Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים שאני משתעשע עם רעיון של רכב שני בבית כדי להפסיק את הריבים על הרכב שלי, מה גם שלא מעט פעמים אני נתקע "בין רכבים" עם תח"צ או רכב בהשכרה או פתרונות יצירתיים אחרים. אז רכב בסכום סמלי יסגור פינה

מפה לשם שמתי עין על הרכב של Fitch לפני הרבה זמן, חשבתי אולי יצוץ בפורום מכירה משהו יותר טוב, וואלה לא.

היום ב10 בבוקר יחד עם הקפה החלטתי שאני שולח לו הודעה, שעתיים לאחר מכן הרכב היה בבעלותי.

אז תודה רבה לזוג החביב על שיתוף פעולה זריז ומקווה שלא תבזבזו הכל במקום אחד :lol::wink:

הרעיון של השרשור הזה הוא לעדכן בכל מה שקשור לרכישה ועלויות של רכב כזה ישן, אולי זה יעזור למישהו להתלבט אם להיכנס לזה או לבחור בדרך אחרת, הכנתי כבר קובץ אקסל ואני מתכוון להעלות אותו לפה מדי פעם כאשר יהיו עדכונים מספיק מעניינים

מה על הפרק?

לא תחזוקת שבר, אבל גם לא הולך לנסות להחזיר אותו למצב שבו היה כאשר יצא מהסוכנות

רגע אחרי שעשיתי ביטוח נסעתי לרכוש רביעיית צמיגים, כיוון פרונט יבוצע מחר (סטיית הגה °20 שמאלה :shock:), בשלב ב' מתוכנן טיפול של מה שצריך ושדרוג של ה"רדיו טייפ" במשהו קצת יותר מודרני, מקווה שמה שיש במחסן עדיין עובד

הרעיון הוא שגם כאשר אני או מישהו מהמשפחה יצטרכו רכב אז "מיצי" יהיה זמין ותקין, כמו שיפנומטית של פעם צריכה להיות

לצערי אין לי אבטיח לקנ"מ, אז תמונות יגיעו אחר כך

דבר אחד אחרון - אני יודע שבפורום רווחת דעה שעדיף להוסיף עוד כמה גרושים בהלוואה ולקחת משהו יותר חדש, אבל באמת שזה לא המקרה לעשות את זה - בשביל המטרה שהוא הולך לשרת זה בסדר גמור ולא צריך יותר מזה, ואם חלילה משהו ילך FUBAR אז לא יכאב לי לגרוט או למכור לברזל, ואני מתנחם בזה שיש אנשים שמוציאים על אייפון יותר.

סה טו

נתראה :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחייאת, מיצי? לקרוא למיצובישי - מיצי - זה פשוט יותר מידי מובן מאליו.

תן לה איזה שם מעניין, משהו כמו צ'רלי או אחמד.

"מאמי, אני יוצאת עם אחמד לעשות קניות". תחשוב על זה.

אה ותתחדש כמובן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האמת היא שאני לא בקטע של שמות ועוד כאלה, אבל הבעלים הקודמים של הרכב קראו לו מיצי, אז מי אני שאשנה את זה? :lol::lol:

אם כבר אז בוריס. או וובה.

:lol: תודה!

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
"מאמי, אני יוצאת עם אחמד לעשות קניות". תחשוב על זה.

"מאמי, בוא תעזור לי להוציא את סלים מהבגאז' של אחמד".

"*הסלים"

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מהאחורה של אחמד.

כן רכב כולבוניק ישן במצב מכני סביר יכול לשרת את בעליו שנים רבות בעלויות מצחיקות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתחדש ומקווים שתהנה.

עם צמיגים חדשים וטיפול זה רכב שיסע בלי סוף, רק אל תשכח לכבות אורות.

יש לך דיבורית לנוקיה של פעם ON THE HOUSE.

משכנתא זה קל

פורסם

תתחדש. אני מאמין שתגלה שהאחזקה שלו זולה משמעותית ממה שאתה חושב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתחדש.

תבדוק את תקינות חלון הנוסע הקדמי , בשתיים מתוך 3 הלנסרים האלה שנסעתי בהן (ושתיהן זה היה בחמש השנים האחרונות) , הוא נפל.

פורסם
תתחדש. אני מאמין שתגלה שהאחזקה שלו זולה משמעותית ממה שאתה חושב.

ממה שזכור לי עם לנסר, מחירי החלפים שלהם לא כאלה שונים משל פורד.

האמת שגם פורד זה אוטו זול לאחזקה, אם אתה מטפל לא בחברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה על הפרגון :) להלן תמונה ראשונה של וובה (סלים? אחמד? איבדתם אותי..) אחרי ניקיון פסח, צמיגים חדשים וכיוון פרונט מקצועי ביותר (אצל מקסיקו התותחים!)

IMG_20160304_162455.jpg

מדבקת פורום טרם הודבקה, אני מתקשה לבחור מה להדביק ואיפה (יש לי וואחד קולקציה באדיבות מנהלי הפורום היקרים :lol:)

החבר'ה בעבודה עדיין לא מאמינים שאייפון 128GB עולה יותר מהרכב הזה :-o :-o

אושריקו זה אוטומטי, לא מדדתי 0-100 וזה גם לא מעניין, לשם ההשוואה זה נוסע יותר מהר מהג'ימני ולא מפחיד בכלל ב120קמ"ש.

פורסם

אם תשדרג את הטאסות ל 16" ותוסיף טורבו לתאורת לד לתא הכפפות ... יש לך בונ-בון של אוטו

תתחדש/תתיישן :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...