Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי את המוצר של superchips ה BLUEFIN.

בבעלותי פורד מונדיאו 2.0T, מכיוון שלא מצאתי מידע לגבי השיפור של התוכנה רציתי להעלות פוסט בעצמי.

לפי היצרן נתוני כ"ס אמורים להשתפר בכ 40 כ"ס והמומנט ב 20%.

אני מחפש מקום בחיפה אשר יאפשר בדיקה של התוכנה (כמה שיותר מדויק).

האם יש סדנה כזו באיזור חיפה ?

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

יש בסמוך לשזר (סניף ההסתדרות)מקום שעושה ,לפחות עפי שלט פירסום במקום .

לא יודע פרטים נוספים .

המידע עפ"י שלט חוצות בלבד .

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

יש לך את ה 203 או ה 240 במקור?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שאלה נוספת, האם אני יכול להשתמש במכון בדיקה לפני קניה כדי לבדוק את השיפור בהספק של הרכב?

Infiniti G37 2013

פורסם

לא הייתי בונה על זה שהם יבינו מה אתה רוצה מהם.

יעשו לך 3 ריצות לפני התוכנה ושול ריצות אחרי התוכנה, הייתי מעדיף להגיע למקום ייעודי אפילו אם זה מצריך נסיעה

פורסם

אני גם מכיר מקומות רק במרכז.

במכוני קניה הדינמומטר מזייף ולא משקף את המציאות, הם גם לא יודעים מה זה להריץ לסלד מספיק גבוה.

מאוד ממליץ לעשות את הנסיעה הזאת לדיינו מקצועי.

Miata ND2

פורסם

השיפור הזה אכן מעלה את ההספק ל 240 כ"ס ולכ 34.5 קג"מ בדיוק כמו הגרסא של הטיטניום (בבעלותי כזאת).

אני למשל מתעניין בשיפור מ 240 לכיוון ה 280-290 ולכיוון ה 41-42 קג"מ.

אשמח אם תדווח, מכיוון שהמוצר איכותי, פשוט לתפעול ואכן מספק את מה שצריך, בסה"כ כל הרכיבים זהים והעדכון הוא תוכנתי נטו.

המכשיר שומר את המפה המקורית של הרכב כך שבעת הצורך, אפשר להחליף בקלות חזרה.

ממליץ לך לבצע יישור קו לרכב, כגון החלפת פילטר אוויר (של MANN צהוב כזה מומלץ או מקורי) , ביצוע טפיול שמן ופילטר שמן של קאסטרול 5W-30 MAGNATEC או מקורי ופילטר בהתאם וכמו כן, החלפת פלאגים במידה והרכב בן כמה שנים ועם כמה עשרות אלפי קילומטרים וכו'.

כך תוכל לקבל את מלוא הכוח שאתה מחפש.

השדרוגים הבאים בתור שלך צריכים להיות שדרוג יכולות התגובה של התיבה, יש לה צ'יפ ולכן בכל מוד, אם זה S או D היא לומדת בממוצע את הבקשות שלך ממנה.

פורסם

תודה על המידע, היום קבלתי את המכשיר (ואת הצינור של DHL) אני יעלה פוסט מסודר, לצערי כנראה ללא תוצאות של דיינו,

לגבי התהליך והתגובה של הרכב לפני ואחרי השיפור.

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...