Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: תיאוריה וטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

The real question is how many people think that they know how to drive and I'm not saying this because I'm bragging about my current knowledge, the opposite, I'm asking this because I realize that even though between my friends I was known to be a good driver and today I know how much I didn't know then

.Moti

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

The real question is how many people think that they know how to drive and I'm not saying this because I'm bragging about my current knowledge, the opposite, I'm asking this because I realize that even though between my friends I was known to be a good driver and today I know how much I didn't know then

.Moti

An old movie.

When i have downloaded it first tome - it was a thread (i believe in max-tuning) about the voice the angane makes.. it's realy imposible to drive like this. Ok maybe the driver got used to it!

About the driving knoledge, a lot of people, concluding me - don't aware of: what is a real driving

So, think about it - how will they be aware if there is no one who can show them, i mean - who wants to show them!

The warest problem is that those drivers are not intersted to know, to learn better driving - it's bad, so if they don't interested - how the fuck they will learn drive better?!

פורסם

תאוריה ראשונה,

טסט ראשון,

.Moti

אני יודע לנהוג טוב יותר מרוב החברים שלי ופחות טוב מחלקם.

בגדול - אני מנצל כל טעות שלי על הכביש ע"מ לתחקר מה קרה ואיך אני יכול להמנע ממנה בעתיד, לאט לאט - מספר הטעויות שלי מצטמצם משמעותית.

חוץ מפעם אחת שטעיתי טעות של בטחון עצמי (חשבתי שאני מכיר פניה שלא הכרתי...) נחלצתי ע"י אינסטינקט בריא מ-לא מעט סיטואציות שיכלו להגמר בהחלפת פרטים.

אני מאמין שבכל זאת - עם קצת יותר נסיון הייתי נמנע מהן לחלוטין.

תמיד יהיה מה ללמוד ותמיד יהיה לאן להשתפר.

פורסם

עברתי תאוריה שנייה וטסט ראשון.

ומוטי הנה משפט חכם .. :

"יש כאלה שעוברים טסט ראשון ויודעים לנהוג טוב מכל אחד אחר,

יש כאלה שעוברים טסט שני או שלישי ונוהגים יותר טוב מאלה שעברו טסט ראשון,

יש כאלה שעברו טסט ראשון ולא יודעים בכלל לנהוג,

ויש כאלה שעברו טסט חמישי ושישי ומעלה ונוהגים מצויין יותר מאשר אלה שעברו בשלבים מוקדמים .."

אולי תסבכתי אבל הבנת את הפואנטה, מספר הטסט שעברת לא הכי חשוב.

הכוונה שלי ליודע לנהוג זה נסיעה מנהלתית רגועה וכמו שצריך לפי החוקים ולא לנסותלחשוב שאתה אישה מללך ויש לך רכב ספורט ולהדבק לתחת של מכוניות ב-160 קמ"ש ולעקוף או לנסוע סתם מהר ולהרים בלם יד ולעשות 180 מול החברה ולהגיד "עשיתי צלחת" ... lol

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

תאוריה ראשונה טסט שלישי :)

ל2 הטסטים הראשונים באתי בתחושה שאני שומאכר.

ב1 נכשלתי בגלל שבראסמי הייתי לחוץ מאוד. ולא ממש זוכר למה נכשלתי.

ב2 נכשלתי בגלל שהבוחן נגע לי בהגה ונסעתי על 60 בכביש של 90.

לטסט ה3 באתי בתחושה שאני בטוח נכשל ובסוף עם נהיגה רגועה וחניה מושלמת עברתי :)

32 שעורים לכל היותר.

הוצאתי בגיל 17 וחודשיים בערך.

תאוריה התחלתי ללמוד בגיל 16 וחודש (מהתלהבות), ניגשתי קצת לפני 17 בגלל העיצומים.

ועכשיו הלמידה האמיתית. כל מה שלמדתי בשעורי הנהיגה שווה לזבל, עכשיו אני באמת לומד לנהוג= צובר נסיון.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ל 50 סמק- 2 תאוריות ו 3 טסטים ונכשלתי בכולם, ושנכשלתי בשלישי ויתרתי על התענוג כי נגמר התקציב.

לרכב 3 תאוריות ו3 טסטים.

שני הטסטים הראשונים נכשלתי על שטיות, והטסט השלישי היה פשוט שכונה, הוא היה 10 דקות בהדר יוסף בלי חניה, בלי רברס, ובלי עוד נבחן במושב האחורי.

זה היה אחת הטסטים הכי מוזרים שראיתי.

כנראה זה תורשתי, כי אמא שלי נכשלה 9 פעמים בטסט והזרועה עוד נטויה, כי היא עדיין לא עברה.

