה אני חושב עליך לא צריך לכתוב את זה כל שרשור :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אפרופו תהילה

יש משהו מאוד מעורר השראה במישהי שמפגינה כל כך הרבה ידע בתחום ולא מפחדת להתלכלך.

כל הכבוד, באמת.

אלצ'קו01 עם הגז הכל בסדר, הרצועה של המזגן (+הגה) במצב חרבאנה לאללה, והייתי בטוח שיש לי כזאת חדשה עם ה"סט" שקניתי. לצערי רק היום תחת השמש גיליתי שלא.. וזה אחרי שאני חודשיים מנסה לתאם יום פנוי עם אסף... ממש לא נעים.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איך הצלחתם לעבוד ביום חם כזה ?

תגיד בבקשה בדגם הזה כאשר עובד מזגן האם צינור של לחץ גבוה מתחמם חזק?

האמת אותי מעניין מערכת מיזוג בדגם לנסר 93 האם צינור לחץ גבוה אמור להתחמם חזק ועד כמה זה נורמלי ?

פורסם
אפרופו תהילה

יש משהו מאוד מעורר השראה במישהי שמפגינה כל כך הרבה ידע בתחום ולא מפחדת להתלכלך.

כל הכבוד, באמת.

תודה רבה! היה לי מאד מאד כיף. נהנתי מכל שנייה.

לגבי היום חם היינו בצל ושתינו הרבה מים והיה ממש כיף.

פורסם
[! היה לי מאד מאד כיף. נהנתי מכל שנייה.

לגבי היום חם היינו בצל ושתינו הרבה מים והיה ממש כיף.

ברוך הבא לפורום ובאמת כל הכבוד !

• תוכן חדש...