Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת מהשותפות בדירה עוזבת ולוקחת את המכונת כביסה שלה איתה , וצריך להשיג מכונת כביסה עכשיו. מה שאני אקנה יישאר בבעלותי בהמשך אך יסבול ממעברי דירה.

אני יכול לקנות miele משומשת ב500 שקל וההובה תעלה לי עוד 300

או Muller חדשה בזול http://www.getit.co.il/Prod/78241/?gclid=Cj0KEQiA0sq2BRDRt6Scrqj71vQBEiQAg5bj0wiqmkzkfAg-I8bLxf5c-1WS3RzLGs0DjNGhWjr8YH8aAnTg8P8HAQ

עולה 849+149

ראיתי שהמילה האלה נורא מומלצים וחדשה עולה בוכטה רצינית.

מה יהיה יותר אמין? מה כדאי? אשמח להצעות אחרות אם יש :)

דרך אגב

בהתחלה הייתי בטוח שאני אביא משהו מאתר אגורה בחינם (כמו שהבאתי מקרר מצויין כבר) אבל בקושי יש והם לא מגיבים

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

יש מכונות של בוש/קונסטרקטה במחירים סביב 1500 שקל.

לדעתי עדיך לך להוסיף קצת ולקנות חדשה נורמלית.

מילה משומשת ב 500 שקל בטח עבדה 15 20 שנה...

כל תיקון שם יעלה לך פי 3 ממכונה רגילה, וגם לא תמיד

יש חלקים ומי שיתקן.

m.zap.co.il/model.aspx?modelid=838057

m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887222

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

Miele זו חברה מעולה, עם זאת, כשיש תיקון מעטים הטכנאים שידעו באמת לטפל בה וגם אם כן התיקון יהיה יקר מאוד. לדעתי כדאי לוותר על התענוג המפוקפק ולקנות מהשילוש הקדוש- בוש, סימנס או קונסטרוקה

פורסם

מכונה ב1500 + משלוח זה כבר דיי פי 2 ממה שעולות 2 האופציות כאן, ואני לא רוצה להשקיע סכום גדול על מכונה בשלב הזה של החיים שאין לי דירה אחת קבועה להניח בה מכונה איכותית ל15 שנים הבאות.. אני רוצה משהו זמני סביר מינוס וזהו. כשתהיה מפולת במחירי הנדלן ואני אקנה דירה אז אני אקנה לי משהו טוב במחיר ממוצע יותר.

פורסם

נתתי לך גם קישור לקונסטרוקטה שעולה 1300 שקל כולל משלוח חינם. עדיף על המולר שזה מוצר מדבקה לדעתי,

ועולה כ 1000 שקלים,

וגם עדיף על המילה, שתיקון קטן בה, במידה ויצוץ, יעלה את המחיר להרבה מעבר לזה של הקונסטרוקטה.

פורסם

מילה משומשת ב500 ש״ח? מה מצבה ואיזה דגם?

מילה חדשה לרוב חוצה את ה5000 ש״ח ומשומשת מכרתי אישית במעל 3.5 אלף ש״ח

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זאת, השותפה שעוזבת ולוקחת לי את המכונת כביסה לוקחת בדיוק את הדגם הזה, כי איזה טכנאי אמר לה לא להפרד ממנה לעולם. :roll:

עכשיו אבל ראיתי גם שמישהו פרסם AEG ב350,

אם אומרים שהמילה זה מקור לבעיות עם חלקים יקרים אז אולי עדיף סתם למצוא משהו הכי זול וזהו.

פורסם

בכל מקרה לא לקנות מוצר מדבקה, בד"כ לא יהיה למי לפנות כשיש תקלה, למרות האחריות, מכונות טובות של בוש יעבדו שנים בלי יותר מדי דרמות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מכונת כביסה לא מחליפים סתם כי בא להתחדש, זה לא אוטו ולא סמארטפון.

במקרה של מכונות יד שניה הייתי נזהר, כי רוב הסיכויים שיש בהן תקלה שלא כלכלי לתקן (אם אפשר לקנות היום מכונת כביסה חדשה ב850 ש"ח).

לדעתי עזוב שטויות, ותקנה רק חדש, גם אם זה מוצר מדבקה סיני, בכל זאת זה חדש עם אחריות ובלי שאריות לכלוך מבגדים של אנשים זרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...