נ.ב

שכחתי, יש לי גם רשיון לנהג מג"ח (6ב'), וזה אחרי שבירת כל העצמות של המק"ק כי בכוונה לא שברתי ג'עג'ויים, ועשיית כל ההיגויים ההפוכים האפשריים, הקידון אופניים שיש בתור הגה מעצבן.

פורסם

הכוונה שלי ליודע לנהוג זה נסיעה מנהלתית רגועה וכמו שצריך לפי החוקים ולא לנסותלחשוב שאתה אישה מללך ויש לך רכב ספורט ולהדבק לתחת של מכוניות ב-160 קמ"ש ולעקוף או לנסוע סתם מהר ולהרים בלם יד ולעשות 180 מול החברה ולהגיד "עשיתי צלחת" ... lol

- Here's the situation

Some of you (I hope that not most) think that when I'm asking about knowledge of driving I'm talking about driving as if you're fighting for the F1 championship

.Wrong

.That's not what I mean

What I do refer to, it all of you guys out there, which I'm willing to bet at least 75% of you if not MUCH more, that are doing more than standing in traffic with their can - meaning taking corners a little bit faster than you might have if your grandma was sitting next to you and your little brothers or sister in the back seat

I'm not talking about the normal drive that you're doing to work / school / home because most of these drives are just plain boring, I'm talking about the other drives, the ones that you're raising the limits

או במילים אחרות - אל תמרח אותי ואת הדיון בקטע של "יודע לנהוג נסיעה מנהלתית" מול "נוהג כמו ילד מפגר" ... זו לא הכוונה של השאלה ויש עוד כמה שלבים באמצע

:wink: .

הכוונה הייתה למי מאיתנו שאוהב להכנס לסיבוב מדי פעם (כולם בערך...) ועוד...

- You don't need to drive like a total jackass to realize that you don't drive well... look at these two replies for example

מה זה אומר כלום. רק שתבינו שעד שלא לקחתי קורס נהיגה באלטרנתיבי (אחרי 20 שנות רשיון) לא ידעתי עד כמה אני לא יודע לנהוג.. מזל ששם למדתי והמון.

- And than you get a reply like this one (and please forgive me High octane) that tells you something like

אני חושב שאני יודע לנהוג על יבש בלי תמרונים מיוחדים נסיעה מנהלית, נסיע ספורטבית אני יודע רק תאורתית, קשה לבדוק את זה על סובארו DL..

?What does it tell you

.Moti

פורסם
תיאוריה ראשונה וטסט ראשון.

אני מאמין שכולכם התפללתם לקצת חסדי שמים בטסט(שלא יזמן לנו זקנה/ילד שבוהים בך 100 מטר לפני שאתה במעבר חצייה, ודווקא 5 מטר לפני הם התחילו לחצות ,או לחילופין שהבוחן לא יחליט לטייל ליד בית ספר שהתרוקן ברגע זה מיושביו המתוסכלים ,שכאילו נולדו בשביל להכשיל את אלה שחפצים ברישיונם)

אני יודע שאני התפללתי.(וזה עזר :wink: )

אלא אם כן הייתה לכם בעיה בשיעורים שחזרה בטסט -אהבתכם להקפיץ את האוטו ולהכניס לשלישי במקום לראשון אם זו הייתה הבעיה ,תגידו תודה שעברתם בכלל טסט ותודיעו לנו כאשר אתם באזור.......

אתה לא יודע כמה אני מסכים איתך

אני ניכשלתי מאותם סיבות שאתה הזכרת

ז''א אני ניכשלתי כי עצרתי למישהי שתעבור לא במעבר חציה, כי עוד שניה הייתי דורס אותה

ומה רשמו לי בסיבת הכישלון ''הזמנת הולך רגל לעבור'', ועכשיו אני מחכה שיגמרו העיצומים ברישוי

ליבי עם כל אלה שלא היה להם מזל, אבל לכם כבר יש רישיון אני עוד צריך לקבל אותו, ולך תבין מתי אני יעשה את זה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
and moti what ur saying in short words... is how many of us are breaking the law.

actually.. this is the only way u can do such driving in here.

.You completely misunderstood what I'm trying to say

.Everyone is breaking the law and I used to the same to when I was in israel

.I really don't give a F**K about the law

What I'm asking is how many people think that they know what they are doing behind the wheel when they take these fun drives, I sure know that I didn't know anything when I did that back in israel

.Moti

פורסם

.You completely misunderstood what I'm trying to say

.Everyone is breaking the law and I used to the same to when I was in israel

.I really don't give a F**K about the law

What I'm asking is how many people think that they know what they are doing behind the wheel when they take these fun drives, I sure know that I didn't know anything when I did that back in israel

.Moti

אני חתיכת נהג מהולל מאין כמוני...

בברכה (אנא השתחוו לי),

בן.

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תוכן חדש...